V 46 vi åker till Svea

Vår middag igår var super trevlig så god mat och nice sällskap. Vi var 11 mammor och diskussionerna gick i mellan åt höga. Åt skaldjursgryta med blåbärs mousse till efterätt. Men i natt vaknade jag av att hela halsen var igen täppt så nu känner jag mig riktigt risig. Nu känns det lite bättre efter att ha tagit lite alvedon.
Rakel sprang in i vardagsrummet i morse och när hon fick se farmor gav hon till ett riktigt glädje tjut. Hon var så glad. Så kul att se.

Fredag Idag åker jag och Rakel till Morfar och kommer inte tillbaka förrens den 23. Ser verkligen fram i mot att åka till Sverige och handla mysbyxor, långarmade bodysar och riktigt regnställ till Rakel. Man tycker att London borde ha allt men vissa saker finns bara i Sverige. I sverige har jag mest på min svenska  mobil 0736 55 26 22 kram och vi hörs om 1 vecka...

Torsdag
I dag ska vi först på simmskolan sen hem och packa inför vår tripp till Huskvarna och Morfar och sen i kväll kommer farmor och jag ska ut på tjej middag med min mamma grupp.
Lilla Rakel hon är så söt hon pratar inte  ännu men hon går runt och snackar hela tiden en massa låtsas ljud då så klart så jag tror att när hon väl sätter i gång kommer hon presis som sin mor att bli en riktig pratkvarn. Men hon säger Pappi Pappi och Mummy mummmy låter så gulligt. Och så älskar hon Lejon och tigrar.

Onsdag
Min man tycker att jag är en trainspotter jag älskar att läsa vår A-Z  (engelsk kartbok över london) och div buss kartor som vi har hemma. Och fnula på olika vägar man kan ta till olika ställen. Nu har vi varit på gymnastik och storhandlat lite så att Fredrik inte behöver svälta ihjäl när vi åker till Morfar på fredag. Samt handlat annanas Jucie till Farmor som kommer i morgon och ska barnvakta sin son lite över helgen. 
Jag provar en ny modell med Rakel och det är att hon ska sova innan lunch. Förhoppningsvis vaknar hon då upp pigg hungrig och utvilad till lunchen.

Malin Rentner Rubens mamma fick i går en liten flicka GRATTTIS GRATTIS

Tisdag
Natt sömmnen är det så där med och nu är Rakel dessutom förkyld så jag skyller på det. Idag är det som vanligt dags för en utflykt till Svenska Kyrkan där vi ska träffa Viveka och sen är vi hemmbjudna till dom på middag passar bra eftersom Fredrik är hemma och är sjuk idag.  Nu har vi sett Vivekas fantastiska lägenhet. Högt i tak och stor. Åt en mysig middag tillsammans och sen satte jag på Rakel pyjamasen och åkte hem med henn så hon kunde sova gott på tåget. Provade en ny väg så klart som jag funderat lite på och den funkade ganska bra. Så mycket skönare att åka kollektivtrafik på kvällen när Rakel sover och det inte är så mycket folk ute.

Kommentarer
Postat av: elle

hej på er! gud vad roligt att ni kommer i helgen det ska bli så kul o träffa er och se rakel.. vad har rakel för storlek på kläderna nu?? vore jättebra om du svarade malin... ha det så jättebra så ses vi snart.. massa pussar o kramar /elle

2006-11-15 @ 21:55:54
Postat av: Malin

Hej det ska bli kul att ses jag ringer när jag är i stan. Rakel har Typ 92.... Stor kram Malin

2006-11-16 @ 09:36:14
Postat av: johanna

Hej!
I call you!/Johanna

2006-11-16 @ 17:44:27
Postat av: Nina P

Heeeeeej! Åh, vad roligt att äntligen få ser er lägenhet -vad jätte fint ni har det! Det blir möjligen ingen liten tripp till Estocolmo denna Sveatripp? Puss & kram Nina

2006-11-16 @ 19:15:10
Postat av: Malin

Nej inte denna gång, tyvärr då hade vi ju sagt det eller hur stor kram Malin

2006-11-17 @ 09:02:39
Postat av: Emma

ååh vad roligt! besök min blogg , o jag lovar den e verkligen jätterolig!

2006-11-17 @ 21:44:50
URL: http://bloondiiiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0