2 dagars semester



Jag och barnen ska pa 2 dagars semester till Morfar. Vi packar latt. Inget trams nar man aker med ryan air. Kanner mig lite stolt. Ovanstaende ar min och barnens totala packning.
Rakel hon har inte riktigt lart sig annu. Hon ville packa lite tavlor och annat nodvandigt for en weekend resa.

Hon kommer i hag sa mycket grejer for 3 veckor sedan kopte jag en pase ostbagar. Nar det var dags for henne att ga till pappa da ville hon lamna ostbagarn hos mig for dom skulle hon ju spara till morfar. Nasta gang hon sag mig 3 dagar senare sa fragar hon var ar ostbagarna? Ehh ja dom har mamma atit upp. Nej klart man inte kan saga det. Sa jag juger snabbt och sager jag har skickat dom till morfar. Sa Morfar har nu order pa att kopa nya ostbagar sa hon ser att dom kommit fram. Hoppas hon inte uppmarksammar att pasarna ar olika.

Isak säger godnatt

Tack söta snälla Gunilla, nu har barnen ätit 3 skivor lingon grova var direkt på middagen. Rakel säger I love it mamma. Pappa det ar bara och bunkra upp. Jag älskar verkligen svenskt bröd. La upp en radda bilder på FC för er som ville se säng och dyl. God natt

Lycka i en liten pase


Hur hinner man med allt?


Jag vill tillbaka hit till the Setai i Miami... eller till Felix bat...

Jag laser en pappa blogg, han ar nyskild han skriver om hur han saknar sina barn. Skont att veta att man inte ar ensam.

Ibland fattar jag bara inte hur det ska ga ihop hur gor man. I gar kom jag hem kl 18.20 jag ar vralhungrig. Barnen ar trotta och jag vet att snart kommer mr B hem. I vilken ordning fixar ni allt. Ska jag strunta i hunger och mysig middag och bara vara helt koncentrerat med barnen tills dom gar och lagger sig. I gar stupade dom till somns kl 19.15.  Det verkar ju som en bra ide.

Men ibland ar dom ju uppe längre. Och jag tycker om att laga mat nar jag kommer hem och ata en god middag tillsammans, helst med barnen. Dom brukar ata middag 2 ganger forst med Katarina, dom ar ju super hungriga nar dom kommer hem fran skolan och dom skulle nog ata upp varandra om dom skulle vanta med mat tills jag kom hem. Men nar ska man hinna gora allt, tvatta stryka, packa lunch lador handla mat.  Jag far paaaaaanik. Mr B han tycker jag ska skita i tvatt och stad och bara vara med barnen vi har ju en staderska. Men jag kan inte, jag maste plocka lite hela tiden. JA vilket I –lands problem.

 

Och sa saknar jag barnen min teori att halla mig jakligt sysselsatt nar jag inte har dom fungera bra, men jag saknar dom fortfarande men jag antar jag har blivit battre pa att sysselsatta mig.  

 

Och till mitt X kex, jag vet att du laser. Tack for att du gjorde Rakels skol ansökan. Jag uppskattar det verkligen, det var ett fint brev du knapat ihop. Vi far halla tummarna och hoppas pa det basta.


Jag gar i trappor..


Forlat for daligt uppdaterande men jag har faktiskt jobbat som en liten galar slav. Vet inte riktigt vad som har hant men jag har vall ryckt upp mig.  Och jga har fortfarande inget internet hemma det gor mig galen…

 

Jag klurar vidare pa det dar med handvaskan, far vall se om jag far min bonus forst.

 

I fredags var vi pa lutyens en väldigt fin restaurang i City och at skaldjursplata.

Jag at en fantastisk hummer mousse, jag alskar hummer mousse. Och pa den dar platan hade dom de basta Rokta lagom stora rakor (storre en svenska rakor) men inte stora sega kingprawns som jag atit EVER..

 

I Lordags var jag hemma hos Sara och vi fixade med Svenska skolan. Vilket jobb det ar larare som ska anstallas teminsplanering som ska goras. Det tar aldrig slut. Det ar ett valdigt ambisost project. Sa i sondags var jag helt slut. Jag och MR big promenerade till Hampstead at frukost kl 2 typ och promenerade hem. Drack en Fullers blonde pa vagen hem. Men det ar ju bitter ol, dessutom utan kolsyra. Nej inget i min smak. Smakar ju bara som gammal ol.

 

Inte langt kvar till Mexico nu sa jag har borjat ga upp for trapporna pa jobbet 5 vaningar, hittills i dag har jag gatt upp 3 ganger. Lite resultat maste det ju ge? Det ar langa ordentliga skyskraps trappor inte som i ett litet hyres hus. Funderar pa om det skulle ga och jogga till jobbet det ar 6,4 miles.  typ 7km...


Fick lite andra daliga nyheter i dag som jag ska hem och sura over... bla bla bla


Handvaska




Okej jag ar pa jakt efter en riktigt snygg handvaska som man kan ha pa axeln, den maste vara baggig. For det gillar jag. Och jag har nu bestammt mig att det ar jag vard sa JAG ska kopa mig en ny. Jag har en svart gucci och den har jag anvant hur lange som helst. Sa det ar dags for uppdatering... Plus att den ar sa himmla stor. Jag alskar stora handvaskor men det ar sa jobbigt att slapa runt pa.

Guccin finns i lite olika farger gra, morkbrun svart etc.. ..

For er som ar intresserade



Sag pa Brothers and Sisters i gar kvall. Det var dubbla avsnitt.


Jag tanker pa vilken resa jag har gjort sen jag borjade titta pa det. Fran gift 1 barns mamma till skild 2 barnsmamma.  Jag mins hur jag precis hade bestämt mig for att det har fungerar inte längre. Det var ungefär samtidigt som Sarah Walker lag i skilsmässa. Hennes man var iof otrogen. Men shit jag satt uppe pa nätterna och grat. Nu har Kitty precis fatt reda pa att hon har Cancer. Medans hon kampar pa med sitt äktenskap, en man som jobbar 1500 timmar i veckan och aldrig har tid. Ser inte sin fru eller deras barn.  Han kommer hem och bara pratar om sitt jobb jobb jobb ser henne knappt tills hon till slut skriker till honom jag har cancer. Sen grater alla sa klart. Sen sager Rob Lowe med hes stamma


-I love you

- I was worried you would say that because now I don’t know if you love me just because I have cancer.  


Justin och Rebecca har precis forlovat sig och Justin  tragglar med sina lakar studier och Rebecca vill bara prata brollop.  Kevin och Scotty funderar pa att skaffa barn. Men Kevin han ar osaker, for Scotty han som vill ha barn mest han jobbar sa mycket. Scotty sager om vi skaffar barn maste du lova mig att du slutar ditt jobb om det blir for mycket. Da sager han  valdigt dramatisk ”Scotty I can’t promise you that but I can promise you I will never neglect our children and I will always be there for them”


Ahh sa sot, précis vad han vill hora. Inte du ar en idiot varför skulle jag sluta jobba…


Ja nu ska jag traggla mig igenom resten av arbets dagen, fick precis  fran


Mr Big, Would love to go to lunch, but tied downJ You want to get a phenomenal dinner after drinks with Sarah.


Hmm ja han har ju lite to make up for. Han ar too god, det var ju precis vad jag behovde. Lite harlig kvalitets tid. Men shit vad ska jag ha pa mig...   Det far bli lunch shopping.



Trevlig helg, Kram


Pudel

Det gar riktigt bra det har mitt sociala experiment och det ar roligt att fa lite tid att traffa vanner man inte satt pa Laaange.

 

Dock ar han den dar hemma inte sa glad pa mig. Tanker inte skriva varfor for da far jag vall annu mera bassning. Men ni som laser mig ni vet ju. Jag hade ingen aningen om att det skulle bli ett sadant himmla liv i luckan men det blev det och jag tanker inte gora om det. Men jag tycker han ar skit fanig.  Jag tycker forstas att jag inte gjort nagot fel alls. Men jag hatar nar folk ar arga pa mig och sa far jag en klump i magen. Och han ar ju ALDRIG arg pa mig. Han ar alltid lugn snall och forstaende. Det ar ju bara jag som ar grining och        pm:sig imellan at och far konstiga utbrott over gardiner saker som behover goras och planeras men det ar ju normalt jag ar ju kvinna.

 

Kanske far jag ga hem och gora pudel i kvall, men det kanner jag inte riktigt for heller.  Nej jag ska titta pa nya Brothers and sisters.


Helgen i text...

Resten av helgen var bra. Som vanligt. Vi fick var underbara underbara kunga sang levererad Lordag morgon. Tog en massa fina kort i Sondags pa nymalade stolar, sminkbord och sangar. Men sen dog ju internet och jag svor och skrek.

Lordagen hangde vi i Crouch end, kopte nya sangbord. Hittade fina smala i teak samma som sangen. Vilket var bra for sangen ar gigantisk.  Och da vill man ju inte ha forstora bord. Sen var vi inne pa Special Intrest  http://www.ofsi.co.uk/

Det var dar vi hittade varat middags bord. Jag skulle kunna kopa hela affaren. Det ar roligt dom har mycket saker fran Sia. Sa vi hittade nya tallrikar, en fin spegel som jag hoppas blir fin over soffan. Tak krona till hallen och sido bord ocksa till hallen. Avslutade med middag pa Monkey Nuts.

I sondags irrade vi runt lange pa Whole food, ALLLLSKAR den affaren. Kopte 100 kg ost och god plock mat. Barnen fick sushi till lunch och god glass till efteratt.



I gar kvall var jag har http://www.thebotanistonsloanesquare.com/ med Maria. Mycket trevligt stalle. Jag at tryffel svam risotto. Love it. Vi hade ordentligt med tjerj snack och altade en hel del under kvallen och pimplade rodvin. Kanns segt i dag.

Johanna ska bestalla dina Joe Malone grejer i dag. Det finns bara Body butter i den doft du vill ha kollade pa deras hemsida. Kram


Delat ansvar

Jag förutsätter alltid det värsta. I fredags ringde Katarina, och lat meddela att hon och barnen skulle bli lite sena hem. Hmm tänkte jag hinner man kila ner pa en after work.

 

Mr big textar tidigare under dagen Of to gym, then heading home.


Nar jag sitter pa after work dimper det ner ett till sms, jumping in to Moorgate.


Och da tanker jag, och det har har stort mig lite. Men det ar svart. Nar jag har banen sa kanns det som han lever sitt egna liv. Han kommer och gar sa att saga. Visst jag vet alltid vad han gor och vad han har for sig. Men det kanns som att han gor sin grej. Medans jag alltid kastar mig huvud stupa ner i tunnelbanan for att fortast mojligast komma hem till gullungarna. Men vad ska jag gora da? Kan inte riktigt med att ”kräva ” att han ska ha samma ansvar. Försöker hålla mig till ett kort inlägg nu och inte sväva ut allt for mycket men jag tror ni forstar. For 1 ar sedan var han super singel. Gjorde och kannde precis vad han ville hela tiden nu har han hus och barn. Man far ju ga lite varligt fram.

 


Tillbaka till pubben, jag sitter dar och har vid det har laget fatt i mig 1 glas och vin. Och jag tanker. JA va bra om han ar pa vag hem da kan han ju losa av Katarina och jag behöver faktiskt inte stressa hem. Det har har ju faktiskt aldrig hant innan. Sa jag dricker ett glas till och beger mig sa smaning om hem. Och jag förväntar mig att komma hem till en arg Mr Big som blivit dumpad hemma med barnen utan förvarning. Men icke nar jag kommer hem star middagen pa bordet, champagen ar uppkorkad. Och flyttkartongerna som jag tjajtat om ar pa vinden. Lyckan ar total. What a man.!!!! Och har trodde jag han skulle vara sur?  


Sa min nya strategi ar att jag helt enkelt ska halla mig jakligt sysselsatt pa mina barnfria veckor med andra saker. Sa kanske bade han och jag uppskattar mera den kvalitets tid vi far tillsammans. Och han kanske haller sig hemma mera pa barn veckor. Och jag far mera td for vanner. Intressant. Fortsättning följer.



Rapport fran sjuk stugan

Ja ha da har man varit hemma sedan i Måndags. Har aldrig haft en sadan fruktansvärd hosta i mitt liv tidigare. Men det var det vart. Jag fick gosa med gullungarna i 4 dagar. Stackars Katarina hon blev magsjuk. Jag har malat om Rakels garderob och mitt gamla smink bord med till horande nattduksbord. I en väldigt fin gra bla agg olje tempra farg.  Bilder kommer.

 

Fick mina nya kuddar till den inbyggda soffan levererade. Jag kopte ju nya kudd fodral i LA fran en ap cool Vintage affar. http://www.vintageweave.com.

 Sa nu har jag fixat nya kuddar. Tank grovt linne tyg i olika nyanser. Svart att forklara valdigt boho chich. Snyggt blev det. Vantar fortfarande pa en lang kudde till mitt mjol sacks fodral.

 

Ja det ar produktivt att vara hemma och vara sjuk. Dessutom fungerar antligen internet hemma sa jag kunde ladda upp lite foton. Men dom kan ni ju beskada pa FB.

 

Varan sang kommer pa Lordag, forstar inte att det ska  3 manader  att fa en sang levererad. Tydligen

 

Funderar vidare pa Var semester, någon som har varit pa nedanstående destinationer.

 

Costa rica Venezuela eller Cape Verde

 

 

Har kommer lite bilder fran Mr Bigs födelsedag vi borjade med drinkar pa Sanderson for £15 st. Fatta 60 pund for 4 drinkar ja det ar helt galet.


Balsam for sjalen

Att komma hem till ett nystädat hus får hela min kropp att rysa av välbehag. Nystädat, men inte av mig. Polerat, dammat, torkat. Duschen skiner. Golven glänser. Allt det rostfria fläckfritt. Alla sopor tömda. Julgranen utslangd. Alla  sangkladerna ar bytta och tvattade. Tvatten ar tvattad, alla ljusbla skjortor prydligt upphangda och strukna i garderoben  Det luktar sapa.. Detta ar lycka pa hog niva. Någon annan har gjort det, åt mig. Den kvinnan ar helt enkelt underbar.


"Travel ideas for Spring 10"

Ha ha fick det har mejlet i morse "Travel ideas for Spring 10"

1. Swiss Ski
- St. Mortiz - 3 days
- Zermat - 3 days
- Geneve 1 day

2. Mauritius

3. Mediterrean cruise

4. Maldives (if we went here, I'd really want to dive.)

Ska jag skratta eller grata. Den dar mannen ar fantastiskt. Vet inte var jag hittad honom. Hur det gick till.
Att ingen anan stek het NY blondin from upper east inte hunnit borra klorna i honom innan ar for mig en gata.

Har ar en underbar man. Vi har sa roligt tillsammans. Vi kan slappa, parta, flytta hus, resa allt ar sa enkelt och okompliserat med denna man. Att han sedan tycker att jag lagar fantastiskt mat, blir evigt tacksam om jag viker hans kalsonger gor att jag kanner mig sedd och behovd. En bra kombo.  Han ar bra pa att fa mig att chilla varva ner och inte hetsa upp mig. Vilket jag gor 15 ganger om dagen. Han ar stabil bra lugn och trygg. Och det basta av allt jag vet att han dyrkar marken jag gar pa och det ar bra. Visst vi kan tjafsa och gnabbas om saker (ja det hander) Men jag vet i slutandan om det ar nagot jag verkligen verkligen vill da blir det sa forr eller senare.
Mina barn dom avgudar honom, honom han ar mycket battre pa att leka en vad jag ar. Spela boll, sta pa huvudet. BUsa och vara rolig. Varje dag nar jag kommer hem det forsa dom fragar
- Var ar X,
- Pa jobbet
- Nar kommer han hem, vi laaaangtar efter honom...
Kunde inte bli battre. 


kyckling mmm sa gott

 

Jag lagade en sa himmla god matratt I gar sa jag maste dela med mig

For 2 stora portioner.  

Stek 2 kyckling filer sa dom far stekyta.

 

Blanda i ugnssaker form

 

2 dl gradde

2 msk koncentrerad kyckling buljong

2 msk Balsam Vinager

Vitlok

Salt och peppar Oregano

OM du har hemma slang ner lite soltorkade tomater.

 

Rulla in kyckling filerna i en bit parma skinka lagg ner i sasen. Gradda i ungen ca 200 grader 15 min.

 

Jag stekte lite champinjoner och serverade till.

 

Kan atas med ris, pasta eller potatis. Sa gott,


Goldfish

Vi at middag I gar pa Goldfish och jag kannde mig super nervos som infor var forsta dejt. Fast pa ett bra satt.

Maten var superb, skulle saga att det nog den basta restaurangen i Hampstead. At underbar peking anka, sweet and sour soup. Mums fillibabba. Mr Big fick sin Canadia Goose jacka den sista i hela London. Jag hade ju velat kopa Constable modellen men nu hade dom bara expedition kvar. Den med pals.  Men till halva priset,  och dom ar redan fran borjan billigare har en i Sverige. Han blev i alla fall super glad. Aven om han inte hade nagon aning om vilken jacka det ”ar” Men har ar varm. Det har snoat hela natten och ar nu -1 och sno. Vilket resulterat i att skolorna ar nedstangda, var tunnelbane linje inte gick i morse sa jag tog bussen istallet.  Ja kaos. En dag gar vall bra men tank om det ar sa har i 2 veckor skolor som ar stangda, mammor som inte kan ga till jobbet osv.

 Sjalv vill jag  bara ga hem nu och elda i oppna spisen och mysa. Vi har ju ved spis i sovrummet.  Ska forsoka hitta lite ved pa vagen hem. Maste fixa mitt internet hemma sa jag kan fora over bilder. Vill aven rama in och hanga upp lite foton hemma. Det ar ett lang segdraget projekt jag har haft dom senaste 5 aren som aldrig blir av.

I gar sag jag eviga ogonblick, everlastning moments. Som jag hittade av en slump pa film flex.

Saker som jag maste gora i veckan, inte sa mycket

Things to do

Bring up washing

Take out Christmas tree before thursday

Do application before Friday

Move boxes weekend


Födelsedags present

Lagom tills man klarat av julklapps angesten ska man hosta upp fodelsedagspresent. Aah jag känner mig sa nöjd med mig själv jag har hittat en sa bra födelsedags present till min lilla älskling som fyller ar pa lördag. Slutsalt overallt men efter ha ringt samtliga aterforsaljare i London sa har jag hittat en som ar kvar i Hampstead som jag lagt undan dessutom pa REA.

Som grädde pa moset ska vi dit och ata middag i kväll sa jag kan plocka upp den pa vägen.

Kanske far han det redan i kväll jag ar ju inte sa bra pa att halla mig. Och det ar sa roligt nar man hittar något som ar riktigt bra.  Vill ni ha en ledtrad, vanligt förekommande pa Ostermalm. Importerad från Canada.  Jag har kopt den utan pals. Tror inte han gillar det.  Marinblåa. …. La la jag ar sa glad.  Dom ar inte alls lika vanliga har, sa jag fick leta länge. Gillar han den inte tar jag den sjalv.

Johanna jag shoppar. Inga problem.


Lite tankar forsta dagen tillbaka pa jobbet..

De tar konstigt borde jag inte vara hur nöjd och glad som helst fina barn, underbart hus en fantastisk pojkvän. Men enda ligger det dar och gnager jag hatar och gå till jobbet och bara sitta har och tulla tummarna och inte forlat uttrycket göra ett skit. Vad ska jag gora med mitt liv? Jag kanner mig inte riktigt glad. Just nu kanner jag mig bara arg. Skulle vilja ga hem och bara skrika pa vad vet jag faktiskt  inte riktigt.... Kanske skulle sluta ata mina P-piller det kanske ar dom som hormon spokar. Men med tanke pa hur fertil jag ar sa ar det nog ingen bra ide. For fler bebisar vill jag inte ha 2010

  

Att oroa mig for min ekonomi det borde vara något av mitt nya nyårslöfte att skriva ner alla mina utgifter i Excel ark. Jag kan inte spara och jag ar en impulsiv shopper. Nar jag känner mig lag ledsen sa ar det som jag behöver ett fix. Jag köper något nytt och sa mar jag bättre. Och sen mar jag daligt for jag spenderat pengar. Det ar ju väldigt kontraproduktivt.

Jag ar vadigt bra pa att spendera pengar väldigt bra. Men jag vet inte pa vad. Har ingen aning förra veckan betalade jag £100 i barnomsorg £100 till MR Big som slarvat bort planboken £ 40 till städerskan, £100 for min och Rakels nyarsklanningar ja sa dar rullar det pa.

 

I bland onskar jag att erfarenheter inte hade gjort mig visare att man inte visste sa mycket. Nar han dar hemma säger saker sa isar det till längst ryggraden och jag tanker om han säger sa har nu eller gör sa dar. Hur kommer det da vara om 10 ar. Jag vet hur det kan bli och jag vill inte hamna dar igen sa ibland känner jag mig som en overpedagogisk skollärare som sätter upp regler dar hemma for hur det ska vara och inte vara for att undvika konkurrs.

 

Jag far ofta hora du ar sa sa stark Malin, stark vad betyder det ?

Att jag kan lyfta 50 kg i bankpress? Jag känner mig inte stark. Inte alls faktiskt.

Har aldrig riktigt fullföljt någonting i livet hoppar fran land till land, ingen karriär, ett fallerat äktenskap. Glidit fram pa en rak macka… Stark? Nej jag känner mig inte stark jag kanner mig liten svag och javligt jobbigt needy.

 

 

Sa Lösningar pa mina ”problem for 2010 ar”

 

Fora ekonomi dagbok, och se vad jag spenderar pengar pa. Har gjort det med mat innan och det fungerar bra.

 

Gå ner i arbetstid.

 

Grata mindre jag kan grata nästan varje dag for nästan ingenting jag det ar inte klokt.

 

Ha tjej middag 1 gång i månaden tror jag behöver alta mera

 

MEN JAG AR Lycklig OVER

 

Att jag gatt ner 10 kg i vikt.

Fortfarande ar alskad, har friska barn och ett vackert underbart hem.

Och att han denna dar fortfarande alskar mig, saknar mig och står ut med mig.

 

 

Att jag har min blogg sa jag kan skriva av mig lite sa kannns det bättre.

 

 

I kväll ska jag ga hem och dricka en flaska rödvin, laga en god middag och titta pa Gossip Girl


Nytt ar

Hemma och upppackad. Pa nyarsafton kom var sista resvaska vilket jag oroat mig lite for. Hade varit hogst olyckligt om all min shopping hade kommit bort. Jag kan fortfarande inte ladda upp mina kort for otekninska jag kan inte fa internet att fungera fran min dator och Mr Big ar pa fotboll med killarna. Sjalv ar jag hemma med barnen. Vad gor man pa en sondag. Det ar sa kallt ute och jag kanner inte alls for att ga ut..

Nyarsafton, vet inte om jag ar sa fortjust i vare sig nyarsafton eller jul. Det ar sa mycket stress och press och masten. Jag hade iallafall mina underbara barn och vanner har och det ar ju det som betyder mest. Sara, Sam, Ed, Dan och totalt 5 st barn virvlade runt. Jag hade sa klart lagat god mat men det kostar pa att halla pa i koket en hel dag sa jag gick jag och la mig ganska tidigt fortfarande helt slut efter resan och jet lag. Mr Big han har varit ute 3 kvallar i rad forrra veckan och det har hallt mig uppe. Vi har bara 1 hem nyckel (lang historia) fattar inte hur han orkar.   

Resten av helgen har vi varit hemma och myst och tittat mycket pa varan nya fantastiska HD tv som nu sitter uppe pa vagen. Tittat lite pa skidresor till Are over pask och bara varit.


Nytt ar

Hemma och upppackad. Pa nyarsafton kom var sista resvaska vilket jag oroat mig lite for. Hade varit hogst olyckligt om all min shopping hade kommit bort. Jag kan fortfarande inte ladda upp mina kort for otekninska jag kan inte fa internet att fungera fran min dator och Mr Big ar pa fotboll med killarna. Sjalv ar jag hemma med barnen. Vad gor man pa en sondag. Det ar sa kallt ute och jag kanner inte alls for att ga ut..

Nyarsafton, vet inte om jag ar sa fortjust i vare sig nyarsafton eller jul. Det ar sa mycket stress och press och masten. Jag hade iallafall mina underbara barn och vanner har och det ar ju det som betyder mest. Sara, Sam, Ed, Dan och totalt 5 st barn virvlade runt. Jag hade sa klart lagat god mat men det kostar pa att halla pa i koket en hel dag sa jag gick jag och la mig ganska tidigt fortfarande helt slut efter resan och jet lag. Mr Big han har varit ute 3 kvallar i rad forrra veckan och det har hallt mig uppe. Vi har bara 1 hem nyckel (lang historia) fattar inte hur han orkar.   

Resten av helgen har vi varit hemma och myst och tittat mycket pa varan nya fantastiska HD tv som nu sitter uppe pa vagen. Tittat lite pa skidresor till Are over pask och bara varit.


RSS 2.0