I karantan...

Ny fran skilda kvinnor borde sattas in i en 6 manaders karantan, dom ar livsfarliga.
Jag har en i min narhet, och det ar intressant hon ar nu dar jag var for ett ar sedan.
Behovet av karlek, narhet bekraftelse ar stort, man ar ju helt utsvulten. JAg klandrar henne inte.
Dessutom har man inga som helst skrupler och skiter fullstandigt i om man sarar eller trampar nagon lyckligt ovetande fru pa halsen.  For man har ju ingen som helts tro pa aktenskapet sa vad spelar det for roll.
Ja sager bara det pojkar i City dom ar skit, och ar otrogna konstant. For man tycker ju att det borde vara den gifta mannen som har sista ordet och ska saga nej. I princip alla man i min narhet har inne i square mile or otrogna. Deras stackars flickvanner/ fruar sitter lyckligt ovetande hemma i Essex.  Ibland tanker jag att dom kanske vet men valjer att inte se. Kanske gor dom samma sak man far ju hoppas. Ibland stoter man pa dom den andra halften och jag fantiserar om hur jag bara vill skrika ut
"jag vet var din xxx var forra kvallen inte pa konferans, men det gor man ju inte sa klart...." Skulle man kanske gora det ?  Jag  tanker i mina svaga stunder vad ar iden med hela 2 samheten igentligen. Nar det verkar som att  ingen kan halla byxorna i styr. Hela den har aktenskaps grejen kanske ar helt forlegad. Eller har det alltid varit sa har men naiva bla ogda Malin har aldrig sett det forrut?


nu vill jag nog ha lite host mys..Det hander inte sa mycket i mitt liv nu. Jag har for mycket tid och energi och grubbla pa saker och ting. Har snart betat mig igenom hela seson 1 av office girl. Love it love it love it.

Fortsatter att dregla over alla fina klader. Nasta vecka nar jag aker till US ska jag ta mig en titt pa nedanstaende outfit. Stackars L sist jag var dar slappade jag nog runt honom i varenda RL shop i hela NYC. Min garderob borjar iallafall anta nagon slags stil, och det ar skont.   Langtar nastan lite efter hosten. NU vill jag kopa host klader lader jacka, stovlar och kavaj. Horde en historia om en pappa I city som 2 ganger per ar ringde upp RL shopen och bestallde en av varje till sin son,  kan han han inte ringa in bestallning till mig.  Nej det skulle vara trakigt. Och nu skriver jag en trakig blogg som bara handlar om klader...

Jag har nog skrivit om det forut, men ibland vill jag bara flytta ut pa landet och bo pa nagon stor odslig gard och baka kaor och ga ut med hunden. Ha en rostig gammal gron range rover. Men visst jag skulle trottna pa en vecka ha ha..    

Blivit inbjuden pa min kollegas engagement party, ska man ta med sig present pa sadant och vad ?

I kvall ska vi pa sleepover och jag ser fram i mot att ata en god middag. Nu blir det inget bloggande forrens pa tisdag. For vi ar lediga pa Mandag, det ar Bankholiday weekend, det kanns som att alla har planer och ska gora grejer hela helgen utom jag som vare sig har TV internet eller fungerande bil. Huva jag som HATAR att vara ensam. Det ar det ABSOLUT varsta jag vet. Jag behover liksom lite mera stimulans en 2 barn i 3 dagar. Ja ni fattar vad jag menar. Men det ska bli mysigt att vara med dom lite mera.

stora kramar M

Victoria Secrets

Ha jag la in en mega hint I gar till pojkvannen om foregande inlagg, deras butik ligger namligen vagg i vagg med hans kontor. :)


Det ar synd att vi inte kan prata i telefonen mera. Nar vi började träffas, och inte sags dom veckorna som jag hade barnen. Ja vi var väldigt civiliserade lange faktiskt. Sa brukade vi prata i timmar i telefonen. Nu ar jag glad om jag far
20 min mellan 23.45 och 24. Det ar da vi har telefontid.

Men det ar mysigt. Och hans rost far mig fortfarande att smalta.. jag love love den dar amerikanska dialekten... Sen ar han sa rolig ocksa far mig att skratta hogt dar jag sitter hemma uppkrupen i soffan med skorna pa, jag ar fortfarande sa radd for musen...

Kan inte skriva sa mycket om det annu men det kommer nog handa en hel del roligt under hosten. Och ingen hade mera ratt en L nar han sa att det har aret kommer att bli fantastiskt. Jag har gjort upplevt mera dom senaste 9 månaderna en jag någonsin kunnat drömma om.  


Själv ar det lite att gora pa jobbet och jag skulle vilja vara hemma och snutta pa mina barn.


Kopte en ny bikini, ska bli intressant och se hur den ser ut pa, men passar den inte far jag vall skicka tillbaka den. Jag ar lite kritisk till strapless, men men det kan ju vara en utmaning. Det vill ju till att komma i form nu, nar det kommer bli mycket beach dom närmaste månaderna. (Men jag har gatt ner halften av min viktminskningsplan)Tankte det kunde vara roligt att posta nagot som jag faktiskt kopt, inte bara sadant som ar pa min oandliga jag vill ha lista


Gossip Girl

Jag ar fast, varför ar det sa addictive och köpa TV serier på DVD box? Jag har ju ingen TV hemma bara DVD och inget Internet. Och jag kan ju inte halla på och köpa en ny film varje kväll så i går på vägen hem från jobbet plockade jag upp Gossip Girl och jag ar helt fast.

Som Sex and the City men for tonåringar. Helt fantastiskt man vill vara 18 igen. Dessutom har alla självklart väldigt snygga kläder på sig. Jag gillade Sex and the City kläderna också men dom var lite OT, i Gossip Girl ar allt dom har på sig sådant som jag skulle vilja ha i min garderob. Bland annat en Hermes scarf, jag har efter lite reaserch på Internet sett att dom aven säljer smalare band som man kan ha i håret. Men självklart säljer dom inte lika snygga i UK webshop som i US webshop. Kanske far bli en tripp till Hermes shoppen på fredag lunch nar vi fatt lon.


Run run runVackra vackra Linda

Var ute på min vanliga jogging runda I dag på lunchen. Jag springer nästan 5 km på 30 min.

Forstar inte att det tog mig nästa 30 ar att inse att det ar roligt, avstressande och underbart  att springa, dom första 10 minuterna som jag springer drömmer jag om att delta i ett Maraton, eller att jag ar nan super snygg filmstjarna typ Jennifer Aniston och joggar runt i Central Park.. nej jag skrev inte precis det dar... 
 Jag har lite olika procedurer for mig nar jag springer först kollar jag på klockan sen på TVn, sen lyssnar jag på en lat på Ipoden utan att titta på löp bandet, nar det gatt 15 min känns det bra da ar hälften avklarat. Efter 20 minuter annu bättre brukar oka tempot sista 10 minuterna for att spurta sista 5.


Lyssnade på 2 av mina favoriter på min IPod,

Linda Sundblad Daisys (fin lat nar man saknar nagon) och Lisa Miskowski Sing to me (vem far inte energi av det har, sjalv kanner jag mig stark och overvinnlig)


http://www.youtube.com/watch?v=cu_eiJvbvV4


http://www.youtube.com/watch?v=c9y1SH66TR4


Att sova själv...

Okej jag tanker posetivt nu. Det bästa känslan som finns i hela världen när pojkvännen är borta måste ändå vara när man precis har tagit en dusch, smörjt in sig med lotion som doftar gott, satt på sig sina  nya rena myskläder och krypit ner i en bäddad säng med nytvättade lakan. Sedan släcker man ner överallt tänder oppna brasan, samtidigt som man läser en bra chic-lit bok..


Just nu läser jag
Fot not
L han säger att dom få natter som vi sover tillsammans nu fortiden är som att sova med en goldenretriver valp som bocker runt i sängen, vi borjar sova tätt omslingrade och sen forsoker L manovrera over mig på min sida så han ska få sova i "lugn och ro". Men forsoker han med det innan jag borjat min djup somn, så upptacker jag det direkt och bokar snabbt upp mig tätt tätt intill. Man får ju passa på att umgås så mycket det bara går. När han är borta hela tiden.
Och så där håller vi tydligen på, jag jagar runt honom i sängen... :) Men jag vet att han innerst inne tycker det är mysigt...


Mat...Ahh det känns som om jag och L ar på en bra våglängd nu och har kommit in I den har distans grejen och saknar honom alldeles lagom. I helgen ar det lang helg sa vi ar lediga på Måndag, om det ar någon som vill halsa på? Kommit in i en bra tränings rutin, försöker ata nyttigare och vara sundare. Isaks lockar ar avklippta inte mitt val, snyft han ser ut som en stor kille nu. Jag hoppas dom kommer tillbaka. Nej nu ska jag shoppa lite mat kylen ar alldeles tom.

Box 3 slapps 19 oktober..... eller ska jag bestalla den fran NYC tror den slapps dar i September


Kräftskiva 2009


Jag har lite börjat vänja mig vid det har hattandet fram och tillbaka, mellan mig och L. Men det är fortfarande svårt. Dagarna innan vi ses är dom bästa.


Vi mottes på flygplatsen i Fredags morse och jag kände mig nervös som en 14 åring, sen tog vi tillsammans flyget till Göteborg. På Landvetter lunchade vi med pappa skrev under lite finans papper och åt en god lunch tillsammans. Roligt att han åkte ända till Göteborg for att träffa oss.


Avalon Hotell

Inne i Göteborg checkade vi in på Avalon hotell, det var overaskning. Jag hade gett honom 3 alternativ, men sen nar vi landade hade han glomt bort vilket han hade bokat.!!!

Hotellet var verkligen fint och mysigt med en pool uppe på taket, men sa långt kom vi aldrig for när vi kände for att gå dit var det stängt. Sverige är lite segt på det sättet. Ja menar vilket hotell med självaktning och en roof top pool bar stänger en Fredag kväll...


Avenyn...JA ja vi mötte upp med de andra på Liseberg, jag har inte varit på Liseberg på en himmla massa år, och aldrig med någon som vågar åka mera attraktioner en jag.  Vi åkte alla bergochdalbanor jag gillade den i trä mest. Gick på Tyrolen det var också en ny grej att åka bergodalbana med magen full av ol.


Så klart missade vi våran hotell frukost, och sen blev det så där stressigt. Vi hade en systembolags beställning for 5 personer. Och jag försökte förklara for Amerikanen, det här är enda stallet vi kan köpa alkohol på och varan buss går om 40 min, missar vi denna buss går nästa om 3 timmar. Snacka om landet. Men jag gjorde som jag gör med mamma ibland lurade honom och sa att bussen gick 12.30 istället for 12.50 for jag hatar och stressa.

Men så klart när det var 5 min kvar tills bussen skulle gå bestämde han sig for att vandra i väg och köpa kaffe. Men vi han med bussen sa klart.,


Kräftskivan var helt fantastisk dom hade kopt 28 kg havs kräftor och Svenska insjö kräftor jag åt nog 2 kg själv. Hade knappt tid att sjunga. Det var en mycket lyckad tillställning och L han klarade sig bra. Vi flog hem tillsammans till London och hade middag på flygplatsen så nu är det bara 11 dagar kvar tills vi ses igen.


Tjejerna forbereder..

Luke, Rachel och Mark

Landis, Okand man, och Alex

Alla fotograferar bordet

Det blir suddigare och suddigare

The crew..

Skont att komma hem i hyfsad tid och ha tid for att packa upp i lugn och ro. Vaknade en timme förtidigt i morse for klockan var fortfarande på Sverige tid. Kom inte på det forrens jag var utanför huset och undrade varför sopporna inte var hämtade ännu.

Så jag gick in och sov en timme extra.


Grattis pa Fodelsedagen

I morgon 21 Augusti ar det alskade lilla Rakels fodelsedag, solstralen i mitt liv.
Hon som ar  fantastiskt, galen, envis, busig, sjalvstandig, mammig och den mest underbara tjejen i mitt liv.
Ahh jag alskar dig.


ett år...Titta vad fint det var forra aret...


Jag hade mid year review meeting i dag med min chef, och hon oste superlative over mig, hur bra och excellent allt var. Att jag var organiserad, proaktiv, flexible och gud vet vad. Sa det var ju roligt. Jag som ofta far for mig att hon inte alls ar nöjd. 

I kväll ska jag hem och packa och fixa for i morgon aker jag till Göteborg med min Darling.
Vi ska gå på Marias kraftskiva, det ska bli sa kul kan inte fatta att det gatt ett ar. När jag laser min gamla inlägg från förra aret i Agusti forstar jag inte att jag ens klarat av det. Jag kommer i håg hur jag gick på den dar kraftskivan hade bestämt mig for att flytta tillbaka till London, jag hade ingen bostad inget jobb, jag visste ingenting.

Hur stessigt allting var att inte vet hur man skulle klara sig hur mycket pengar jag skulle ha och leva. Att vara ensam nar Fredrik hade barnen. Det var FRUKTANSVART hela grejen. Det ar fortfarande skit jobbigt i mellanat och vi bråkar fortfarande sa det ryker i telefonledningen. Och på något underligt satt kontrollerar han fortfarande eller försöker kontrollera mitt liv. Men förhoppningsvis blir man starkare och klokare for varje dag som går.


Sedan en annan super kul grej, jag har ju altat den har kameran med en av killarna på jobbet som fotograferar mycket,
och i dag sa han ta min, du kan ha den . Lana den sa länge du vill jag anvander den aldrig och jag har 5 andra kameror. Varpa jag sa att jag kunde kanske köpa den.. han sa gör vad du vill med den. Sa jag far vall ge honom en slant men hur mycket?


 


Om man forfarande kan skriva önskelistor


Om man kunde onska precis vad som helst skulle jag önska följande 3 saker.Jag love armband.. dom har skulle passa till allt.. Och alla mina finare smycken som jag har fatt anvander jag dagligen... Och det ar roligt..


Den har har jag suktat pa sedan jag var hemma i Sverige fantastisk kamera...

Jag tror jag har tittat pa handvaskor i ett ar nu, jag vill ha en brun, men inte for stor inte for liten. HIttade en helt fantastisk sak pa RL men den var tyvarr stor som ett hus jag hade nog nastan kunnat packa Isak i den vaskan.
Den maste ga att hanga pa axeln, och den far inte vara ett svart hal den maste ha manga fack. Men inte for manga fack for da kommer jag aldrig i hag i vilket fack jag lagt vad..Mer realistiskt sa onskar jag mig ett par kortare tajts att ha pa gymmet nar jag springer jag svettas sa himmla mycket..


Monday night..Snyggo Tjejerna pa Maid of Muswell

Pa fredag morgon aker jag till Göteborg och träffar Landis, jag onskar det vore sa har hela tiden att jag visste att vi ses om 3 dagar, nu känns det helt okej. Nu saknar jag bara lite behagligt njuter av att krypa ner i sangen alldeles själv i mina rena lakan, och lata tvätt högen vaxa. Men nar jag tanker att vi ses om 14 dagar da kanns det inte lika okej. Men jag kanske skulle tanka att nar det ar 14 dagar att vi ses om 9 dagar for dom dar sista 5 dagarna ar inte sa farliga...


Ahh jag skulle vilja alta lite om mitt jobb. Men eftersom alla kan läsa allt pa Internet sa later jag bli. Jag säger bara post strejk, ej levererad post, missnöjd . Men det ar ju inte mitt fel att dom strejkar. Vad ska jag göra cykla runt själv.


I går kväll var jag ute och träffade Cecilia, Johanna (som hade sin första utgångs kväll på 1 ar, det kom en bebis i vägen) och Hanna. Vi satt på Maid of Muswell och hade sa trevligt.


Jag onskar jag kunde spela upp vara konversationer

" du skulle sett nar hans Indiska mamma handmatade den blivande fruns halv rasistiska vita  pappa jag trodde han skulle ge henne en small, han var inte med på noterna"

 " X later inte mig läsa begagnade London papers for det ar sa mycket baciller på dom"

"Nar Y kommer hem från jobbet måste han byta byxor innan han sätter sig i soffan"

"jag ramlade ner från varan nybyggda trä koja, jag trodde jag skulle dö, min första tanke var vem kan jag skylla på men insåg att ingen var ansvarig for att jag ramlade"

"jag kor sa mycket bättre bil en min man, nar vi ska fickparkera måste vi byta plats for han klarar inte av det själv"

"jag lyckades pumpa ut 60 ml, sen tappade jag hela flaskan,,, shiit"

"Z sa att han ordnat en anställnings interjuv på Fredag, ja sa jag kan inte gå for jag har inget att satta på mig"

"Nar Q friade gjorde han det sa daligt sa jag sa till honom att vill han ha ett ja far han minsann gora om det dar...

Ja ni kan ju tanka er restenPa vag till jobbet i morse jag alskar mina nya solglasogon..

Helgen i text...


Ja nu har jag verkligen övat på att vara ensam och självständig.

Fick allting på min lista gjort förutom att måla om koksbordet. Hittade ingen bra färg.

Sydde en fin kjol till Rakel som hon nu vägrar att ha på sig for den ar ful. Ja vad ska man saga. Sydde in min klanning som hangt i garderoben en manad, akte till sortergarden, rojde i tradgarden... EFFEKTIV


Vi firade Rakels födelsedag i Lördags och bakade cup cakes riktigt roligt, det kommer vi göra flera gånger. åkte till Toys  R us, och Rakel fick sitt fina Hello Kitty hus. Hon alskar Hello Kitty och jag svor lite for mig själv att jag inte köpte den där Hello Kitty lunch boxen i NY. Sa nu far jag Internet shoppa lite. Försökte att inte tanka pa att hennes riktiga födelsedag ar pa fredag...


Min bil ger mig huvudvärk, nu har den börjat stanna igen I lördags dog den på motorvägen!! Den startar om jag later den vila i 5 minuter men det går ju inte. Och jag orkar inte mera, sa jag kommer sälja den. Tyvärr ar det väldigt dalig marknad på seconhand cars for tillfallet men men lite pengar far jag säkert.Isak han pratar mer och mer det mesta ar på Svenska men aven en del små engelska ord smyger sig in som Scary, det säger han om mycket grejer later sa sött, cars, train, plane och Horsey,, (Horse).

Han har blivit sa himla pysslig och alskar och sitta och pilla med sitt Playmobil, eller Rakels dockskåp det lekar han mycket med. Nästan mera en Rakel.


Rakel hon bossar runt med hela familjen jag kan redan se hur det kommer att bli nar hon kommer bli Rakel teen.. huva. I fredags hittade hon ett kort på mig och min aupairfamilj i bokhyllan och jag sitter med deras minsta son Daniel i knäat. Jag har forstatt innan att hon inte gillar det kortet. Sa nu plockade hon fram det och frågade och frågade om alla barnen på kortet vilka dom var, och var Rakel var någonstans. Försökte förklara att det har var innan Rakel kom till världen. Och precis som att Isabell passar dom sa passade jag barn for längesedan. Det slutade med att hon kastade ramen i golvet och grät stora krokodil tårar. Jag tror hon kanske trodde att det var några andra barn som jag hade innan henne och att jag nu övergivit dom och kanske skulle överge henne också.


I lördags kväll nar jag hade uppe sittar kväll med mig sjalv såg jag en MUS i koket. Jag hatar möss inte bara tycker illa om dom jag blir helt hysterisk börjar hypervetilera och gråter. Sa nu tittar jag på katt, jag klarar inte av det. En orange tror jag att jag vill ha ?Helgen I bilder


Vi sortera alla papper Fredag kvall nu ar det ordning och reda..

Vi shoppar pa Toys R US, Isak blev kar i den dar hemska rosa katten.
I mitt och mormors gammla forklade..
 
Vi bakar fina cupcakes

Ja ma hon leva jag fick sjunga 4 ganger pa svenska och engelska..
Fint dockhus fran Morfar..
 
Svettiga i bilen...

To do list


I dag ar en bra dag, vaknade av super gulliga text från pojkvännen, da blir man varm i hjärtat.  Tank om han visste.

Gårdags kvällen med barnen var lugn och mysigt. Jag tog mig  verkligen tid och vi målade och ritade och trädde pärlhalsband. Och lekte tillsammans, inte dom leker jag plockar städar eller fippla med något annat.  Blev helt imponerad av Isaks som faktiskt bara ar 2 ar kan trä små pärlor på trad. Inget fel på hans finmotorik eller ar det kanske helt normalt.


Har gjort lite listor over vad som behovs göras i helgen, jag måste ju hålla mig sysselsatt


•·   Skriva tack kort for alla fina kläder vi fick av kusin Linn


•·   Kora grejer till sorter garden


•·   Hämta lite av mina grejer hemma hos Landis.


•·   Aka med barnen  till Toys r us och köpa födelsedagspresenter


•·   Skriva på min CV, kanske dags att söka nytt jobb. Jag vill också göra något jag brinner for. (30 ars kris)


•·   Sy in en klänning (jag har sy abstinens men det ar på hall, och Johanna jag vill ha mera sådant dar band jag har letat overallt det finns ingenstans och jag har en massa hedgefund bebisar jag måste sy till)


•·   Mala Koksbordet vit.


•·   Saker jag borde göra sortera ut vilka kort som ska framkallas och rama in. Men nar jag sorterar blir det liksom 250 kort. Jag borde kanske ha en limit. Tank förr da kanske man framkallade 5 rullar om aret.. Men jag pysslar på med mina barns foto böcker. Dom ligger vall ca 1 ar behind bada tvåa. Försöker göra en bok per/ar. Och nu nar jag borjar få ett intressant liv igen kanske jag också skulle ha en.


•·   Träffa Cecilia med barn for playdate


Rakel fyller ar

Födelsedags kalas,   Stackars barn jag hatar nar dom far lida for saker jag gjort att jag har gatt från yber mum som var hemma och bakade kakor till någon som ar organiserad och inte har tid. Det far bli andring på sant till hösten. Men jag bor sa litet var exakt i min lilla lgh ska vi ha kalas. Försöker har rattfaldiga mitt beteende lite.  Nar Isak fyllde ar var det inget kalas.

Jag var mest förtvivlad over att han inte skulle vakna upp hemma med mig på sin födelsedag. Men vi akte till Toulouse helgen innan. Pa Fredag ar det Rakels tur och inte har daliga mamman planerat någonting. Pratade med min kollega om hennes sons barnkalas med hoppslott och party bags. Och hon frågade vad jag hade gjort på Isaks dag och jag svarade med att ja vi at lite tårta på kvällen och sen hade vi paket. Hon insisterande undrade om jag inte hade lite kompisar over. NEJ jag hade inte lite kompisar over. Och nu ar det Rakels tur at fylla 4 nästa fredag.  I kväll kommer dom hem till mig  och stannar tills på Måndag, sa jag borde fira henne i helgen. Men alla hennes kompisar ar ju i Sverige.. Själv ska jag aka till Sverige nästa Fredag  det passar ju väldigt bra att jag kan tanka på något annat och grina lite och sörja att jag inte kan vara med Rakel på hennes födelsedag. Och hur det ska gå i jul det vågar jag inte ens tanka på.


Cupcakes..

Jag laser matbloggar och drommer om ett stort vitt kok fyllt med god mat, och matlagning. Det tog ett ar men nu saknar jag att laga mat, och cupcakes.
Har aldrig bakat men jag maste prova. Nar jag var i NY sa besokte jag ett kant bageri som gjorde helt fantastiska cupcakes. Ni vet det dar dom koar utanfor i Sex and the city.  

Vad behover man om man ska gora cupcakes, maste man ha harda skal eller funkar det med pappersformar? Hittade den har coola glass skopan som jag vet flera rekomenderat for cupcakes. Nej det blir kanske lite bakande i helgen..

http://www.wrapables.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=C57237


Kolla vilka fina lanat fran Linneas skafferi

Coq D'ArgentTräffade Cecilia I går på Coq D'Argent forstar inte varför jag som faktiskt jobbar I City aldrig varit där innan. Det ligger ett stenkast från mitt jobb och har en helt underbar roof terrace. Tror att det är for att L alltid är där på client dinners och inte vill gå dit med flickvännen också?  If you read this take me I would love to go there for dinner..


Vi hade så trevligt, pimplade i oss två flaskor vin och pratade och pratade om vara liv, våra jobb eller kanske avsaknaden av jobb, utbildningar. Vad gör man när man varit hemma med barn i 3 ar.

Man kan ju inte vara hemma fru resten av sitt liv.


Cecilia berättade att i Turkiet som kvinna så handlar det om att påbörja en sa bra universitetsutbildning som mojligt gärna läkare eller advokat. Där hittar du din blivande man, blir gravid låter mannen slutföra studierna medans du själv ar hemma fru resten av livet.  Kanske fungerar om man ar turk.. men inte svensk.


Snackade om den svenska lördags skolan som min mamma grupp ska starta. Så vara småttingar kan släpas i vag och få motsvarande hemspråksundervisning. Känner mig motiverad och engagerad att ta tag i ett nytt projekt nu.


Tog tåget hem tillsammans, men när jag klev av och insåg att jag var tvungen att gå genom den kolsvarta parken alldeles själv kl 00.30 flippade jag ur lite.

(tänk er att gena over gardet i beckmörker) Sa jag kohandlade lite med mig själv, tänkte det är nog inte sa farligt jag kan gå snabbt, medans mitt andra ja tänkte aldrig i livet. Provade att ringa L, tänkte att det kanske skulle kännas bättre om jag hade honom på tråden. Men han var ute med klienter. Och jag antar att det är svart att ursakta sig med "I'm sorry my slightly drunk girlfriend from London is calling she don't want to go home by herself.." Så jag gick ner till taxi stolpen och tog en taxi hem. När jag skulle betala hade han ingen växel så jag fick åka gratis. Gulligt.jag saknar dig..


Utanfor L gammla hus..

Utsikten fran lagenheten


L lagenhet..

Pa vag hem efter en hard natt..Grand Central Staion


Times Square... jobbet i bakgrunden

Vill bara forvarna det här kommer bli ett inlägg som höjer L till skyarna for jag är sa kär sa kär. Sa om ni inte vill läsa denna sorja kan ni sluta nu..


Distans distans vem har sagt att det ska vara lätt att älska någon som måste jobba på andra sidan jorden. Det är härligt härligt att längta efter varandra men också så jobbigt.

Alla dom kvällar när man kommer hem efter jobbet till ett tomt hus. Nar jag känner mig låg ensam och nere och skulle behöva en klapp på axeln. När jag går och lägger mig själv och ligger och lyssnar på hur det knäpper och knackar i huset, tank om det står någon utanför i tradgarden, fungerar det att slå ner någon med en golfklubba? Men pirret i magen nar man ses igen. När jag kom i min gula taxi bil och jag såg honom stå ute på gatan och conversera med natt portieren, hur han faktiskt städat hela lägenheten, lagat natt macka och förberett gör att man blir helt varm i hela kroppen.

Att få somna i hans armar och bara vara, underbart.


På Fredag morgon promenerade jag honom till jobbet, var fortfarande lite jetlagd. Och sedan tog jag mig en jogging tur längst med vattnet och tänkte 1000 gånger jag vill köpa en ny kamera. Jag köpte faktiskt en ny kamera nar jag var dar en Canon GT10 men lämnade tillbaka den, jag ar så velig.


Promenerade hela vägen från L hem upp till West Village, passerade Soho, ground Zero  (tackade gud att L inte dog den dar morgon 9/11. Han bodde i huset bredvid och fick hela sitt hem forstort och såg hur folk hoppade ut genom fönstren. )

Gick till Frisören, tycker om att klippa  mig när jag är på resa man får tid att sitta och snacka skit med folk.


Jag har en shopping tarm i min mage och ibland vaknar den till liv och det är som att jag mår psykiskt dåligt av att vistas i miljoer som erbjuder mycket shopping och inte shoppa. Så efter frissan så släppte jag loss och fyndade rejält inne på DKNY. Hade världens trevligaste expedit som plockade ihop en massa fina saker till mig som jag aldrig ens själv skulle tänkt på. Resultatet blev 2 super snygga svarta klänningar jag kan ha både till vardags och fest, marin blåa snygga kostym byxor och en marin blå kontorskjol och skarp.  


Jag älskar så klart amerikaner jag vet att många tycker dom är ytliga och falska. Och visst dom är verkligen People pleasers, men när man är ute på stan är alla så hjälpsamma med directions, i affärer overallt. Sen tycker jag att amerikanska män ar så attraktiva. Dom har storstadsmannens kultivering, måna om sitt utseende, har koll på laget. Dom är fortfarande intresserade av sport, och andra manliga aktiveter och ingenting slår den amerikanska accenten. Samt dom är generösa, jag har aldrig aldrig fått betala en penny nar jag varit ute och festat med L eller någon av hans kompisar. Dom tittar på dig som om du inte vore klok. Och jag tycker det är sweet.


Sprang på en annan svenskmamma som sa klart kännde Michele. Ja det är ett lustigt nätverk.


Lördagen gick vi tills jag trodde mina fötter skulle trilla av, hela Madison avenue, 5th Avenue. Stackars L han är väll inte vrål fortjust, vallade snällt runt mig i alla affärer. Och föreslog till och med ställen jag skulle vilja se. Vi var i Central park, Times Square, Grandcentralstation, tittade på hans gamla hus där han bodde i 3 ar. På kvällen mötte vi upp med Ryan och 2 andra kompisar till L. Ben och Mia som bor i princip grannar. Vi var uppe på deras roof terrace och drack cocktails innan vi at middag på en italiensk restaurang och satt ute till kl 01.00 i värmen. Sen drog vi vidare till nattklubb, kon ringlade lang medans vi gled upp längst fram och akte 50 våningar upp till hissen. Det är en av hans skills han kan snacka in oss overallt. Sedan festade vi hela natten lang avslutade med Karaoke och kom hem kl 07.00 på söndag morgon.

Jag var sa hungrig sa jag hade kunnat ata en grillad ko vid det laget men vi hittade en liten oppen deli som serverade oss ljuvliga smörgåsar. Resten av dagen tog vi det väldigt lugnt och jag kramade det sista ur min älskling innan det var dags att aka hem. Jag hatar att säga hejda..  


Flyg

Jaha da har jag varit I NYC.

Måste erkänna jag hade faktiskt inte sa höga förväntningar pa sjalva staden, från början. Usch det later blaze men sant.

Jag gillar inte att flyga kan inte första hur dom gigantiska flygplanen med all mat, bagage och människor ens kan lyfta.
Pa vägen dit blev jag uppgraderad till Business light.

Varje gång det skakar till tanker jag på störtande plan hur jag aldrig mera kommer få se mina nära och kära vem som ska älska mina barn när jag inte längre finns där. Men jag älskar också att flyga själv utan barn, jag kan läsa en bok kolla på film sova när jag vill.Jag har också lärt mig några smarta flyg tips.


•·    Försök alltid att sitta sa långt fram som mojligt, da kommer du av snabbare.


•·    Packa lätt sa du slipper checka in. Helt underbart skont att slippa vänta på bagage. När jag landade i NYC sa tog det mig 15 min från flygplanet tills jag satt i taxin.


•·    Tänk på att inte ta med smink etc. i förpackningar som rymmer mera en 100 ml.


•·    Drick mycket vatten


•·    Sov, jag brukar ha svart att sova på plan, men min älskling han tipsade mig. OM du tanker när du brukar somna hemma hur du ligger och funderar och tanker på saker och sen somnar man in. När du är på ett flygplan försök blanka ut hela hjärnan sa det blir helt tomt sa somnar du på direkten.


•·    Ha en bra handvaska med många fack, hatar att behöva sitta trångt och rota runt efter saker, och packa penna sa du kan fylla i alla tull papper.


jag vill festa

Laser Carolina Gynnins blogg ibland, och jag tanker.

Jag vill också vara skit snygg, smal, ha en super flashig garderob.

Festa dricka mig prutt full på champagne och gå på galna fester, röka 100 cigg.

Och vara helt vild och galen. Går det nar man har 2 barn och pojkvann?

Ar det bara jag som fortfarande har det dar begäret. For det blir aldrig sa dar galet längre. Nej man ses med lite kompisar och dricker några ol på pubben.. Kanske kan jag overtala Landis om en galen utgangskvall i NY,


New YorkI kväll aker jag till NY. Det ska bli sa roligt jag har aldrig varit dar innan och det ska bli intressant och se vad jag tycker om det. Jag har på kan att jag inte skulle tycka om det av någon anledning men vi far se. Jag har packat lätt sa jag kan ta med mig shopping hem. Glömde mina solglasögon hemma lite störigt. Jag vill ga pa RL, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Crate & Barrel,   Manolo Blahnik

Nu nar jag antligen lärt mig gå I klackar kanske kanske jag kunde köpa ett riktigt par.


 Det ska bli skont att få ett litet brake från mina rug rats. Rakel har drivit mig smått galen på sistone jag har ju haft dom i 2 veckor nu och hon har på något satt vant på dygnet och somnat sa sent.

Sa det har blivit noll Malin tid. Och nar man kommer hem från jobbet och ar trott och hon spenderar 3 timmar i sin sang skrikandes efter mamma da kan ju vem som helst få ett nervöst sammanbrott.


Sa nu ser jag fram i mot att sjunka ner i flygstolen, forsoka att inte vara for flygrädd, läsa en god bok dricka vin och lyssna på musik.


I morgon har jag en ensam dag i stora staden medans Landis jobbar det ar vall da jag far forsoka klämma in lite shopping. Det blir nog en lugn helg och det ska bli sa harligt att mysa lite med min älskling. Men jag bävar redan lite for nar jag ska aka for da kommer det dröja 15 dagar innan vi ses igen.


Men det ar intressant och lärorikt det har med långdistans, speciellt med tidsskillnaden vi kan knappt prata i telefon. Antingen ringer han mig på sin morgon Lunch har och da ar jag på jobbet. Och pratar vi på min kväll da ar han på jobbet. Och han har stora issues med att vara gullig på telefonen nar han ar på jobbet. Lite störigt faktiskt skams han eller ?  (oj oj det var nog det första negativa jag skrivit om honom so far.. )Sa jag tycker det ar bättre att vi håller oss till text. Sa länge hans telefon fungerar. Jag forstar inte det har händer alltid nar han ar ute med klients, eller på resa. Halvvägs genom kvällen tar batterierna i hans telefon slut. HUR SVART ar det att hålla sin mobil laddad?

 Min telefon laddar aldrig ur, Kanske skulle jag ladda ur den någon gång med flit sa far han se hur det känns nar man sitter dar på andra sidan. Eller som min mamma säkert skulle saga, ring honom inte sa mycket sa håller hans batterier längre.  


Sa har ser dom ut..


Landis leaving


Nu ar Landis I NY, vi kommer vara i från varandra i 2 månader. Kanske later det inte sa farligt men jag gillar det inte. Men vissa saker ar skont jag behöver inte laga middag, jag kan gå runt i fula underkläder sova med alla barnen i sängen om det blir for tomt. Men ush jag saknar honom redan..

Har kommer en lista på saker jag ska ova på när Landis är borta


Jag får öva på att vara ensam. Jag kommer att lära mig att njuta av mitt eget sällskap, något jag alltid har tyckt varit lite jobbigt = sällskapssjuk. Jag behöver inte laga ordentlig mat utan gå återgå till min havregryn och pannkaks diet. Och bete mig normalt hemma. Alltså inte tända alla lampor här hemma eller somna med tv:n på bara för att jag är ensam och hör en massa läskiga ljud...


I avsaknad av TV och Internet hemma ska jag läsa en massa böcker som jag beställt hem från Amazon och mala om mitt koksbord.

Vi kommer att få tid att sakna varandra vilket är viktigt i ett förhållande. Istället for att ha en massa onödig kvantitets-tid tillsammans och det kommer ju att bli härligt när man ses igen! Jag har alltid tyckt att känslan av saknad är hemsk men nu ska jag uppskatta att sakna och bli saknad!

Jag kommer att få tid till alla vänner. Eller tid har jag i vanliga fall också men jag menar mer tid
 Okej nu låter det som om jag är fastkedjad med Landis men ni fattar! Man behöver inte kompromissa om tiden helt enkelt.

Tänka, jag får tid att tänka och bearbeta en del jobbiga saker i mitt liv. Och inte bara sopa dom under mattan.
It's a good test som Landis sager, ska bli intressant och se hur det går.

Meet the parents
Sa har blev outfitten tillslut..

Nu är jag tillbaka från sjukstugan, jag var hemma i går efter att barnen turades om att kräkas ner alla mina nybaddade sängar totalt 4 gånger.


Hur gick det då, jo jag träffade Olson senior i fredags och dom var gulliga. Som dom flesta aldre par, jag vet att jag generaliserar nu men mamman kort smal och pigg pappan längre större och savligare. 

Ar det inte konstigt hur kvinnor har sa mycket mera energi trots att vi dubbelarbetat nästan hela varat liv sa känns det som att det oftare ar mannen som pensionerar sig först och kvinnorna som fortsätter att arbeta. 


Vi gick ut och at god middag, tog med barnen till Hampsead Heath och åt lunch på Kenwood house. Alla kom overrens bra och dom var trevliga och latsamma. Och dom uttryckte till Landis how Lovley I was..


På söndagen åkte Landis, snyft. Jag tycker inte om avsked, men på ett satt ar det skont at han har akt for då betyder det att han snart kommer hem. Hans mamma fick for sig att hon skulle lämna tillbaka hans baddmadrass som han köpte i julas och jag håller med var i helt förfärligt skick den liksom fäller. Så hon knölade ner den i en stor IKEA påse, jag borde ha tagit kort. Och jag körde dom ner till Harrods i min gamla fula Volvo. Dar de bar in baddmadrassen. Självklart blev dom stoppade i dörren. Men som sagt det ar inte förbjudet att lämna tillbaka grejer. 


Nar vi tillslut kom till ratt avdelning sa erbjöd dom oss ett nytt fodral till madrassen, och jag tänkte (hmm om dom ska ge oss ett nytt fodral måste dom ta det från någonstans, och da kommer dom ha en udda madrass utan fodral. hmm) Men jag sa att det var helt okej och bad dom att rulla in madrassen i tillhorande pytte lilla madrass påse något vi inte lyckats med. 


Nar vi kom tillbaka 30 min senare sa blev vi erbjudna pengarna tillbaka sa klart for inte fick hon tillbaka madrassen i den dar lilla påsen sa nu har vi (Landis) ett presentkort på Harrods på £139.Sjuka barn..


RSS 2.0