Måndag till onsdag 14-16 november

bilen

Här har det varit fullt upp. Vi begav oss i väg i måndags  morse. Lilltjejen sov hela vägen ut till flygplatsen och tur var det. För på stansted express var det så fullt fullt så jag hade nog inte kunnat ta upp henne om hon hade vaknat. Väl på flygplatsen höll jag på att få en liten fit för jag inte fick ner vagnen i den speciella flyg väskan men som tur var gick det till slut efter mycket möda och stort besvär. Flyg resan gick super. Rakel sov när vi landade och startade. Hamnade brevid en pratglad ledig stewart som jobbade för Ryainair så nu vet jag allt om hur mycket dom tjänar, ca 12.000 kr i månaden och om alla olika rutiner. Kan ju vara bra att veta ;)
När vi landade i Göteborg så kom snälla pappa och hämtade. Det var storm. Så det var lite skakigt när vi skulle landa men inte så farligt. Hela vägen till Jönköping sov Rakel i bilen. Hon grät lite först mån då satten vi på skivan med hennes lugna favoriter och då sommnade hon.

Sen bar det av hem till Lars Orvar Elvira och Agnes. Och där fick Rakel en hel kasse full med gammla leksaker som lillasyster Agnes inte ville ha längre. Hon han även med ett dopp i badkaret, och en god middag som Elvira hade svängt i hop. Jätte roligt att se deras ny lägenhet. Och jag fick jätte fina marimeko muggar och tillbringare i combo julklapp och födelsedagspresent. Tack så mycket.

Tisdag
Inspekterade pappas ny helt super fina och moderna lägenhet. Vilken lya. Var hemma och softade lite på morgone. Hon sover ju till 8 här (7 engelsk tid).  Tog en runda på stan var på Mio och kollade på nya möbler åt pappa, och var på 1 klass en stor barn affär. Rakel fick en nappflaska, vi har snart provat alla varianter. En badbalja, man måste ju hålla på badrutinen och Morfar Robert har inget badkar. Sen inhandlades det även ett nytt spjälsängsskydd. Tänkte att hon kanske kunde sova i egen säng när vi kommer hem..  Vagnen börjar kännas lite liten. Sen åkte vi hem till farmor Daniella och åt jätte god äppel paj och kalopps. Mums.

Onsdag
Uppe med tuppen, åkte hela vägen upp till Stockholm. Rakel sov hela vägen.. Var på MVC och det såg så bra ut hon är nu 63 cm lång och väger 6,5 Kg. Frågade om man kunde köpa AD-droppar någon stans.
Och då fick jag en flaska, det var lite min tanke.. Tänkte lilla Ruben kunde få dom. Man får ju inga i London.
Vid två tiden kom jag på att hon inte hade ätit sen kl 8 på morgonen. Kändes som att Rakel okså kom på det ungefär sammtidigt det blev ett himmla liv så då fick vi ha ett litet matstopp. Sen åkte vi till Farstacentrum och stor shoppade en massa fina kläder till Rakel, i förtidig julklapp eller nått. Samt en fin overall från POP. Samma som Leia har men en blå.  Det är ju ganska kallt här. Typ 0 gradigt.  Sen åkte vi ut till Trångsund och åt en mummsig middag.

Kommentarer
Postat av: NInaW

Hej goingar! Det känns extra kul att bara veta att ni är i samma land!! Tack så hemskt mycket för det fina kortet jag fick... lilla sötnosen! Jonas åker till Umeå ikväll och ska examineras.... så jag tar lilla bilen hem till Maria och smaskar på chokladfondue framför öppna spisen. Ta hand om er, kramkram Nina W

2005-11-17 @ 06:58:55
Postat av: Elle

vilka härliga sverige dagar du vait med om rakel... saknar dig seom en gris... hoppas att få träffa dig snart igen lillan... puss till er alla..

2005-11-17 @ 11:47:46
Postat av: Cissi

Hej pa er!
Later jatteharligt allt det dar! Kan ni inte ta en liten tripp till SGP ocksa? Saknar er, aven om jag aldrig har traffat Rakel...

Jag forsokte mig pa en inlagg pa 'SVERIGE' men det forsvann. Har jag missat nat?

Kramisar i massor!
Cissi

2005-11-17 @ 15:31:21
Postat av: Malin

Vi saknar dig okså Elle men i Januari får vi träffas lite längre puss och kram syrran..

2005-11-17 @ 23:12:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0