Vecka 21

Söndag
Gårdagen blev ganska lugn vi åt en massa det blev grillat tillslut regnet valde ett lägligt uppehåll vid middagsdax. Barnen lekte snällt hela eftermiddagen och sommnade kl 7. Vi vuxna kollade på BigBrother och hade det hur trevligt som helst.
Idag söndag tog vi det lungt åt upp resterna från gårdagens middag och kollade på formulet, på vägen hem han vi med en sväng på TKMAX, Rakel fick en jätte fin filt från Nya Zealand och en miffyleksak, jag fick en träningstopp och ett par träningsbyxor. Det var bara Fredrik som blev utan. Men det är ju morsdag i dag.
...

Lördag
Rakel har lite fuffens för sig när det gäller hennes sovande, i går sommnade hon som en sten 17.30 i barnvagnen när vi var ute så då var hon självklart uppe till kl 22. Men i morse sov hon till 9 så jag ska kanske inte klaga men jag hoppas hon lägger sig tidigare i dag. Fredrik har sovmorgon och jag har presis ätit frukost. Lite senare i dag ska vi hem till Jenny, Kristoffer och Leia och förhoppningsvis grilla (om vädret tillåter)  och sova över det ska bli mysigt.
Fredag

Idag gick vi upp i ottan och åkte i väg till till London Aquarium där vi mötte Sigrid och Joushua. Det var ganska dyrt att gå in men väl värt pengarna både Rakel och Jousha kollade med stora ögon. Jousha fick klappa en rocka, det var väldigt stort och jätte fint. Efter det blev det lunch på Starbucks, (om dom skulle ha klippkort skulle jag vara rik) och en busstur hem till Sigrid där vi lämnade av Jousha hos farmor. Som verkade jätte gullig och super engelsk det var daaaaarling sweeeeeatheart för hela slanten. Dagen avslutades med en tur på Kingsroad. Stackar Sigrid borde vara så trött på att kolla på barnkläder vid det här laget.

forrest
Familjen Lundquist senaste lilla familje medlem Forrestgump sötare en  socker ser så fram i mot att träffa honom.
 
Torsdag
Efter en hurtig morgon promenad i parken har vi nu ätit lunch. Ska kanske försöka få Rakel att äta lite mellanmål nånstans för nu äter hon frukost kl 8, lunch kl 12, middag kl 6 och sen vid läggdags kan hon dricka 2 flaskor välling. Men sen sover hon å andra sidan hela natten.  Vi får väl se hur det går för när hon äter mellanmål då äter hon ingen middag. I kväll ska jag träffa Elin och vi ska gå ut och äta lite. Fredrik ska vara hemma och förbereda lite grejer.  I morgon ska vi gå på London Aqurium tillsammans med Sigrid och Joshua.
Kanske har jag redan skrivit det men det är nu bestämmt att vi ska bo i lilla huset på prärien (gården) hela sommaren. Jag är så glad över det. Att vi har så snälla vänner som låter oss bo här, och att vi får bo kvar i det lilla huset nu när Rakel är överallt hela tiden. Det är lite lättare att hålla ordning på henne här. Och så har vi en liten mysig trädgård och läget är helt suveränt.

kidsen
Rakel med sina bästisar Jenny och Leia

Onsdag
Det bara regnar och regnar men vi har varit ute en sväng i parken och efter lunch ska vi träffa Sigrid och i kväll är det Desperatehousewifes på tv. Det var nog allt för idag.

tårta

Tisdag

Idag var Rakel på sitt allra första barnkalas. Det var Elliot en pojke i min svenska mamma grupp som fyllde 1vår så vi var alla bjudna. Dom bor i en mysig  liten lägenhet i Kensalrise och Mi (mamman) hade dukat upp med en härlig buffe med kanelbullar, hönökakor, svenskost,  och prinsesstårt. helt underbart. Rakel var rikitgt trött när vi skulle hem och sommnade i vagnen kl 5 med resultat att hon vare upp till kl 9 men så är det väl när man går på kalas.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Det är så kul att läsa hur ni har det... saknade bloggandet ett tag där ... ;)KRAM

2006-05-24 @ 18:38:15
Postat av: Malin Ahlin

Ja nu fungerar det ganska bra det är Jenny Leia och så Rakel så klart på bilden. Försökte ringa häromdagen men ingen hemma kram Malin

2006-05-24 @ 22:02:59
URL: http://mamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Halloj! Vi ska in till den stora staden idag och träffa Melissa... Får se hur vi känner oss imorgon, om vi är redo för en stadstripp till eller om vi bara går upp till vår toddler group! Jag hör av mig imorgon bitti om vi är sugna på att följa med! Tack för inbjudan... Kram Jenny.

2006-05-25 @ 09:41:43
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0