v 51 Snart jul

Söndag
Rakel vaknade i natt med högfeber och KRÄKTES  stackarn. Sen sov hon till kl 11 i morse och har varit helt uttmattad hela dagen- Stackarn. Så vi har tagit det väldigt lungt härr hemma. Så vi blir friska till tomten kommer. Elin kom förbi för lite matfrossa och film nu på eftermiddagen.

Lördag
Grannarna bjöd på mangocheescake och nån slags smördegsinbakade grej fylld med vildris, champinjoner lök och nötter. Riktigt gott god sallad och en ljuvlig sallads dressing till.
Började dagen tidigt matsäcken var redan packad. Och jag och Rakel begav oss in till stan där vi mötte Sara och barnen för en heldagsutflyckt på Science museum. Barnen hade hur kul som helst lekte och busade. Rakel var som vanligt helvild. När vi skulle hem åkte vi typ 10 stationer extra för alla sov och Sara hade bara en vagn på 2 barn. Men vi fick oss en trevlig pratstund på tuben, utan barn. Sen blev det middag och X-factor  final med hela familjen Balagun super trevligt.

Fredag
Rakel och jag hade en super mysig morgon tillsammans en sån morgon när man tycker det är värt alla pengar i världen och få vara hemma med sin lilla gose tjej. Efter att vi pysslat klart här hemma åkte vi hem till Sara där vi hade en soft resterande dag och snackade en massa skit. Nu är vi hemma igen och ska försöka roa oss lite själva fram till läggdags. I kväll ska jag och Fredrik upp till Vegan grannarna på Middag ska bli trevligt. Så jag hoppas Rakel somnar snabbt.

Torsdag
Först var vi på Simmskolan med Aina och Mari. Rakel hade armpuffar på sig och flöt runt helt själv. När hon väl fattat att hon inte skulle sjunka så tyckte hon det var så roligt. sen fick hon även prova attt sitta på min rygg när jag simmade runt. Hon är så modig.
Sen var det dags att rusa  hem med våra sovande barn. Kastade i oss gårdagens lasange och förberedde för vår mamma julavslutning. Totalt kom det sju mammor och vi åt lussebullar, drack alkoholfri glögg typ 4 av 7 är gravida igen och åt en massa choklad. Och barnen härjade runt men dom känner varandra nu och leker bra ihop. Så det är kul. Sara stannade med sina barn på middag fiskpinnar, och sen kom Henry och hämtade dom lagom till läggdags. En hellyckad dag.

Onsdag Var på gymnastik julavsluttning lika riligt som alltid. Sen handlade vi mat och gick hem och fixade lite för morgon dagen.
fin byxorleai hej
Tisdag
Julavslutning i kyrkan tänk att det redan har gått en termin. Det var så mycket folk där i dag det var som varenda svenska mamma hade krupit ut ur sin håla och tagit sig till kyrkan för Lucia tåg. Men det var trevligt som vanligt och kul att träffa alla man inte sätt på ett tag. Rakel gjorde stor sucsee i mammas hemsnickrade brallor. Tyckte hon såg ut som en liten kung. Sen var det okså lite sorgligt för i morgon är det dags för Leia att flytta hem till Sverige. Tänk  dom kom ju hit sammtidigt när dom bara var 3 veckor gammla och nu ska dom hem. Snyft men det var ju himmla tur att jag lärde känna dom för tänk vad rolligt vi har haft tillsammans men förhoppningsvis kommer dom ock hälsar på oss snart. Dessutom var Sara och söta Tova här i morse och härjade lite fullt upp med andra ord.

Måndag
Hade en hel dag att döda i dag så vi bestämmde oss för att åka in till stan och köpa fyllning till Saras beanbags som jag lovat att sy hur länge som helst. Tyvärr var  tunelbanan försenad och vi fick nog vänta totalt 1 timme. Men nu är vi hemma och Sara ska hjälpa mig hälla i fyllningen i morgon. Sen slank det ner lite fint julrött velour/siden tyg till Rakel så i kväll när Fredrik jobbar sent ska jag sy en kjol och ett par fina korta julbyxor lite pösiga hade jag tänkt som hon kunde ha strumpbyxor under. Blev lite inspirerad av min kära kusin igen. Rake tycker det är så tråkigt när jag syr ska bara
dra ut tråden hela tiden...

Kommentarer
Postat av: Sigrid

ville bara saga vad sot lilla Rakel var idag pa luciafirandet i kyrkan. super sota roda "puff"byxor du sytt, vad duktig du ar! hoppas att vi hinner ses snart, innan nasta fredag. stor kram sigrid

2006-12-12 @ 22:05:08
Postat av: Sigrid

ville bara saga vad sot lilla Rakel var idag pa luciafirandet i kyrkan. super sota roda "puff"byxor du sytt, vad duktig du ar! hoppas att vi hinner ses snart, innan nasta fredag. stor kram sigrid

2006-12-12 @ 22:05:57
Postat av: Malin

Bild kommer snart men just nu är bloggen knäpp. Klart vi måste ses innan Sverige. Kanske kan vi ha pyjamas pary innan du åker om du är ledig nån dag. Kram

2006-12-12 @ 22:29:42
Postat av: Cissi

Vad ni verkar ha det mysigt med allt julstok! Halsa alla och jag tankte forsoka ringa i helgen. Kramar,Cissi

2006-12-14 @ 12:51:38
Postat av: johanna

hej!
Så SÖT lilla Rakel är!
Och vilka fina byxor du sytt!
Superduktigt!!!!
Och skorna och koftan var plus 10!!!!!
Men sötast var RAKEL!
Kram från Ingrid och mamma.
(obs! pappa Nils kollade OCH tyckte detsamma).

2006-12-14 @ 21:19:27
Postat av: Malin

Tack det värmde, Zara säger jag bara skulle kunna handla alla barnkläder där.

2006-12-14 @ 21:19:43
Postat av: Cissi

Skitsnygga brallor! hur gar det for dig, har du nagon gravidmage annu? kram kram!

2006-12-15 @ 05:08:24
Postat av: Malin

Nej det syns inte...kommer inte ihåg om det var så med Rakel okså jag är nu i vecka 18- Möjligtvis om jag har väldigt tajt t-shirt så ser jag lite småfet ut. Men jag kan fortfarande ha mina vanliga jeans.

2006-12-15 @ 10:25:06
Postat av: Nina P

Malin, jag har försökt maila till dig men får bara tillbaka mailet...skulle behöva prata om en sak. Har du någon aning om vad som är fel? Kram Nina

2006-12-16 @ 21:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0