bara 1 timme kvar

Ush jag har längtat efter det här hela veckan. Men nu känns det små jobbigt minst sagt. Det är ju bara 1 timme kvar på jobbet. Vad ska jag göra sen? Äh jag ska bara föda lite barn , ha semester och flytt till London. Annars är det ganska lungt. JAG VILL INTE...... Hur ska resten av mitt liv se ut?

I bland blir det inte som man tänkt sig

kärlek

Dagens sämsta:

Ibland blir det inte som man har tänkt sig.

I går åkte jag ut i värmen till mina föräldrar för att hämta bilen handla mat inför helgen och fixa.Gick upp kl 6 i morse körde bilen in till stan, fick parkera den på mitt gammla jobb. Allt detta för att jag i dag skulle åkt på en liten utflyckt med min svärmor efter jobbet. Inplanerad sedan länge. Efter det skulle jag hämta Fredrik på flygplatsen. Hon ringde i dag och sa att hon var sjuk. Absolut inte hennes fel. Men vad jobbigt det blev nu. 

Så nu har jag hål timme mellan 15-22 som jag skulle kunnat handlat på etc. Vet inte riktitigt vad jag ska göra nu. Vara kvar i stan i hänga eller åka ut till trångsund, och bada.

Dagens bästa:

Att jag och Fredrik har varit gifta i 11 månader.

Otroligt god lunch på bohem, kött, pommesfrite, bearnesesås.

Sista dan på jobbet


Hur ska alla ta sig hem ?

Det här men London är ju helt sjukt.

I går var jag så glad för att dom hade fått OS. Men nu känns allt lite konstigt. Oroar mig lite för Fredrik. Hoppas dom inte börjar ställa in flyg. Han ska ju flyga hit i morgon. Och hur F-n ursäkta svordommen ska alla ta sig hem i em från jobben. Det kan ju vara lite långt att gå för vissa.

Min kompis flyger till Italien i dag för att vara med sin kille, hon ringde precis från flygplatsen och berättade att dom hade TV team på plats och interjuvade folk som skulle flyga till London. Men vad är oddsen för att det skulle hända igen. Nu har det ju precis hänt.

Och jag hade lovat min granne ett Fredrik skulle köpa med sig ett par rosa birkenstock till henne från London. Det blir nog lite svårt nu. Hon får klara sig utan helt enkelt.

Lånade damsugaren av dom i går kväll. Vår damsugare har flyttat till London med resultat att jag inte har dammsugit på 7 veckor. Och jag kände att jag inte ville vada runt i cornflakes och sytråd. Så sagt och gjort jag STÄDADE igår. Iallfall så blev min gulliga granne lite orolig efter ett tag och kom ner och ringde på, ville bara kolla att allt var OK  hon tyckte väl att jag dammsög lite länge. Det är skönt att man har en massa folk runt omkring sig som bryr sig.

Har sålt ett par Gucci skor i dag på Blocket för 800 kr. Det var välbehövliga pengar. Alltid nått posetivt. Hon som köpte dom verkade väldigt gullig så nu vet jag att dom kommer till ett bra hem.

Ska snart åka ut på landet och bada HÄRLIGT! och i morgon är sista dan på jobbet.


London

Ush vad hemskt, det som har hänt i London. Fredrik är OK iallafall. Men det skulle kännas bättre om han hade varit hemma i stockholm i stället för i London.

Det är läskigt när sånt här händer, hur saker och ting sprids så himmla fort. Det har ringt en massa människor i dag för att kolla att allt OK med Fredrik. Ska vi flytta dit med en liten bebis. Ska kolla lite på nyheterna nu.


Alkohol

Så var det dags näst sista dagen på jobbet. Himmla skönt. Har till och med fått lite att göra så här på sluttampen. Skönt.

Började läsa Chatarina Janoush roman Anhörig i går, verkar intressant. Fattar bara inte hur man kan skriva så utelämmnande om sitt egna liv. Men det är ju toppen att hon har gjort det. För om det så hjälper 1 person att ta sig ur ett sådant förhållande eller sluta dricka så är det ju värt det.

Det är lite läskigt med alkohol i dag, det är så socialt accepterat. Var går gränsen när ska man säga till. Vad är att dricka för mycket? Enligt mig så finns det alldeles för många som dricker alldeles för mycket. Men jag vet inte riktigt vad man kan eller ska göra åt saken.


LONDON....

Jippie.. Det blir ett OS i london vad glad jag blir det känns faktiskt väldigt bra. Äntligen blir någonting som man har tänkt sig. Ser verkligen fram i mot att bevittna detta event.

Föräldrarutbildning

Var på kurs i går på Danderyds BB, vi fick lära oss allt om amning. Innan barn kom in i mitt liv hade jag bara ångest över förlossningen. Nu har jag inte bara ångest för själv födseln utan ALLT annat okså. Men det hör väll till när man blir mamma. Trodde inte att amning var så komplicerat. Men det är det tydligen. Oj oj vad mycket det var som tydligen kan gå fel.  Och när barnet väl är fött då blir livet aldrig det samma, man får inte sova, knappt borsta tänderna man orkar ingenting. Och man ska inte planera för mycket. Ja herregud, varför skaffar folk barn?

Nej jag fattar, men på nått sätt tycker jag att det är lite synd med all den här uppskrämmningstaktiken.Klart man fattar att det blir jobbigt.

Men dom kunde ju prata lite om hur underbart det är. Att man faktiskt får någonting tillbaka.

 Sen var det väldigt mycket "mamman ska" , "mamman och barnet". Pappan verkade inte vara så vikitg i början. Hans uppgift var att efter att barnet var fött att klä på den lille, shysst. Visst jag fattar det okså att dom kan inte amma. Men endå.  Knepigt. Man är väl två som blivit föräldrar? Jag tycker det verkar super att amma. Och självklart om jag tillhör dom 97 % som kan amma så vill jag göra det. Men jag tycker det känns lite som en häxjakt på dom stackare som inte kan eller väljer bort att amma. Ja det blir väl intressant.

Fredrik har blivit E-bay addictive, när ska man börja oroa sig... Hör hört om många som gått i den fällan.


OS

Sen har vi ju det här med OS okså, i dag kl 13.30 så får vi veta jag tycker det är jätte spännande.

Paris- gillar jag inte dessutom har dom ju haft ett VM för inte så längesedan.

Moskva- Skulle vara kul får jag en anledning att åka dit igen. Men frågan är om det är för korrupt. Dom skulle säkert klara av det utmärkt. Men jag tror inte att någon annan tror på dom.

Madrid- Nej känns bara tråkigt.

New York- Skulle kunna bli mega maffigt. Men jag vet inte långt bort. Har dom råd med OS? Dom krigar ju bara upp alla sina pengar. Tänk vilket pådrag det skulle vara om det hölls i USA. Nej jag får terrorist skräck bara jag tänker på det.

London- Kanske intehelt otippat min favorit. Jag håller tummarna. Dessutom lagom långt bort från Sverige...


Angelina Jolie gravid, oj oj

Pitt

Oj oj Brad Pitt och Angelina väntar barn. Det kan inte vara lätta för stackars Jennifer. Kanske är jag ångsam och har inte hängt med men det här kändes faktiskt ganska otippat.. Men det kan ju bli en mycket intressant media cirkus att följa. Spännande morgon


Blocket

http://www.crazycorolla.se/

Har snattat en extremt rolig länk för alla er som har trist på jobbet.. Åh nu fick jag något att göra


Daniel Westling.. att dom inte lär sig

Man kan tycka vad man vill om vårt kungahus, men jag fattar inte. Daniels Westlings gym måste ju gå alldeles utmärkt nu efter all publicitet som han har fått tack vare eller pga av att han är tillsammans med kronprinssessan Tjänar han inte tillräckligt med pengar som det är?  Borde det inte ligga i hans intresse att sköta sina affärer helt klander fritt. Han borde väl förstå att alla vill hitta fel och att han kommer att nagelfaras eller?

Vad tjänar han på att låta företaget betala för hans flytt och andra grejer. Kanske en del på kortsikt. Men långsiktigt vad förlorar han på att sådana här saker uppdagas. Ja jag är inte förvånad. Men det känns inte så intelligent gjort. Och det är väl det som är problemet han verkar inte speciellt intelligent. Nej ush och fy.. Någon annan borde hon väll kunna hitta eller?


I dag åt jag hårig kyckling

Har ju fantiserat om lunch sen kl 10 idag. Men ack så fel det blev. Tänkte gå till favorit stället. Men det var så lång kö och inte så smarrig meny så vi gick på Orchid garden, (thai resturang) istället. Ingenting kändes speciellt lockande. Så jag valde friterad kyckling i söt sur sås.

Inte så orginellt. Det var nog bland det äckligaste jag har ätit. Hårda små broskbitar i någon slags deg. Dessutom upptäckte jag efter att ha ätit några tuggor för mycket att dom små kyckling bitarna hade hår på sig. Åh vad äckligt. Jag mår illa bara jag tänker på det. Dom var inte jätte håriga men man såg tydligt små ljusa hårstrån, typ såna jag har på överarmen.

Min kollega konstaterad glatt att dom har nog friterat med svålen på......Huva. Jag åt inget mera och avslutade lunchen på Mc Donalds. Chesburgare och vaniljglass...

Jag kommer aldrig att äta där mera.


Alltid beroende av alla andra...

Jag hatar när man vill göra en massa saker, men hela tiden är beroende av att andra ska bestämma sig eller göra saker före. Innan man själv kan komma till skott. Varför är det så?

Varför är mitt liv alltid beroende av andra människors beslut är det så hela livet?

Som sagt jag har fortfarande vansinnigt tråkigt på jobbet. Svårt att motivera sig när man bara har 3 hela arbetsdagar kvar. Och det dessutom är sommar dött. Sover dåligt på nätterna i natt vaknade jag nog 15 gånger. Drömde dessutom helt skitzofrena drömmar. Började fundera redan kl 10 på vad jag skulle äta till lunch. Utråkad som sagt.

I kväll är det sista delen på min BB kurs. I kväll ska vi få lära oss om vad som händer sen efter förlossningen. Kan ju vara intressant. Men jag måste säga känner mig inte så peppad.

Missar finalen på den australiensiska dokysåpan "The Block" kollade i går, har inte sett det på länge. Fattar inte riktigt. När blev Bögparet bästisar med den plastiga bitchen och hennes pojkvänn. Dom var ju DÖDs fiender innan?

På Fredag kommer iallafall Fredrik till Stockholm, och stannar tills på Onsdag det ska bli jätte mysigt att få ha lite semester tillsammans. Kan det inte vara fredag nu? 


Solero...

Har precis fikat på jobbet och tryckt i mig en Solero Vision, den får högt betyg av mig. Super duper god. Den får 5 stjärnor.

Är lite faschinerad av alla sminkbloggar, ja visst det är kul med smink jag älskar okså smink. Men det finns så mycket annat okså eller?

Nu är det bara en timme kvar på jobbet, mejlen fungerar igen. Och jag ser fram i mot att få gå hem och vila min onda rygg. Fick precis ett underbart mejl i från min kära man. I bland så förstår jag verkligen varför jag gift mig med honom.

I kväll ska jag bara kolla på TV äta ännu mera glass och sova.


trööööt

Sov extrem dåligt i natt, är nu så trött så jag håller på att somna här framför datorn.

Håller på att lägga in 400 adresser i vår databas på jobbet. Och det är såååå tråkigt. Mejlen har inte fungerat på hela dagen. Sen är det varmt ookså. Jag tycker det är helt ok med värme när man har semester är på landet. Men inte när man jobbar i stan.


Hus

Hus 

Pappa tittar då och då på sommarstugor. Jag skulle nog kunna bli helt galen. Det är det roligaste som finns.Överhuvudtaget är det väldigt kul att kolla på hus lägenheter och på hur folk bor.

Hittade precis ett helt underbart litet hus på nätet i Hjo. Enda problemet är att det ligger långtfrån vattnet. Men annars en fantastisk utsikt och jätte fint inuti. En riktig idyll. Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar på jobbet. Underbart. Men konstigt att bli ledig.

Helgen blev det en del sol och bad men med solcreme. Jag lär mig av mina misstag.

http://www.hemnet.se/a.asp?id=3013668&q=1&s=4


Skrållan v 35

Bebis 32

Vecka 35     3 jul - 9 jul 2005

Nu är bebisen är drygt 43 cm och väger närmare 2,3 kg. Han/ hon rör sig i den mån det går, blinkar, kissar, sväljer fostervatten och får hicka ibland. Det vita fosterfettet (vernix) skyddar bra mot fostervattnet.  Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

Nu är magen ganska stor, det är jobbigt att sova på nätterna, å andra sidan är det inte långt kvar.


RSS 2.0