updatering



Ja nu packas det for fullt dar hemma. Samtidigt som det ar katastrof mycket att gora pa jobbet. Samtidigt som Anna ar ledig och jag har barnen nagra extra dagar, samtidigt som det ar G20 mote i London och vi maste aka i Jeans till jobbet. Sa vi inte blir nedslagna pa vagen. Nej varfor ha det lite lugnt och skont nar man kan ha fullt os medvetslos. Men jag klagar inte.  

Barnen ar laddade infor sin flytt pratar varje dag om sitt nya rum och tradgarden. Helgen var mysig och avslappnande, mycket, fika gosa och park. Mamma tycker det ska bli skont nar allt det har ar over. Letar efter ny nanny och det ar inte latt nu har jag traffat 3 tjejer som jag skickat vidare till Fillifjonka far se vad han tycker. 

Ja han ringde i morse och var helt galen for nar han har ringt pa sistone vill Rakel inte prata med honom i telefonen.  Vad ska jag gora hon ar 3 ar och leker. Men det ar sa klart mitt fel allt ar alltid lite mitt fel. Ar van vid det nu.
Och sa kommer det vall alltid att vara. Det var som Dom sa "the one that leaves will always be the devil"
Vi har lite olika syn pa det dar, han tycker nar man inte har barnen ska man prata varje dag sa dom kommer i hag. 

Medan jag kanner att nar den andra har barnen sa har dom fullt upp med det dom gor for stunden sma barn lever i nuet.  Klart dom inte glommer sina foraldrar. Ja det ar inte latt, sa nu pastar han att jag pratar skit om honom med barnen, att det ar darfor dom inte vill prata med honom. Och jag staller bara en fraga VARFOR skulle jag gora nagot sadant.
Vad vinner jag pa det. Det ligger vall i allas intresse att barnen kanner sig trygga och glada.
Vill jag prata skit, har jag vanner, och min blogg har kan jag osa lite.

Men nej jag ar en hemsk mamma som vanvardar min barn, har ryckt upp dom fran deras trygga familjehem. Sa nu ar dom otrygga och mar daligt. Och jag ska vara glad att jag far underhall. Jag ar den hemskaste manniskan som finns tydligen. Och dom senaste 8 aren ar bortkastade och han har aldrig alskat mig..
Ja kan pa den ni sa har pa en tisdag morgon nar man sitter pa jobbet.
Maste vara jobbigt att vara sa arg hela tiden.

Anna my darling...

Anna om du läser, du är världens bästa. Vad jag skulle göra utan dig det vet jag inte. 
Det kommer bli tomt och tråkigt utan dig. Och barnen kommer sakna dig. Tack för att du ställer upp fixar och donar bakar pysslar och städar. Stora kramen Malin

STRESS

Det ska bli sa skont nar den har flytten ar över. 
Jag tror att jag for första gången på typ 30 år verkligen lider av stress. 
Jag hetsar upp mig över små saker, sover dåligt och kan inte koppla av.  Kanner att jag bara vill gråta när jag är på jobbet. INTE BRA...
Malin du måste vila lite.. 
Jag flyttar på Fredag och har i dag beställt 2 flytt gubbar som ska komma och flytta hela kalaset. Det är jag värd. 
 Men jag måste ju fortfarande packa. Jag har skrivit kontrakt på lägenheten. Härligt med internet och scanner. 

Dessutom ska jag ha barnen även nästa vecka fram till och med torsdag morgon för Anna ar ledig Måndag och Tisdag.
Sen hade Fredrik något på Onsdag. Så det är klart jag kan ha barnen samtidigt som jag packar ner hela vårat hem samtidigt som företagets CEO  är på besök. 
 Och jag måste jobba sent for det ska vara cocktail på kontoret... Jag bryr mig kanske inte så mycket om den här CEOn men ALLA andra gör det. Det är som kungen är på besök det ska vara catering, kör schemas special hit och dit. 
Och det är ju kul. Men inte nu.!!!

Dessutom så ar det G20 möte i stan om det vaTisdag /Onsdag eller Måndag/ Tisdag har jag förträngt.  Kommer ni i håg Göteborg 99, och nu är det dessutom credit crunch!!. Och jag jobbar ju numera på ett internationellt finans företag i city så vi är högrisk. Så efter all mail som skickats ut om att vi ska åka till jobbet i vanliga kläder, men vi måste så klart byta om till kontorskläder när vi kommer till jobbet. Det har det också mejlats om for han chefen gillar inte dress down.. 
för att inte vara high target, inte gå ut på lunchen osv. Så drömmer jag mardömmar om hur vänster aktivister ska storma in i receptionen och kidnappa mig.   

Och sen det har packandet, jag tänkte jag börjar på Måndag packar lite varje kväll fram till på Fredag, och jag har ju en kväll Torsdag utan barn som jag kan vara mega effektiv på. Men det är alltid så mycket mera en vad man tror. Och var ska jag ställa alla flytt lådor har ju inte direkt ett spare room. 

circuit training

 Gym ja jag gar ju pa gym nufortiden. Mest for att bli snygg och smal lite for att jag tanker att det kanske ar bra for mig och min kondition men mest for att bli snygg eller ska jag kanske saga snyggare.

Mitt gym ar underbart 5 min fran jobbet, stort, med pool, bastu, jazzuci, stora traningshallar och maskiner. Och handukar, jag behover inte slapa pa svettiga ahdukar. Kanske inte miljovanligt men sa lyxigt.

Eftersom jag har urusel kordination gar jag under inga omstandigheter pa aerobics, har gjort det misstaget och statt langst bak och skamts med mannen.   Nej det ar inte min grej, men jag och den andra franskilda pa jobbet vi tranar tillsammans och gillar samma saker 1 gang i veckan gar vi pa bodycombat, vilket ar helt underbart.

Det ar en kombination av lite olika kampsporter sa dar skuttar vi runt boxas och sparkas. Nagot mera urladdande och avslappnande har jag inte gjort pa lang jag har alltid sa mycket energi efter dom passen. Ha vi har vall bada tva lite som vi vill fa ut ur systemet.  I bland gar jag pa bodypump och i bland pa spinning. Man maste ju variera lite.

Jag har iallafall kommit over det har med att skammas over gym klader for alla engelskor ar generellt sett sa fula sa jag kanner mig snygg aven om jag skuttar runt i gammla legings och Primark troja.  

Sa i dag rushade jag till gymet var redan forsenad, kastade av mig  alla klader tror jag bytte om pa 30 sekunder. Sprang in i spinning salen, men nej nej det var fullt det har aldrig hant innan. Vad gor man da jag stod ju dar ombytt och laddad.

Jag var inte ensam det var flera i min situation, som ocksa hade sett fram i mot lite hardcore svett pa disco cyckeln i morkret pa lunchen. Nu stod vi dar kanske 5 st.. hmm. Salen brevid hade en klass som precis borjat, det sag helt okej laste pa schemat Circuit training.

Och ja jag ar bra pa engelska men alla dom har ny tranings termerna, cardo, abs, Lunge, Squat, curls jag blir lite confys ibland. Tycker det ar jobbigt bara med inhale, exhale. Nar man ar trott och svettig vill jag inte halla pa och oversatta.

Tillbaka till amnet, sa vi 5 rusar in i den har ny klassen. Ser inte sa farligt ut en grupp med manniskor som springer i ring och en stor svart snubbe i mitten (Ja han ser lite farlig ut.) Hela det har beslutsfattande fran omkladningsrummet till den fulla spinning klassen till den har circuit traningen tar ca 30 sekunder max.  

Sa jag joggar snallt runt med dom andra i klassen och tanker det har gar ju fin fint. Innan jag forstod, Oh my god, Circuit training ar = army training. Trannaren Jeff stod i mitten kommenderade, 10 sit ups, 10 pushups, left arm down right arm up osv. Sedan byggde han som 4 stationer delade upp oss i 4 grupper och sedan sprang vi mellan stationerna som galningar. Jag var rod som en tomat och svettades som en gris trodde jag skulle do, men sen tankte jag pa allt fett jag brant och kopte mig en glass. 

Motte min lilla darling utan for jobbet och hanglade lite ... inte helt fel. Och nu ar det sa varmt sa i dag gick jag med klanning till jobbet och bara ben. Ja kanske lite kallt utomhus, men jag sitter ju mest inne.


Dags for flytt..

Dags for flytt snart, och da vill jag alltid kopa nya grejer. Jag vill ha ett marocco eller ett vitt lexington..sovrum, ett blommigt lantligt Cath Kidson kok , och en underbar tradgard. Och ett lite storre hem.
Men jag ar sa glad och nojd med lgh som jag har fatt vill bara att flytten ska vara over. Det ar sa jobbigt att packa och packa upp, men forhoppningsvis gar det snabbt jag ar ju sa jadra effektiv.
Tankte packa allt under veckan, flytta allt pa fredag kvallen, packa upp pa lordagen. Sen har jag fodelsedags fest att ga pa pa Lordag kvall. Och stada gammla lgh pa Sondagen, bakis ha.. MEN INGA BARN..
 Det ar roligt det dar nar man flyttar man har ett perfekt hem men oftast varar det bara en vecka. Jag ska renovera alla mina gammla sangmobler som jag antligen fatt tillbaka sa fram med sandpappret, sa blir det nog fint.

Men ni ser bara av bilderna det ar ju lite skitso, som hela jag, min garderob, min musiksmak.
Jag kan aldrig valja.

Klader, bohemiskt eller preppy
Mobler, marocco bohemiskt eller Ralphlauren, Hamptons
 Ja ni ser det gar igen, jag far vall ha halften halfteN, sen slutar det iallafall med IKEA och HM.



Till hunden


Fina tallrikar till min tea koppar



Snygg vaxduk till koksbordet


Snyggt overkast, jag baddar sangen varje dag faktiskt men har inget overkast..



Jag vill ha ett maroccon tea set, far handla nar jag ar i Stockholm. Tydligen har det oppnat en ny marrocco shop..

Veckan utan barn..

En vecka utan barn mys pys och kvalitets tid. En vecka utan sma mjuka fotter, lent har, varma pussar och kramar. Men mera tid for mig, tid for lite Malin

Traffade Anna och Anna i dag pa lunchen och drack mig salongsberusad pa en flaska vin.
Ja har kan man gora sadant pa lunchen. Kanns lite segt nu minst sagt. Men det var det vart.
Dissikerade man, vanskap och karlek pa vart vanliga kanske icke rationella satt.
Tror att svenskar ar sa mycket mera direkta, i helgen var jag och Ken bjudna pa fodelsedagskalas for en vuxen denna gang inte barn kalas. Det var flera av vara gemensamma kamrater dar med fruar och barn och hela baletten.
Men ingen av dom eller respektive ens kommenterade det faktum att vi  var dar tillsammans, med mina barn.
Ingen fragade hur lange denna cirkus pagott, eller hur det var att leva ensam med 2 barn osv.
Hade det varit nagon av mina svenska vanner tror jag att det hade varit helt annorlunda.
Och nej jag forstar att dom inte sa nagot for att vara snalla men ibland blir det liksom bara varre nar folk ska dansa runt, dom pratar om sina brollop och forlossningar och gud vet vad. Men inte ett ord om detta till mig.  

Men sedan tanker jag hur hade jag reagerat om det dundrat in en ny kar franskild 2 barns mamma med en ny pojkvann i slaptag pa nagon av mina parmiddagar, jag hade nog i fas 1 tankt "herregud stackars barn, jobbar hon, hur kunde dom gora sa har dom har 2 barn, arma kvinna" i fas 2 hade jag nog mera tankt "intressant undra hur det dar gick till kanske kan jag gora samma sak"    

Tittade pa Jade Goodys wedding i gar (For er i Sverige ar hon typ som Linda Rosing kanske men utan tuttar, hon ar nu doende i cancer om hon inte redan har dott. Hon ar 27 ar har tva barn och gifte sig forra veckan.) Engelsmannen har blivit mer eller mindre besatta av hela den har historien. Ja det ar hemskt hela historien och deras brollop var rena rama bol festivalen.

Apprapa aldrig nojd..

http://www.youtube.com/watch?v=fL8Zf1Gn39c

Jag ar nojd.. men jag bara alskar den har laten.. skulle sa kunna vara jag.
Och hur vet man att det ar ratt. Kan inte man ga runt med en skylt i pannan,
keep, save for later, bin..

Usch, hur kunde jag dejta det där?
Att jag trodde det skulle fungera
Det började bra, men sen efter nån dag
Försvann all hans charm och han blekna
Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre
Jag lovar, jag kan fixa vem jag vill

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så


Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Dom har jobbat på bank, dom har rest överallt

Jag har gett alla den chans jag har kunnat
Dom har vart snygga, dom har vart rika
Dom har vart stygga, dom har vart dryga
Men inte nånstans har det funnits nån man
Som lyckats få mig att mjukna


adrig nojd..

Det ar var, men det kan man vall inte skriva for da snoar det vall nasta vecka. Men nu skiner solen och det ar sa harligt. 
Utanfor mitt jobb...



 Helgen var bra som vanligt. Och jag maste ge alla ensamstaende mammor pa heltid varldens storsta stjarna
 "super mums" ar vad ni ar!!!! Ja och all ni mammor som har en man som bara ligger pa soffan enstjarna till er ocksa.

Sjalv ar jag helt slut efter en vecka med barnen. Det ar som att man inte hinner.  
06.50 kl ringer och sedan snooozar jag alltid alldeles for lange, typ till 07.30
Rusar upp borstar tanderna duschar och klar pa mig pa 15 min medans barnen om dom har vaknat tittat pa morgon TV.
Ofta sover dom faktiskt.



Det ar nastan bast nar dom sover, for jag klarar inte av sma ledsna ogon som vadjar snalla mamma stanna hemma ga inte till jobbet. Ahh da skar det i mitt hjarta, och jag undrar vad fan jag haller pa med, men sedan tanker jag pa svenska dagis och mammor som borjar jobba med nyfodda beisar hemma och mar battre. " 
Anna kommer 07.45 jag gar till taget som gar 08.03 ar pa jobbet 08.30

Jobbar fram till 12, 13 da jag gar till gymet och tranar en timme. Otroligt skont att komma tillbaka till nagons slags form igen. Aven om jag undrar over allt det dar losa skinnet som jag har runt magen efter tva barn, vart ska det ta vagen ? Hastar tillbaka och smygater lunchen vid mitt skrivbord, men sa lange ingen ser. Sa spelar det ju ingen roll. 

17.00 slutar jag springer ner till taget som gar 17.08 ar hemma ca 17.40. Anna gar hem, jag viker tvatt, hanger tvatt, dammsuger. Ger mina barn annu mera mat, dom ater middag med Anna, men nu ater dom aven kvallsmat.
Plockar undan, plockar plockar. Kan ju inte bara gora en sak, tittas det pa TV sa hanger jag tvatten samtidigt.
Kan knappt sitta pa toaletten utan att putsa lite pa handfatet sammtidgt. Jag ar lite stord jag vet..

Tittar pa lite kvallsTV med guldklimparna. 19.00 pa med pyjamas, lasa saga Isak gar och lagger sig.
Rakel ar ofta uppe en stund till och gar och lagger sig vid 20.00 sen har jag lite egen tid.
Men nar ska man stada, inte kl 20.00 visst jag plockar men det finns ju aldrig tid till att stada ordentligt. Sa rullar det pa dom dar veckorna med barn.  
Men jag ar aldrig nojd i gar kvall kunde jag knappt slita mig fran Rakel och det ar som att hon vet nu att nu far hon inte se mamma pa en vecka. Hon blir sa dar extra kramig och gosig, sa hon fick vara upp extra lange. For jag vill oksa gosa. 
Och nar jag till slut stoppar om henne for natten, kan jag inte fa nog vill bara krama lukta och kanna pa den dar fantastiska lilla varelsen som jag alskar avgudar over allt annat (Ja sjalvklart Isak ocksa.)
For nagon som inte har barn ar det svart att forklara den dar kanslan. Sa ar det faktiskt.
Jkommer ihag hur det var innan jag fick barn..
Sadan stunder tanker jag shit vad har jag gjort stackars barn, men det ar ju ocksa valdigt typiskt mig att tanka att hela den har situationen ar mitt fel. For allt ar alltid lite mitt fel. Sa jag saknar dom nar jag inte ar med dom och nar jag ar med dom kan jag se fram i mot me time.

Annars ar mitt liv perfekt.

garderoben... eller kanske garveroben...

Ja fy fan nar kommer varen. I gar tittade jag i min garderob och borjade nastan grata. Ja en liten tar rullade nog ner for kinden.

Jag har nu akta JAG HAR INGENTING ATT HA PA MIG PANIK, sa nu maste jag ventilera....
Jag vill ha var, jag vill ha fina variga klader, roda ballerina, marin blatt, vitt, kostymer.
Snygga kontorskjolar, bara ben, snygga toppar. Kavaj.

Rena klader. Kanns som att allt i min garderob ar lite smutsigt, lite skrynkligt. Min garderob sager allt en liten skruttig garderob fran IKEA ni vet den dar billigaste. Och det ar nog en metafor for hela min garderob lite gingligt lite billigt, lite snyggt pa utsidan..  

Jag vet inte men min garderob ar helt hysterik, skulle kunna dela in den i lite olika kategorier.  
 
Fet Nar jag var stor som ett hus och gravid och efter gravid med Rakel.  Kan inte ha nagot av dessa plagg for stort for stort.
Mellan Gravid med Isak Nar jag gick ner i vikt och var lite sma rund, och Gravid med Isak och var mindre en nar jag var ogravid med Rakel. Klader fran denna period kan jag va hemma och mysa i typ.
Smal hemma mamma Nar jag antligen blev lite fit, men strosade hemma hela dagaran. Bara valdigt praktiska lesure klader som man har i parken. Eller galna ga party klanningar.
Smal jobba Malin Arbets garderob helt ok, men bara host och vinterkladder. Svart svart svart.   Ett urval av min garderob, Jag har 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (helt sjukt faktiskt) vit t-shirt som ar tajt normal passar och utan tryck.
Jag har 0 !!!!! vita skjortor. Och nej jag vill inte ha billiga genomskinliga H&M skjortor. Da ar jag hellre utan..  
Jag har typ 5 st svarta cardigans (sa det behover jag inte), 1 kostym, (2 super snygga for stora kostymer)  1 svart kjol.
(4 st kjolar i 4 storlekar for stora ) 2 kostym byxor.
Jag behover mera klader halften av allt det har maste dessutom kemtvattas och i mitt mindre bemedlade omrade finns det inte ens en kemtvatt!!!  

Trojor ska vi inte ens prata om. Och vad ska man ha pa sig alla dom dar kvallarna jag helt plotsligt fatt tillgodo nar jag inte har barn, och gar ut, eller dom dar barnfria helgerna nar man inte behover oroa sig over kottfarsflackar och hallonsylt. Utan kan jazza runt i nagot hogst opraktiskt sofistikerat weekend snyggt. Jag har ingen garderob/.    
Johanna vore jag rik, skulle jag ta hit dig pa en weekend pa sytlist jobb...  

Vet inte riktigt heller nar jag ska ha rad att kopa nytt for sa fort jag far lite pengar sa ar det tandlakar rakningar, vatten rakning bilen eller nan annan jakla rakning. Sa det ar skont man kan ventilera lite har..

Ingen lagenhet

Nej ingen lagenhet, dom fragade inte ens vad jag tjanade.  Ush ush vad ledsen jag blev. Jag hade ju typ redan flyttat in. Men allt har vall en mening. Men just nu ser det inte sa ljust ut pa min bostadsfront.  Sa ni far halla till godo med lite sota kort fran Scandinavian Kitchen pa mina barn och Sara...


Hall tummarna..

Efter en underbar sapbubbel helg har man kastats tillbaka till verkligeheten.

Tittade pa en hel dros med lagenheter, varpa en som jag vill ha sa klart.
Sa nu hoppas hoppas jag att jag far den. Men vill inte skriva for mycket om den for da skiter det sig sakert med min vanliga tur. Men jag har lagt ett bud och vantar pa att dom ska hora av sig. Och sa klart har jag redan moblerat den i huvudet och flyttat in sytt nya gardiner och fixat. Men bara i huvudet.  

I lordags  var jag assisting shopping manager, lattare ibland att hjalpa andra att shoppa en att fundera pa vad man sjalv vill ha. Avslutade pa Libertys nyoppnade bar i kallaren. Jag alskar Libertys jag alskar champagne och ostron ar aldrig fel. Rullade vidare till Langham dar det sippades Cocktails hela kvallen lang..    

Och nej trodde inte jag skulle trilla dit men jag erkanner jag tycker faktiskt att fom ar sa fina, och jag ar fortjust. Jag vill ha samma som Lindsay Lohan. Dreglade lite (mycket) pa dom pa Libertys, far jag min lgh sa kanske jag slar till. Och den har fina hunden ska barnen fa till sitt rum.  (Dom finns aven i rose.. )




Fina hund lampan...

Jag ar sa trott

 
Spelar ingen roll hur lange jag sover jag ar sa trott.
Som en gra dimma som jag tuggar runt i trott trott trott. Trott pa att vara mamma., trott pa att ga till jobbet, trott pa att stada, lagamat, betala rakningar, handla och tvatta.

Trott pa att alltid ha den har piss sjukdommen, nu har dom gjort ultraljud, rontgat, tittat pa blasor, njurar, till och med stoppat upp en kamera och allt ser sa bra ut men enda blir jag inte frisk.

Jag maste ata mera jarn. Dricka mera vatten, dricka mindre vin. Ata battre mat.    
Vad har jag atit i veckan  

Mandag
Lunch en Pasta lada fran M&S
Middag Sushi  
Tisdag
Pasta lada fran M&S
Pasta sallad  
Onsdag
Lunch en Pasta lada fran M&S
Drinks, efter jobbet och lite Nachos  
Torsdag
Havregrynsgrot
Pizza  
Fredag Pasta lada fran M&S  

Inser nu nar jag skrivit klart att jag borde se ut som en lang spaggetti, och jag behover mera kott i min diet. Men pasta ar billigare..

kar kar kar...

Jag ar sa lycklig. Kan faktiskt knappt beskriva det jag vaknade i morse med en stor lyckoklump i magen.
Nar det kanns som att man bara vill grata for att man ar sa lycklig.
Jag trodde aldrig att jag skulle traffa nagon som fick mig att kanna sa har.
Det ar helt galet i bland tittar jag pa honom nar han sover och tanker. Det har ar ett skamt, en drom snart kommer jag vakna upp det kan inte vara pa riktigt det ar for bra for att vara sant.
Jag fragar mig om jag nagonsin innan har alskat nagon.
Eller sa kanske det finns olika sorters karlek och att den karleken jag kanner nu var reserverad bara for Ken.  

Kan inte ens satt ord pa varfor jag har fallit sa huvudstupa for den har Amerikanen, kanske for att han alltid ar sa glad och tokig. 
Att han aldrig blir arg. (Ja jag fattar det kommer inte vara for evigt).
For hans vackra bruna ogon. Hans helt galna upptag och ideer, att han tycker det ar helt normalt att shota lite tequila en sondag formiddag. 
Dom miljoner fraknar som tacker hans kropp.  
Att han alskar mig for den jag ar. Att jag kan vara mig sjalv.
Att han far mig att kanna mig glad lycklig och omhandertagen utan att kanna mig idiotforklarad. 
 
Hans rost, hans otroligt charmiga sota dialekt.
Hur jag smalter som smor nar han  sager saker som "I will look after you babe.. " och jag kanner mig som hon ni vet i Dirty Dancing.  
Att han ar helt normal, enkel och okomplicerad, att han ar slarvig och glommer och lasa dorrar, missar flyg, inte hetsar upp sig. Inte for snobbig inte for bonnig.
Att han uppskattar mig, att han inte ar sa fortjust i shopping, att han gillar sport. Att han ar en MAN helt enkelt.  

Jag ar lite fatalist jag tror pa odet att allt har en mening. Att allt som hander i livet aven om det i bland ar sa vansinnigt svart, jobbigt och gratt att allt har en mening. 
Det kanns som att jag aker bergodalbana utan att se slutet. Fran att ha matt sa daligt, kannt mig sa ensam, oalskad och bortglomd, till en separation.  Ja det gar ju heller knappt att beskriva jag trodde nog jag skulle skita pa mig. Hur i helvet klarar man sig sjalv nar man alltid har haft nagon ?  Ensam med 2 jobb inget jobb ingen bostad och dessutom i ett annat land.  Latt att glomma bort det dar sista ibland. Visst London ar hemma men det ar INTE trygga Sverige. 
Sa jag tanker jag har tagit mig fran det till det har. Vissas liv ar som en gamn gra massa, men mitt liv det har aldrig varit sa det ar antingen back svart, eller bubbelgums rosa.


Med kroppen mot jorden och blicken i det eviga blå
Är jag bortom tankarna och orden, där finns inget jag måste förstå
Utom att kroppen är tung mot vår mark
Att himlen är blå och jag är lycklig och stark

Jag trodde sanningen kanske fanns i en bok
Jag hade fel så jag sökte runt hela jordens klot
Jag irra kring efter färdiga svar
Jag gjorde allt men det här är det enda svar jag har, att

Jag trodde lyckan nås genom vånda och slit
Jag offra svett och tårar för att finna vägen hit


nej det ar bara for mycket

Guuud sa krystaaat jag tror jag dor.  
Jag ar lite efter har i London, men i bland hinner jag bara inte med. Tittade precis pa klippet dar Kronprinsessan och Daniell deklarerar sin forlovning. Victoria later som hon pratar till en efterbliven 3 aring, Drottningen sitter och laser innantill. Ska det vara sa svart att lara sig nagra rader utantill som dessutom handlar om sin blivande svarson.
Lite mera kansla tack! Det ar ju for fanken deras jobb. Och hur ser hon ut, hennes overlapp ser helt desformerad ut, ush nej alldeles for opererad. Sen kan man ju undra om hon drabbats av samma som Farmor Frida hade, ju aldre hon blir dessto mera tysk. Nej inget illa om kungahuset i vanliga fall men det har klippet far mig bara att skratta.
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2537033.svd

En harlig helg,


Rakel och Tova

I lordags var vi pa mamma traff efterfoljt av ett besok pa Scandinavian kitchen. Jag hade siktat in mig pa semlorna men dom var slutsalda dom har tydligen salt over 2000 semlor pa bara nagra dagar. Jag far vall baka egna, jag har ju en shysst Kitchenaid. Kom hem med appelmos och en tub kaviar som jag kopte for £3.50 det ar ju nastan 45 SEK... men jag bara alskar Kaviar, och koktagg. Far nog aka hem till Sverige snart pa mat inkops resa. 

 I sondags besokte vi badhuset, Isak som nu inte har badat i pool sedan varan Guadeloupe resa var stel som en pinne och nastan paralyserad. Vi far ga dit flera ganger sa att han vanjer sig. Efter bad somnade vi alla 3 gott i bilen. Inte nar jag korde men utanfor huset. Det ar sa skont nar bada barnen sover i bilen och man kan klamma in en lite tupplur.

Annars mera stad, och lite syslojd. En valdigt valdigt lugn och stillsam helg.   I kvall ska jag pa bio och se Vicky Christina Barcelona. Men forst ska jag till doktorn och gora en flexible cystostopi.. vill inte ens tanka pa det. Sa det ar bra att jag har nagot mysigt att se fram i mot nar det ar klart. Jag alskar den biografen dom har som stora soffor man sitter i och man kan dricka vin och ata mat sammtidigt som man ser pa film. Och eftersom jag totalt har gatt pa bio 2 gr  pa 5 ar, kanns det som jag har lite att ta igen.  

Funderar pa Sverige over pask, kanske skulle ta med Amerikanen och visa honom lite av den akta varan. Men sen vet jag inte kombinationen Foraldrar, barn, Amerikan. Det kanske blir for intensivt? Kanske ska aka pa 2 resor, en mysig romantisk weekend med amerikanen, och en med bara barnen, fast sa roligt ar det inte att aka till Sverige hela tiden. Lite besluts angest.

RSS 2.0