Slaktkalas





Lang helg och ledig i dag. Hade en sjukt rolig Fredags kvall med tjejerna blir det inte alltid sa nar man planerat att inte ga ut alls och bara stanna for en drink?  Laser for forsta gangen sen jag borjade universitetet nagot annat en kurslitteratur. Har agnat halva helgen at att lasa riktiga Chic lits.. riktigt hog mysfaktor pa det.

I Lordags var vi pa middag hemma hos Mr Big slaktingar, dom ar inte riktigt slakt men nara familj. Jag uppskattar det, sa mycket mera nu tror jag nar man har egen familj och inga slaktingar att aka over till pa Sondagsmiddag. Sa jag ar glad over att dom finns i vara liv. Jag lanade barnen over dagen och det var sa mysigt. Jag vill bo dar dom bor, pa en O i Themsen. Varje gang jag ar dar kanner jag mig hel i sjalen. Tank att vakna varje morgon och ha vatten pa bada sidor omkring dig. Dom ar sa gulliga och hade fixat det sa fint, underbar mat. Letat fram alla gammla playmobil leksaker fran nar deras barn var sma. Sa Isak var ju helnojd och lekte med piratskeppet i 6 timmar.

 Rakel hon fragade var Tova var, hon var ju har nar hon var hemma sist. Sa jag fick forklara att hon akt hem till Sverige undertiden hon var hos pappa.

Och jag har bestallt mitt nya bord leverans tid 4-6 veckor, nar det kommer lovar jag att fixa riktig fin fin tjej middag pa soffan.


Mitt liv som dagis froken


Skont att kunna ga till jobbet kladd hursomhelst. Jag piffar upp det med lite crayzy strumpbyxor... :)


Jag ar nu pa praktik i 2 veckor pa ett  privat engelskt dagis i ett coufatttigt omrade i London. Jag onskar jag kunde beratta mera om hur det ar men det gar ju inte... men i generella ord OMG, jag ar glad over att mina barn inte behovde ga pa dagis har i London. Jag vet iof att det finns valdigt bra dagis har ocksa. Och jag har aldrig varit pa ett svenskt dagis.

For att ge er en liten inblick i det hela sa ar det ungefar 20 barn i ett stort rum.  En pytte pytte liten asfalterad bakgard, inga vaxter inget gront ingen klatterstallning. Dom har en lite liten klattter frame som tas ut varje morgon fran en bod som dom kan klattra i.  Sen har dom bilar och andra leksaker som dom tar ut for lek. Inomhus har dom en massa leksaker sa varje morgon bygger froknarna upp som olika stationer, klipp och klistra vid ett bord, kudd horna, lego, pyssel osv. Sa det pedagogiska ar det sakert inget fel pa.

Men det har ar ett privat dagis som foraldrar betalar £200 i veckan for,  dom handlar och lagar all sin egen mat. Maten maste jag saga ar tipp topp. Samma kvalitet som jag lagar till mina barn. Men vid lunchdags da bars det ut 2 sma bord fran forradet som dukas i det har stora lekrummet som barnen ater vid. Sa dom har ingen fast ”mat station”. Inget lunch rum, inga skotbord for dom sma blojbarnen. Det kanns som att det ar massa saker som saknas..Pa morgonen far alla barnen rostad macka med smor, sen serveras det lagad lunch och efteratt typ en yoghurt eller frukt  och sedan ar det eftermiddags fika.  Jag tycker det ar sa konstigt dom har bara ett rum att vara vid.

Manga av dom har barnen har sa daliga tander som redan borjat ruttna bort innan dom ens ar 5 ar.. Jag  forstar att manga nog kommer fran ganska trasiga hem. Tank vilka klass klyftor det finns i detta land. Och hur jag som vanlig Svensson aldrig kommer i kontakt med den andra varlden. Mycket intressant och larorikt.


Min vanner

Tack for alla era fina kommentarer, kanns ju mycket roligare att skriva nar man vet lite om vilka som laser. Ibland kanns det som om jag bedriver envags kommunikation aven om jag vet att det inte ar sa. For det ser jag pa min besoks statestik.

 

Mina vanner: nar jag flyttade hit med en nyfodd 2 veckors bebis, sa kannde jag i princip ingen. Sa da  hangde jag bara med andra svenska mammor och det passade mig bra. Men visst var det skillnad mellan svenska mammagruppen i Nottinghill (vi bodde da i Shepards bush) och Svenska mamma gruppen i norra London. Jag hittade dar nagra mammor som blivit vanner for livet. Vi ar i samma alder gillar samma saker och hjalper och stottar varandra genom vatt och torrt.

Nar jag separeraade gick jag in en valdigt YR fas. Jag var bostadslos, arbetslos och hade 2 sma barn. Jag  borjade jobba heltid efter att ha varit hemma fulltid i 3 ar, dom veckorna nar jag inte hade barnen flydde jag hemmet. Jag klarade inte att sitta ensam hemma i min lilla lagenhet ensam. Det kanndes bara konstigt att sitta pa mammatraffar och prata om senaste killen man dejtat, eller hur ensam jag kannde mig och hur sjukt laskigt det var att vara ENSAM. Nar alla andra satt dar med man och barn, villa och volvo. Dom forstod nog inte riktigt. Men det gor man ju inte nar man inte gatt igenom en sadan grej.

 

Jag har nu olika grupper av vanner, jag har kvar nagra  riktigt bra svenska mamma kompisar vi ses sporadiskt nu nar vi alla lever olika liv med jobb och barn som gar i olika skolor.

Sen har jag singel kopmisar och dom ar fran all over the place USA, Montenegro, Polen, Iran och Sverige. Vi gar ut och partar, dricker drinkar och altar killar. Men jag har svart att hitta engelska tjej kompisar. Dom ar svara att komma in pa livet,  som jag skrev innan dom har redan sin grupp.

Sen har jag lite gammla jobb komppisar fran mitt liv i city, och vanner som ar vanner till min kille. Men det ar en helt annan liga. Det ar sadana mammor som gick till baka till jobbet 2 veckor efter forlossningen och som hade maternity nurses. For er som bor i Sverige ar det en nanny som man har pa natten sa mamman ska fa sova, helt galet varfor skaffar men ens barn om man ALDRIG ar med dom.

Sa jag klagar inte jag har massvis med kompisar men for olika andamal.


Jag passar aldrig in men jag ar en glad skit enda...




Jag har nog altat  det har forrut. Men jag kan umgas med vilka manniskor som helst, jag ar super social. Men jag passar inte in nagonstans. Pa universitet ar jag den vita aldre overklass tjejen. Aven om jag verkligen forsoker tona ner det. (Ni som kanner mig forstar).

I barnens skol-social liv finns 3 olika forladrar lager.

Division 1 Organic mums, tank skogsmulle, inget smink, lite overviktig kultur DN, teater och mycket laxlasning.

Division 2 Varsta varsta rika overklass hemma fruarna som har maids, gardner, nanny och PT. Ungarna gar alla pa svindyra privat skolor, mammorna har typ aldrrig arbetat och satter bara spratt pa sin mans pengar.

Division 3 Helt normala mammor men trakiga, engelska och totalt ointresserade av mig. Dom har redan sin lilla klick.

  

Jag ar bara helt fel, och inte sarskilt intresserad av att vara kompis med nagon av oavanstaende. jag ar for non-organic.  For fattig for dom rika, for ung for division 3 och sa ar jag ju skild.  

 

Hur manga ganger far jag hora det ”herregud har du 2 barn! ” Och sa tittar dom pa mig, och sen alltid en lite dommande bliken, och jag ser hur dom tanker -du borjade tidigt.

Visst sjalvklart ar det en komplimang att manga tycker jag ser mycket yngre ut en vad jag ar. Men nar jag tanker pa det att jag var 19 nar jag traffade x-keeet och 24 nar jag blev gravid ar det ju helt sjukt. Nar jag ser 19-aringar i dag och tanker skulle jag dejta en 19-aring never ever. Men det var ju vad han gjorde. Helt galet hela grejen. Jag kanner mig inte som 31, men det ar vall for att jag missade hela den dar perioden mellan 20-30 och tar igen det lite nu, och ibland kanner jag mig mycket aldre nar jag ar hemma och syr gardiner och gor stor kok.

Nar jag traffar nya manniskor typ hos frissan  och pratar om nagot jag har gjort pa mina barnfria veckor, och det sedan kommer upp att jag har barn. Sa blir det sjalvklart en massa fragor, for var ar mina barn nar jag ar pa gymnmet, ute med tjejkompisarna eller pa weekend trip??? JA med sin pappa sa klart. Men da maste man dra hela den storyn.  

 

Och om jag later bli att namna det faktum att jag har 2 barn och bara lossas att jag ar en tjej som dejtar en amerikan. Sa kanns det helt hemskt, som att ljuger. Men jag tror jag maste ova lite mera pa det. Man maste inte beratta allt for alla hela tiden. I bland kanns det dock som jag maste overkompensera, vara den som bakar dom godaste bullarna pa skolans cake sale for att visa att jag kan visst, eller vara den galnaste roligaste tjejen nar jag ar ut for att visa att man inte maste vara en trakig hemma mamma nar man fatt barn.. Pa universitet kanns det helt OK, dar skiter jag i allt. Vill bara vara bast i klassen,  ga ut med topp betyg och fa ett super jobb  men det ar vall ocksa nagon slags revanch. Jag har ju aldrig varit nagon pluggis innan direkt.

 Men som min mamma sa det kanske  ar arftligt att inte passa in, och jag vill inte vara nagon organisk henna fargad hemma mamma, ingen ung party tjej, inte fattig student heller for den delen.  Jag ar glad och stolt over den jag ar och jga kanner jag hittat mig sjalv. Onskar bara ibland att det kunde finnas lite fler som mig dar ute...


Koks soffa

Jag har kommit pa ett nytt projekt som jag ska genomfora i sommar nu nar jag har sa mycket tid. Kokssoffan, jag har alltid drommt om att ha en kokssoffa, varat kok ar fantastiskt underbart, med varsta hightech spisen, handsnickrat kok fran Conrwall och marmor overallt men det saknas lite mys. Jag vill ha en soffa att hanga lite i..Plus att varat koksbord ar ett skrangligt spektakel fran IKEA sa nu tanker jag sa har..


Langs den har vaggen vill jag bygga en inbyggd koks soffa, det jag funderar pa ar om den ska vara oppen eller stangd ner till. Vad tycker ni. Sa far jag ju sy en massa fina kuddar och tjafs som jag alskar.



Och sa vill jag ha det har koksbordet i stallet.

Lite inspirations bilder, jag ska fraga killen som ska gora varat badrum om han kan hjalpa till annars far jag kalla in morfar Mats.


Helgen som gick

Vilken helg sa mycket folk en massa logistik upp hamtningar, taxi resor och hit och dit, sangar som ska baddas och lakan som ska bytas.  Men vi har haft det sa mysigt och trevligt. Atit och druckit gott och allas fodelsedagar har blivit ordentligt firade. Skickade i vag Cecilia och Tove pa Westfields i Torsdags medans jag var pa dress fittings for en kompis till mig som haller pa att starta nytt kladmarke. Mycket intressant, och efter ha blivit klamd och kand pa i 2 timmar ar jag nu mycket medveten om att mitt hoft matt ar ca 2cm for bratt for min stl. 
Middag i hampstead, Isak sov som en liten bebis brevid mig hela kvallen pa koksoffan.  Nu ar jag dunderforkyld och vill bara sova. Men har 2 veckors av praktik pa dagis framfor mig... Snark




4 ar i dag



1,5 ar

Isak 2,5 ar


Isak 3,5 ar

Den har lego pirat borgen tog mig flera timmar att bygga, men jag alskar Lego och lekte sjalv med det i timmar nar jag var liten.



Min alskade fina son ar redan 4 ar gammal. Min lilla prins mammas alskling, som fortfarande ar en liten pojke. Men det kommer han vall alltid vara i min ogon. Ofta kommer han upp i knat och vill bara kramas. Alskar att sova lange pa morgonen, ligga och gosa i sangen. Pratar oavbrutet precis som sin mamma. Han maste vara varlden snallaste, speciellt mot sin syster. Omtanksam och hjalpsam ar han ocksa. Med dom bla ogonen och langa ogonfransarna kommer han ga langt.

 

I gar hade vi foljande samtal

Mummy, me and Rakel was fighting last night in your bed

-          Ja ha vad brakade ni om

-          Rakel wanted my Lego man, but its mine

-          Jaha vad sa du/gjorde du da?

-           I gave it to here, and Rakel told me it should be a secret.

Ja sa sa hon nog for hon visste at thon gjort lite fel nar hon tog din lego gubbe

Alltid i sista minuten...

Killar kan bara inte planera ialla fall inte mannen i mitt liv. Jason skulle ju kommit i Fredags men kom i stallet sent pa Mandag kvallen istallet. Allt det har med ca 5 minuters framforhallning jag skojar inte.

I gar flangde vi runt hela dagen, Jason fick reda pa med 24 timmars varsel attt han var tvungen att aka till Cannes och ga filmfestivalen  (stackars honom) Sa som den hemmafru jag ar hjalpte jag och Isak till att hitta en smoking,  (dom undrade nog valdigt i affaren vad vi hade for relation, dom trodde helt klart att jag var hans flickvann, men sen nar Jason borjade prata om snygga tjejer i Cannes, blev det lite konstig stammning i affaren. Sen akte vi och hamtade upp kvarlamnat bagage pa kingscross, lamna av Isak pa skolan, storhandla mega shoppingen med mat pa Tesco infor alla besok. Hittade passande fina cufflinks. Hamta barnen . Hem till Sara pa playdate och middag,  hamta upp Jason. Hem fixa, och sen ut pa middag. 


Pa SPA



Vi hade en lang helg och han med massor, dejt night i Fredags med en myckket trott och utarbetad Mr Big.

Nar vi vaknade upp I lordags vill Mr Big prompt aka till det nya hotellet Renaissance, vid Kings Cross. Mr Big alskar hotell sa vi besokte deras SPA. Jag kan noja lange over vad jag ska ha pa mig speciellt pa helgen, och nu skulle vi helt plotsligt pa SPA och sen ut pa middag. Sa vad har man pa sig, nar man ska aka pa SPA, gymma simma och sen ga ut som far plats i handvaskan. Tror jag stod och stirrade i garderoben i 30 minuter innan jag bestammde mig. Men det blev jeans, top, gympadojor, mini gym klader och sen korde jag samma pa kvallen men bytte plats pa gympadojorna mot hogklackat.

Jag fick en 90 minuter lang hotstone massage. I was in heaven. Sa underbart, jag sover aldrig nar jag far massage vill inte missa en minut sen ligger jag och tanker hela tiden hoppas hoppas det inte tar slut. Men mina 90 minuter varade lange.



Fordrink pa The Westbourne, ser ny hur SPA mosig jag ser ut...
I sondags var jag for forsta gangen pa Westfields det nya (3 ar gammalt tror jag) mega stora shoppingcentret och fodelsedags shoppade hundra femtielva fodelsedags paket. Hamtade upp kvar glommda kredit kort, chillade och sydde klart gardinerna till gastrummet. Dom gardinerna har drivit mig till sammanbrott 2 ganger nu. Men dom ar klara och jag kommer aldrig aldrig mera sy hiss gardiner i hela mitt liv.


Som i sagan men pa riktigt..


Forlat om det bara blir en massa smink nu...





Pa min badrums hylla har jag i dag fran vanser

Kihels ultimat super duper handkram, fick jag av MR Big. Narr jag jobbar pa sjukhhuset och smorjer med alkhol gelen 100 ganger om dagen blir mina hander supe torra det har ar det enda som hjalper.

Estelaudeer, ansiktstvatt och ansiktsvatten kanns rent och skont. Tvalen ar hur dryg som helst. Man behover bara pyttte pytte lite for hela ansiktet.

REN facial scrub, ny inkopt, men jag tror den ar bra. Mitt ansikt ar lite avskaft efter all solning sa borde peela lite.

Caudalie- Ahh min favorit. Total meningslos product som jag kopte pa deras SPA i Spanien.  Saljs i London pa Space NK, och Selfridges. Det ar en facial spray man sprejar den i ansiktet ooch det ar vall meningen att den ska aterfukta huden. Jag tror det ar mest humbug faktiskt. Den luktar fantastiskt och det kanns fracht efterat gar att anvanda ovanpa smink. Perfect efter badet och trotta mornar..

Joe Malone Vintage gardenia, min kara kusin fick mig hooked en underbar doft. Sommrig frach.

N 5 gammal favorit, far manga komplimanger nar jag gar ut tror inte sa manga anvander den langre.

Clarins- ansikts creme man far vall borja halla pa med det nu nar man ar over 30...


Huset fullt

Hanger ni med pa det har,  I dag skulle jag haft min blogg vannina  fran Sverige pa sleepover men det blev installt i sista minuten, tyvarr.  Jason kommer fran NYC i dag. Men ingen (jag) vet var nar och hur eller om han kommer dyka upp men jag har baddat sangen, jag tror han ska stanna over helgen. Sist han skulle stanna over helgen blev det 10 dagar. 

Pa Onsdag fyller Isak ar (har fortfarande inte kopt ett enda paket) svarisarna kommer hit samma dag, pa Torsdag kommer Cecila med dotter hit. Bade svaris och Cecila fyller ar pa Fredag....Pa Lordag ska vi nagon slags slakt middag har hemma. Pa Sondag aker alla hem och var nya hyresgast kommer.

Helgen efter det kommer Maria, sen bar det av till Sverige igen, sen barnkalas, camping, coctailparty for 150 pers som ska organiseras, resa till landet, kraftskiva, pappa pa besok.. En miami tripp som maste klammas in innan september. Jag njuter av lugnet...Och det ar valdigt praktiskt att ha ett hus som ar 5 vaningar med 5 sovrum 3 vardagsrum, matsal, och kok.  Nar man alskar liv och rorelse och ha hela huset fullt nastan hela tiden. Kanske borde jag borja baka lite tartor till mina 3 fodelsedagsbarn nasta vecka... :)

Vita pelagoner den nya orkideen


Kopte den har fina krukan for 10 kr i Huskvarna pa Erikshjalpen

Varfor har tjejer sa mycket mere grejer i badrummet?

Vilket skont liv jag lever, underbart med skollov. Jag funderar pa vad jag ska gora nar jag har pluggat klart. Kan jag plugga nagot annat da? For jag fullkomligt alskar studielunken.

I dag sov jag lange joggade ner till upperstreet 5 km trodde jag skulle do. At brunch pa Otto Lenghi med Lucy hon ar ocksa tillsammans med en amerikansk MR big, och pluggar sa vi hade mycket att prata om. Sen shoppades det lite jag inhandlade ny ogonskugga pa Space NK tanken var att jag skulle prova nagon ny farg, nar jag kom hem hittade jag den har i badrummet som jag anvander mest hela tiden. Sa kanske inte sa orginellt?

 

Den ovre ar den nya fran Nars


Sa var det haspat...



Sa var det haspat och klart hoppas inte barnen laser in sig bara...

I bland ar det knepigt pa engelska..

Sa har jag blivit med en ny hyresgast, en tjej fran pappa Mats jobb som ska bo har i 6 veckor.
Sa nu maste jag fixa las gast toaletten, har googlat som en galning efter en massings hasp men jag vet inte vad det heter pa engelska och fixa klart gardinerna i gastrummet. Jag sydde dom ju efter manga svara ar och lite grat. Det blev valdigt snyggt jag satte upp dom men sen nar jag skulle fixa hiss anordningen sa hade jag glommt dom sma ringarna pa baksidan. Sa dom har jag bestallt nu sa jag antligen kan sy dit dom. For som det ar nu maste man rulla upp dom for handoch knyta med lite rosett. Kanske lite tjatigt att gora det varjee dag..Sen att jag och Mr Big foortfarande inte har en taklampa eller gardiner i vart egna sovrumm efter 2 ar, ar en anna sak det gar laaaangsamt. Men i kvall kommer det hit en kille som ska kolla pa vart badrum och fixa varat hal vi har i badrummet. Och sen ska han kakla igen skiten for jag orkar inte titta pa det langre. Sa nu har jag bestammt att sa blir det.  

En riktig suddig tjej kvall...

 
Den lugna lilla utekvallen blev en  valdigt lang kvall. Jag motte upp tjejerna och vi pimplade vin pa Mews of mayfair. Jag ar sa glad over att jag har sa manga fina vanner och en bra blanding, som fyller alla behov. S och A som jag var ute med i gar ar riktiga singel party tjejer mitt i karriaren al’a sex and the city.  Senare under kvallen tyckte vi alla att det var en valdigt bra ide att ga till Boujis pa en Tisdag? det var full proppat.

Men det ar lite konstigt att ga pa nattklubb med tjej singelkompisarna nar man har kille. Exakt nar ska man saga till killen som pratar med dig att – ursakta jag har pojkvan?
 Det kanns ju lite fanigt ha det som oppningsreplik och ju langre man har pratat dessto konstigare blir det. Jag ar hursom helst sa underbart tacksam och lycklig over att jag har en fin och go kille att ga hem till.  Jag vet inte hur det skulle kannas att vara 30 ar och singel och inga barn.  Jag vet att jag har missat offrat mycket. Jag gifte mig och bildade familj tidigt. Jag har aldrig akt i vag pa tjej resor och gjort alla dom dar grejerna mina singel kompisar har gjort. Och visst kan jag vara avundsjuk. Men nar jag kom hem i gar kl 03.00 sa deklarerade jag min karlek. Sa det ar bra att ga ut ibland ENSAM.
Hela den dar grejen nar man traffar nan ar ju allldeles underbar man ar nykar lycklig och glad men det ar ju ocksa sa jobbigt innan man hittat varandra. Man ar osaker, ska vara fin, cool och allt ska vara perfect. Vist kan jag sakna det nar jag sitter hemma i soffan i mjukisbyxorna och pillar nasan kanske inte super sexigt. Men da ar det bra att blanda lite.

Jag traffade ocksa en kille i gar som var sangare i bandet Imagination, dom hade nagra hittar pa  80-talet, Body talk och Illusion. Var tvungen att googla det i dag trodde han drev med mig. Han tjatade hela kvallen om att vi skulle ga pa dejt.. tror inte det va?  Men det ar ju en rolig historia.

Sommar fina naglar


Har varit i skolan pa deras validation event. Varje 5e ar blir skolan granskad jag blev utvald tillsammans med 10 andra elever att representera varan utbildning det var ganska intressant. Efter det gick jag och fixadade naglarn, maste visa mina fina nya roda byxor.



Mitt fina pynt som jag fixade i gar...

Borta bra men hemma bast?




Vilka tappra underbara barn ja har som reser sa val. Taxi, flyg, mera taxi, tag och bil utan att gnalla. Ni har vi kommit hem och lika skont som det ar att aka till Sverige lika mysigt ar det att komma hem.

Vi han med mycket pa en lang helg, tyvarr har jag inga kort da bade kameran och telefonen laddade ur. Men vi han med ett besok hos Maria i Goteborg, lite vin och mys och en titt pa hennes underbara helsvenska rena praktiska lagenhet. Vilken skillnad mot en liten engelsk lagenhet dar ingenting riktigt fungerar. Rakel trodde det var ett hotell och Isak var valdigt facinerad av soppnedkastet. Sen akte vi vidare med tag till Huskvarna och blev ompysslade av pappa. Han maste enda vara varldens snallaste gulligaste pappa. Han lagade frukost lunch middag jag lyfte inte ett finger pa 4 dagar.

Vi akte en tur till Granna,  kopte massor med polkagrisar sa klart. Gick pa Eriks Hjalpen  min favorit secondhand dar jag kopte koppar kastruller och mera fint vitt porslin med bla blommor som jag samlmar pa. Vi besokte Daniella och barnen letade paskagg.  En snabbvisit pa boomerang butijen och jag hittade antligen hoga ljusa tajta jeans och roda chinos, valdigt modernt.

Nina kom pa besok fran Skovde och vi hangde i parken och promenerade det har varit sa avslappnade. Rakel fick hen hel bok med klippdockor, jag lovar hon lekte med dom hela flygresan hem.  Jag trodde nog det skullle vara lite for pilligt, men inte for henne hon alskade dom och jag laste min Ingmar Bergman bok, Den goda viljan hela vagen hem. Maste vara en av dom finaste karleks romanerna ever. Han med att ata kebab pizza, rakmacka, prinsesstarta, massvis med smagodis och ostbagar sa klart.

 

I dag har jag varit hemma och pysslat planterat vita pelagoner och piffat lite hemma.  Allt for att slippa ta tag i den analkande uppstasen som jag maste skriva klart denna veckan.  


naglar, charity shopen, savoy och tartor...


Jag overlevde the holliday blues, som jag alltid far nar jag kommer hem.  For pa holliday ar det alltid perfekt. Men inte alltid lika rosa nar man kommer hem.

Jag har frossat i kungabrollopet. Det har varit helt hyseriskt. Men visst var hon vacker. Hon maste ha drommt om den dagen sen dom gick pa sin forsta dejt, det ar jag helt saker pa. Hennes syster Pippa Middelton ar anu snyggare och maste vara den hetaste singeltjejen i Europa for tillfallet.

Har haft tid att umgas med vanner jag inte satt pa lange, fixa naglarna. Jag far ju passa pa nu nar jag inte ar pa sjukhuset for dar ar nagelack ett NO NO.

Fyndat en massa fint pa varan lokal charity shop ett par fina vit skinskor fran Kathrein Hamnett for £30, en vit lang bo ho chick romantisk sommar kjol , och en ursnygg svart party klanning som jag vet att jag kommer anvanda hundra ganger.

Forra veckan hade jag lite plugg angest sa jag tillbringade torsdagen med att laga mat. Jag gjorde en tomat tarta med hembakad egen gjord puff pastry. Det kommer jag aldrig att gora igen det tog 4 timmar att gora den degen....!!!! Fyra timmar. Knapade aven ihop en glaserad sommar bartarta fran min Jan Hed kokbok. Ni vet ett sadant resept nar aggvitorna ska vispas separat, mjolet ska sikats och vandas, degen ska kylas, gelen ska kokas i 90 grader osv. Men den blev en succe pa varat brollopsparty som vi hade i fredags. Jag drack champagne fran 9.30- till kl 1.30 pa natten men vi hade sa roligt och mysigt.

 

I Lordags tog Mr Big mig till den nya resturangen pa Savoy och vi lunchade sa sjukt lyxigt. Jag at lobster bisque, jag maste alltid ata det om det finns pa menyn I love, ostron, och passion fruit suffle till efteratt. Hovmastaren kom ut after varan maincourse och ursaktade sig sa for tydligen hade min suffle fallit ihop sa dom var tvugna att baka en ny. Men sen fick jag en suffle som var perfecto direkt fran ugnen och  sedan drack vi lyxiga drinkar i deras amerikanska bar. Dar dom saljer  Havan club tilverkad pa CUBA innan fiddel. 4 cl kostar £250 men vi fick klamma lite pa flaskan... Han med en drink pa The Ritz, jag har faktiskt aldrig varit dar innan. Och jag vill inte ga dit igen . Hela stallet ar helt psykadeliskt kanns som en rysk bordell guld, rosa, marmor och valdigt konstigt.. Men Savouy undeeeeerbart.  Hade aven lite kandis spotting med trotta gaster som varit pa kunga brollop dagen innan...Avslutade kvallen med att ga pa teater sen taxi hem sa gar det nar man gar i hogklackat en heldag utan strumpbyxor...


RSS 2.0