på spåret med Malin

Först tillbringade vi ju några intensiva underbara dagar med min kusin Johanna med familj i Vellinge. Jag och barnen flög ensama  till Köpenhamn från London det gick helt ok.  Rakel var förhållandevis lugn låg på golvet vid mina fötter och pillade med grejer medans Isak sov fastsurrad i min jacka i sättet bredvid. Rakel hade lite spel när hon övertrött skulle gå av och inte alls ville gå av. Och det är ju lite svårt att bära 2 barn samtidigt.  Tisdag till torsdag tillbringade vi med kusinerna, åt god mat och blev verkligen ompysslade trots att Johanna jobbade heltid när vi var där vilken super mamma. Jag och barnen var inne i Malmö på fradagen jag shoppade lite på Wheat till Isak I LOVE wheat, träffade Siggan och Mathilda och långfikade. När vi skulle åka därifrån med buss till Malmö, Johannas stackars bil sjöng på sista versen och ville inte starta så får min buss punktering när vi kört i 10 minuter mitt på den skånska myllan. Och där står jag med MEGA vagnen 2 barn, massor med packning och ett tåg som går om 50 min och nästa buss går om 30 min. VARFÖR VARFÖR men Johanna hjälpte mig att fixa taxi. 300 kr kostade det. Dessutom frågade chuffören om jag hade bilbarnstol vad tror han att jag har några under vagnen ... ?! Nej dom fick snällt sitta i knät. 

Rakel sov hela vägen mellan Malmö och Nässjö där pappa hämtade upp oss. Hon var inte alls glad när bussen gick sönder och sa hela tiden "bussen pang aj aj buss trasig" När vi kom fram och precis kommit ur bilen kräks Rakel över HELA parkeringen vilken tur att det inte var i morfars fina bil då hade nog både han och jag fått spelet. Vi åkte direkt till Erikshjälpen och gick på loppis jag älskar att gå där man hittar så mycket fint köpte med mig lite nya tallrikar hem rörstrand med blå blommor på lite engelsk stil kommer inte ihåg nu vad dom hette.  Fredagen tog vi det lite lugnt åkte till Gränna och fikade stötte på våra gamla grannar som jag lekte med som liten kul. Lördagen tog vi det riktigt soft, barnen sov i omgångar kollade lite i Huskvarna centrum gick ner till Daniella och åt prinsesstårta.  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du sparar väl taxi-kvittot????
Och skicka det omedelbart så fixar jag så du får ersättning! Det var verkligen HELT otroligt otur!!
/Johanna

2008-02-18 @ 22:11:11
Postat av: Nina N

Trevlig resa!! ;)

2008-02-19 @ 07:31:23
Postat av: Maria

en tävling som jag tror passar dig i min blogg :)

2008-02-19 @ 14:22:04
URL: http://mariapettersson.blogg.se
Postat av: Linnea

Det var verkligen trevligt att ses i måndags! Hoppas det inte dröjer ett o ett halvt år till nästa gång och att ni får en underbar resa! Kramkram

2008-02-20 @ 09:42:53
Postat av: Cissi

Vet nagon vart har Malin tagit vagen?

2008-03-06 @ 05:49:34
URL: http://cissiandval.blogg.se
Postat av: johanna

Guadelope

2008-03-06 @ 09:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0