Alltid beroende av alla andra...

Jag hatar när man vill göra en massa saker, men hela tiden är beroende av att andra ska bestämma sig eller göra saker före. Innan man själv kan komma till skott. Varför är det så?

Varför är mitt liv alltid beroende av andra människors beslut är det så hela livet?

Som sagt jag har fortfarande vansinnigt tråkigt på jobbet. Svårt att motivera sig när man bara har 3 hela arbetsdagar kvar. Och det dessutom är sommar dött. Sover dåligt på nätterna i natt vaknade jag nog 15 gånger. Drömde dessutom helt skitzofrena drömmar. Började fundera redan kl 10 på vad jag skulle äta till lunch. Utråkad som sagt.

I kväll är det sista delen på min BB kurs. I kväll ska vi få lära oss om vad som händer sen efter förlossningen. Kan ju vara intressant. Men jag måste säga känner mig inte så peppad.

Missar finalen på den australiensiska dokysåpan "The Block" kollade i går, har inte sett det på länge. Fattar inte riktigt. När blev Bögparet bästisar med den plastiga bitchen och hennes pojkvänn. Dom var ju DÖDs fiender innan?

På Fredag kommer iallafall Fredrik till Stockholm, och stannar tills på Onsdag det ska bli jätte mysigt att få ha lite semester tillsammans. Kan det inte vara fredag nu? 


Kommentarer
Postat av: Jimmy

-Ordnar så det blir Fredag om två timmar för din skull- Nöjd då? :) /J

2005-07-05 @ 11:40:30
URL: http://jimmy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0