engelsmän har dålig smak när det kommer till inredning..

Det var så himmla mysigt att bara vara hemma igår så det känns som att man kan vara hemma och sega i dag med. Rakel har nu haft på sig samma pyjamas sen i går morse men hon verkar trrivas.

Själv sitter jag och kollar på en massa hus program som handlar om folk som köper hus, som dom sen har svårt att sälja och så kommer det en mäklare och hjälper dom att fixa till det. Eller "property ladder" handlar om människor som köper hus som investering gör om dom för att sedan sälja. Väldigt intressant. Men folk i det här landet har ju INGEN smak alls. Kanske skulle jag starta en homestaging firma och hjälpa folk. Vete katten bara hur man skulle komma igång. Det kanske finns en massa sånt här?
 Det är i vilket fall som helst verkligen helt otroligt att folk inte verkar fatta här eller så visar dom bara extremer på TV, men när dom får tips om hur dom ska göra sin fastighet mera attraktiv så känns det som sådana saker man själv fick lära sig i högstadiet. Typ som att målar du det här rummet vitt istället för mörkbrunt och bäddar sängen med lakan så kommer det att se mycket finare ut.. Nehe..

Har bestämmt mig för att jag ska försöka boka en tid hos tandläkare här i London. Det är nämligen gratis när man är gravid samt ett år efter. Och jag kan inte riktigt med att gå i Sverige och betala en massa pengar. Det kan ju inte vara någon större skillnad. Och jag har säkert hål och då kostar det ju en massa pengar. Men det blir nog morgonens mission. På torsdag ska jag ut till Jenny och hämta mina grejer. Och på fredag ska Rakel vägas och vaccineras. Och sen kommer ju Mamma och Mats hit. Och det ser vi fram i mot.

Var lite huslig i går och bakade bröd, eller semi huslig jag köpte en bröd mix så behöver man bara addera vatten. Men en brödmix här kostar typ 1 pund och det känns som att det är billigare en vad det är i sverige, någon som har kolla på vad en bröd mix kostar i hemma?

JA snacka om att jag inte har bättre saker för mig en att kolla på TV, vara med Rakel och baka bröd.. Men ganska mysigt.



Kommentarer
Postat av: Mattias

Hej hopp
Inte bra med engelsmäns smak, men desto roligare att du/ni har det bra. Ska följa Rakels liv lite bättre i fortsättningen även om det är lite mycket att göra på jobbet då o då ;) Du är ju inte här, men Carolina sköter sig galant!
Kramar fd ryggkompisen

2005-10-25 @ 16:41:26
Postat av: Malin

Det är ju skönt att höra att hon kan fylla mina skor. Ska bli spännande att höra allt skvaller sen. Kram

2005-10-25 @ 16:51:14
URL: http://mamma.blogg.se
Postat av: Leias mormor

Herregud vilken tiger som skall få plats i det lilla huset (på prärien).Vilken liten goding Rakel synes vara.Trevligt att du bakar Malin, brödmix i sverige kostar mellan 15 - 23 kr.Ha det så bra på höstpromenaderna med båda barnen och Jenny. (Inte titta TV)på dagarna.Kramar från ett höstlikt Sverige

2005-11-09 @ 15:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0