Davos Davos, best skii trip ever...

 




Resten av korten finns pa fejan...

Ja vi kom I vag pa skidresan till slut.  Motte upp med B och S och akte tillsammans ut till flygplatsen.

London City airport maste vara den basta mest trevliga lilla flygplats ever. Man kan aka dit med DLR tar 20 min fran city, den ar lite sofistikerad och perfekt.

Jag var ju lite sliten från kvallen innan men tankte det ar lika bra att hålla det på en gamn nivå hela tiden. Nar vi ska boarda planet sa traffar vi två andra tjejer som också jobbar inom banking och också ar amerikaner och också åkte till Mexico, samma helg som vi var dar och bodde på hotellet brevid. Så det ar inte bara vi som ar galna.

 

Vi hade en, mycket trevlig flight tillsammans alla 6 och jag övertygade dom att det basta sattet att ta sig mellan Zurich och Davos var taxi, sa sa blev det.

Ju fler vi ar i samma bil, desto lagre blir priset..:)

Stackars lilla taxi chufforen det drack och spelades hogmusik i hans lilla lilla  bil, nar vi vall kom fram var jag helt slut.

Ja vi var ju dar for att aka skidor sa var det eller hur. Lordagen bjod pa vind i orkanstyrka alla liftar stängdes ner utom 1 sa dar akte vi fram och tillbaka fram och tillbaka. Jag gillar inte dom dar stora kabin liftarna nar man måste av med skidor på med skidor, upp och ner i trappor. Framåt eftermiddagen tittade solen fram och det var underbart underbart.

 

Min skidåkning har verkligen lossnat nu, det var som att de sa knapp nu i helgen. Och jag ALSKAR det jag vill åka mera mera fortare fortare. Jag har fattat grejen. Sa vi åkte tills dom kastade ut oss ur backen. Till middag blev det cheese fonude, racklet, och beef tartar. Det sistnämnda har jag faktiskt aldrig atit. Lite ackligt att ata rå kottfars, men gud sa gott jag hade kunnat ata bara beef tartar. Sen blev det så klart nattklubb, vi skulle ju bara dricka en ol…. Mr Big han deklarerade att han minsann inte skulle dricka några shots om det inte var girly shots.. Trodde aldrig jag skulle hora honom saga det.

 

Sondag morgon, uppe med tuppen laddade med brakfrukost på hotellet och upp i backen.  Avslutade med lunch utanfor hotellet, medans dom andra duschade.

Jag ater hellre en duschar, det kan man ju gora nar man kommer hem. Sa jag flog helt sonika hem i skidstallet.

 

Vi åkte tag till flygplatsen, fick byta 3 gånger på 2 timmar, hamnade fel och tillbringade 1 timme i forsta klass. Jag misstankte nog att det var forsta klass och det stod 2 klass på vara biljetter men man kan ju alltid spela dum.  Kom till flygplatsen 17.55, 18.00 checkade vi in och 18.35 lyfte planet. Och då han vi tilloch med att kopa champagne och choklad i taxfree. effektivt

 

Parantes

Pa planet hem var det 3 super sota pappor som hade varit och åkt skidor over helgen med sina 3 gamn gammla dottrar som alla såg ut att vara ca 6 år. Gulligt.

Vad kul dom måste ha 3 grabbar, alla 3 3 tjejer i samma ålder.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0