En vecka utan barn, hemskt och underbart pa samma gang..

Ja det ar inte latt. Nu ar det bestammt mitt X filifjonkan,  han ska ha barnen varannan vecka sa vi hamtar och lamnar pa mandagar. Det blir nog bra och mindre anledningar till komplikationer. Det ar som med sma barn dessto striktare regler och mindre svangrum dessto lattare blir det. Det blir nog lattare for barnen ocksa nar dom har vant sig vid den har karusellen och enklare for Anna.
Men jag har sagt det forrut innan nar jag tankte skillsmassa sa tankte jag pa tusen saker men inte det har. Hur fruktansvart det ar att inte se sina barn. Men Rakel har verkligen saknat sin pappa denna vecka, sa hon ar nog en lycklig tjej i kvall.
Sen skammer han ju bort henne sa det star harliga till jag tror hon har allt man kan onska sig fran Barbie.
Men det ar vall sa det ar och ingenting jag kan gora at saken sa man far ju bara hoppas att det kommer ut 2 normala barn av det har.   

Jag och Sara var ute i Fredags lika roligt och galet som vanligt. Nar jag var i Miami var amerikanen valdigt imponerad av att jag alltid var sa pigg dagen efter och aldrig var bakis trots att vi ibland hade ganska langa harda natter. Forsokte forklara att om man inte haft en sovmmorgon pa 3 ar, alltid gar upp kl 7 ar van att dessutom vakna minst en gang varje natt av nagot barn. Sa ar man ganska slitstark. Far man da helt plotsligt sova gott mellan kl 05.00 till 12.00 i vardens skonaste lyxigaste fluffig hotell sang med frukost pa sangen vem ar bakis da ? 

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha nej annat ar det nar man ramlar in vid 5 och vaknar vid 7, gar upp med och tar sig igenom en hel dag med 4 pigga glada barn! Ja som sagt man blir ratt talig som mamma.. ;)

2009-01-20 @ 11:22:52
Postat av: Anonym

var det du som kommenterade i min blogg?

Isf: tycker jag du inte ska lägga dej i min KOMPIS val, det är inte ens jag som gör det -.- skvallra till vem om jag får fråga? herregud



om det inte var du: någon använde ditt bloggnamn för att skriva en löjig kommentar i min blogg...

2009-01-20 @ 16:53:30
Postat av: Stephie

fin blogg=)kika gärna in i min1=)<3

2009-01-20 @ 18:48:36
URL: http://stephielovejonasbrothers.blogg.se/
Postat av: johanna

Hallå där!

Helt HELT med!!!

Sen jag fick barn är jag nästan (nästan) nästan aldrig bakis!

SLITSTARK är ordet!!!

Kram från den småländska slitstarka kusinen!

2009-01-20 @ 21:47:42
Postat av: Malin

Ursakta vem ar du ? Nej jag har nog inte kommenterat i din blogg, skriver mest i min egna faktiskt..

2009-01-21 @ 12:32:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0