JULAFTON

Årets julklapps skörd...
Nu har vi ätit och ätit, öppnat alla julklappar och haft det super mysigt. Så nu är hela lgh fylld med snören och papper.   Vi fick allt det vi önskade oss plus lite till.
Rakel

Från mamma och pappa
3 pyjamasar , Leksak att ha på vagnen
Teletubbies den röda, R2D2

Från Farmor & Farfar
1 pyjamas, tröja kjol och strumpbyxor,  Body POP och en bok

Från farbror Jacob Monchichi...precis samma som mamma hade när hon var liten.
Från Cissi 2 tröjor och en super söt mössa med tillhörande vantar
Från Leia, bok med rim och ramsor
Från Angel, Nadia Tallrik, skål kopp och sked, tygbok

Malin

Vita tumm vantar, Sockor, Vinterkappa super fin, Bok. Hårklippning. Presentkort på soltid. Lena PH senaste skiva, singerad. Kokbok

Fredrik
Karaff från Ingerd roman, Pyjamas, Bestick, 2 fina fat från Alessi. Starwarsbok, en vacumpump till vin flaskorna. (vi dricker ju så dåligt) Manchett knappar med Rakels tummavtryck i silver. Bok

en WEBB kamera till datorn, från pappa Robert. Så alla ni med webb kamera får höra av er så vi kan kommunicera mera...


Rakel ligger nu och vilar. Det är inte många minuter hon har sovit idag. Men hon är väll okså exalterad över alla klappar. Snart ska vi äta lite christmas pudding.

Nu har vi ätit av det dignande julbord. Ål, prinskorvar, köttbullar, julmust, sill lax skinka, brysselkål. Och massa gott. Lammet och potatisgratängen får vi nog spara till i kväll. Rakel öppnade sin första klapp. En fin mössa i fleece och vantar från cissi. Hur hon nu fick tag på det i Singapore är en gåta..Vi har lyssnat på "mer jul" och nu går morfars julskiva med lite mera klassiska stycken varm. Och Rakel sjunger med. hon gillade visst jul musiken.


Rakel har fått på sig fin klänningen. Farfar hittade hem tillslut. Och matlagningen pågår för fullt.

Nu har vi varit och handlat lite mera mat. Allt får ju inte plats i vårt lilla kylskåp. Rakel vilar igen. Farmor och pappa lagar mat, och mamma bloggar. Farfar är fortfarande borta.  Här är det 12 + och sol. Hur kallt varmt är det i Trångsund? Vi äter julbord lite senare. Nu saknar vi bara lite Carl Bertil och kalle. Och hela familjen Lundquist så klart... Pussar och kramar.



Rakel äter julgröt..

Nu har pappa vaknat, äntligen. Farmor har nattat Rakel för lilla förmiddags luren. Farfar är fortfarande ute. Vi ska snart äta gröt. Och vi har gjort oss julfina.


Eftersom vi var uppe till 2 och bakade pepparkakor i går. Så blev det lite sovmorgon i dag. För utom för farfar som gick upp tidigt och är på Portobello. Pappa sover. Mamma och Farmor är uppe och leker lite med mig och snart ska vi äta gröt.
fullhanden


Nu har vi varit uppe halva natten och bakat pepparkakor, ganska knepigt degen var lite för varm. Men tillslut  blev dom jätte fina. Tack för alla fina julkort. Rakel sover sött i sin julpyjamas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0