Vecka 51- snart jul

Tisdag- Nu är det nog färdig pysslat
Idag har vi varit ute på IKEA med Jenny och Leia. Åt goda kött bullar till lunch och fyndade julpynt till halva priset. När man åker från IKEa hem till oss måste man byta buss en gång. Men den här gången blev det 3 byten för den sista bussen gick inte hela vägen. Och vi fick vänta länge. Så det  tog lite över 2 timmar att åka hem. Suck.. Väl hemma var det bara och byta om, för att promenera hem till Eric och Nicki. Skönt att inte behöva åka buss. Dom bjöd på super god middag rosted lam och grönsaker i ugn. Så nu är vi väldigt mätta och belåtna. Rakel han med en lagom snooze kl 22.30 på vägen hem. Så nu är hon pigg som en mört. Få se när den här kvällen slutar. Pappa funderar på att skilja sig och gifta sig med Rakel eller bli kannibal och äta upp henne. Så söt är hon.. Gulligt sagt.

Måndag-Granen inhandlad

I dag har vi handlat  ännu mera jul mat. Det är nog det enda som vi ska göra i Jul, äta en massa mat hela tiden. Pappa Fredrik har fixat en gran. Den första egna granen för båda. Så det är många vuxen poäng på en gång nu. Rakel vaknade redan kl 8 i morse, och i dag har hon sovit lite bättre. Så vi får se hur det går i kväll.
Vi skulle igentligen ätit middag med Fredriks kompis Eric och hans fru Nicki i kväll. Men det blev inställt. Det tog längre tid en dom trodde att montera ett IKEA kök.

http://www.2step.dk/images/pic_2002-12-05_000019.swf

Om man har barnslig prutt humor kan ni kolla länken

Kommentarer
Postat av: Nina L

Hej. Det var inte jag tyvärr.. Fixa länken med bilden!

2005-12-20 @ 13:03:39
Postat av: Nina W

Jag é den skyldige! Det kommer ett "riktigt" oxå! Kram

2005-12-20 @ 18:38:12
Postat av: elle

hej på er sitter på jobbet med alla barnen runt omkring mig.. och dom hälsar att rakel är en sötis.. god jul puss o kram elle

2005-12-21 @ 10:48:43
Postat av: Jenny

Oj oj oj, vad jobbigt att det tog sån tid att ta sig hem för er igår, stackare! Om ni behöver något från IKEA igen så får ni skicka ut oss och handla det! Ni får lägga ut en bild på granen när ni klätt den så jag får se hur den blev... Ha det riktigt mysigt med farmor och farfar nu! Jag ringer om vi får panik på fredag : ) Stor kram, Jenny och Leia.

2005-12-21 @ 12:36:44
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0