Tandlakaren



http://www.hampsteadclinic.co.uk/

Nu ar det over jag absolut avskyr att ga till tandlakaren. Jag vill vara duktig bast och smartast. Men varje gang jag gar dit ar det nya hal som ska lagas och da kanner jag mig misslyckad som person. Kanske lite tokigt men sa ar det. Jag hoppas jag kan ga dit en gang och han ska titta pa mig och saga – ahh vad duktig du ar malin inga hal..

Men jag har varldens basta tandlakare och jag har provat ett antal har. Jag sager det hor er noga for innan ni gar till tandlakare har. Jag har hort sa manga skrackisar om folk som gatt till vilken tandlakare som helst och blivit grundlurade.

Har i UK finns det NHS tandlakare det ar som folktandvarden, helt grattis for alla under 18 ar, gravida, och 1 ar efter graviditeten, sammt om du ar arbetslos eller laginkomstagare kan du ansoka om ett speciellt kort som ger dig fri tandvard. Men krukset ar alla tandlakare ar inte NHS, vissa tar bade privat och NHS. Men nar du gar till en NHS tandlakare sa anvander dom sig av alla dom billigaste produkerna som amalgan tex. Du kan valja att betala lite extra for att fa vita fyllningar.

 

Jag har ju sa klart hittat den dyraste snallaste tandlakaren hela London, men han ar underbart. Valdigt nogrann, lugn och metodiskt. Specialiserad pa nervos patienter med tandstallning implantat och bryggor, och jag har ju allt av det. Att jag sen far ata havregrynsgrot resten av manaden det far jag leva med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0