Nagon kunde typ ha dott

.
I dag nar jag var ute och korde kom ett stort tra block flygande landade pa min vindruta med en krasch. Jag tror jag bara satt och stirrade rakt fram i saker 30 sekunder. Vilken schock jag fick, jag bara skakde i saker 15 minuter efterat. Sen trodde jag att nagon kastat den pa min bil med flit och tankte nu JAVLAR... Sa ut ur bilen. Alla andra bilar hade stannat runtomkring for att kolla om jag var ok. Pinne vedklabben eller vad det nu var kom fran en byggnadstallning precis brevid. En av bygga arbetarna hade tappat den.
Det ar ju helt sjuk har tankt pa det hela eftermiddagen nagon kunde ju ha dott!!!

Han som hade hand om bygget var hur shysst som helst  och nu har jag ringt forsakrings bolaget och NEJ NEJ det paverkar inte varan premie. Mr Big var ju forstas tvungen att ringa och dubbelkolla sjalv :) Sa pa Fredag kommer dom hem till oss och byter vindrutan, och byggforetaget betalar notan.

Sjalv var jag ju pa jakt efter en grej till MR big, det var darfor jag var ute och korde... men var ocksa tvungen att trost shoppa den har fina skin jackan till mig sjalv. Jag skyller pa schocken.. Rea fynd men jag tror jag kommer ha den en massa. Sist jag kopte en skin jacka var det fran Primark for £12 for tre arsedan sa jag ar vard det..



Snygg?


Kommentarer
Postat av: Nina N

Förstår att du blev chockad!! Å som blivande sjuksyster vet du ju hur man behandlar sådana symtom ;) Jättesnygg!!

2011-07-06 @ 21:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0