Jag längtar efter julrean..



Även i natt så sov hon mellan 20-07.00 utan att vakna jag hoppas att det är en trend och inte en tillfällighet. Men man vet aldrig.
I dag gick vi upp tidigt och åkte i väg på mamma träff. Lika roligt som alltid.Det var en annan bebis med i dag som var 5 veckor. Så nu är Rakel inte yngst längre. Det var även en ballong konstnär där som gjorde en jätte fin fjäril till Rakel. Inte för att hon kan leka med den direkt men den var fin. I morgon ska jag träffa Cisi Sjödin från mitt gammla jobb hon ringde i dag, hon är här på tillfällig visit så det känns ju jätte kul. Pappa har flyttat till sin nya lgh i dag. Och jag väntar nu med spänning på att få höra hur det gick. Pratade med Cissi i Singapore i dag och pratade en massa bröllopp och sen uppmuntrade jag henne att göra en bröllopps blogg. Tänk om jag kunde få procent på alla jag har fått att starta ny blogg..Det du Roland.

Läste lite på Linda Skugges blogg i dag, herregud vad det känns svårmodigt.
Kan även berätta att lill tjejen även tuggar och suger på sin "snygga" plastskallra. Hon fick en massa skallror dock som känns lite mera genuina i trä som jag och mina bröder hade när vi var små av mamma. Som bara ligger här och väntar på att bli använda. Hon pratar riktigt ordentligt. Herregud vad hon jollrar. Fredrik deklareade presis att han kommer att ta en starwars bild om dagen så här kommer dagens smakprov, Fredrik över henne på att säga Yoda varje dag.  Det kanske borde ha varit vi som döpte vår dotter till Leia inte Jenny.

Det var nog allt för i dag.  Jag längtar till jul rean  då jag ska köpa julgranskulor. Det blev en massa bilder på bloggen i dag kunde inte vänta


Kommentarer
Postat av: Pekka den finska jultomten mfl

-Julen! de är fint det!.. med varm glögg,spänd förväntan och den lilla snappsen..sitta i snö med en stor vargtass! Blir det en vit jul? skulle inte tro det. (Pekka).
-Tänk på att de har helt andra regler vad det gäller leksaker i England! Be dina föräldrar att kolla upp dina julklappar innan du stoppar dem i munnen eller använder dom! (Petter polis).
-krama morsan från oss (Petter polis tycker iochförsig att det räcker med ett fast handslag och ett rungande hej, hon fyller visst år!

2005-11-02 @ 13:37:55
Postat av: Pekka igen...

-Tjohej! Snart är det jul! SKÅÅÅL!(hälsningar PEKKA den finska jultomten)!
-Fy pekka! Vi har ju redan varit inne på den här sidan en gång idag! (Petter polis rycker in). Allt kretsar inte bara kring dig, Leia har säkert andra vänner som också vill ha plats. En gång per sida är mer än nog tycker jag!
- Men du Petter polis.(Pekka igen) Jag är osäker på om vi är inne på Leias sida? detta är kanske hennes mammas sida?
-Tror du? (Petter polis stryker sig eftertänksamt om hakan) Det förändrar ju saken...då kanske jag skall passa på att berätta en rolig historia som kan framföras till Leia vid tillfälle. Historien om den Bredkäftade Grodan!
- den har hon hört! (Pekka protesterar)den har alla hört.
- nu får du tänka på Pekka att Leia inte är så gammal (Petter polis), hon kan ha missat den här historien. Du skall veta att det är viktigt att ha en eller annan god historia att plocka upp vid kalas och andra högtider!
-Vid kalas krävs också en och annan snapsvisa!(Pekka)

2005-11-02 @ 16:08:48
Postat av: Petter polis berättar en rolig historia..

-Ja hrmm hej! Jag heter Petter polis och skall framföra en rolig och sedelärande historia som kanske lilla Leia kan ha nytta av.

Det var en gång en bredkäftad groda som gick i djungelen. Plötsligt mötte grodan en Zebra.
"vem är du"? frågar den bredkäftade grodan
"jag är zebran" svarar zebran
"vad gör du då"? frågar den bredkäftade grodan
"jag betar på savannen" svarar zebran.
den lille bredkäften hoppar vidare och träffar på en Tiger.
"vem är du då" frågar den bredkäftade grodan.
"jag är en sibirisk tiger, jag är det största kattdjuret samt utrotningshotad"
"vad gör du då"? frågar den bredkäftade grodan
"Jag försöker undvika att bli skjuten" svarar tigern.
Som ni förstår finns det en och annan tankeställare inbakad i historien..nåväl, den bredkäftade grodan fortsatte och mötte en krokodil.
"vem är du"? frågade den bredkäftade grodan.
"Jag heter Krokodil" svarade krokodilen.
"vad gör du då"? frågade den bredkäftade grodan.
"Jag letar efter bredkäftade grodor" svarade krokodilen.
"vad gör du med dom då"? frågade grodan
"Jag äter upp dom"!!!gläfser krokodilen
"Har du hittat någon då"?
Ha ha ha. ja den är rolig. kom ihåg att det är bra att skratta ibland. ett skratt förlänger ju livet som det heter. själv brukar jag försöka skratta lite på morgonen när jag går upp för att hålla mig frisk och kry.

2005-11-02 @ 16:39:41
Postat av: Pekka kan också en historia...

-hej Leia och ni andra! Pekka här! den finska jultomten skall berätta en rolig historia för er.
Jag brukar bli törstig av att berätta så om ni har något att bjuda Pekka på så blir han så glaad!
gärna något starkt så man får bort roslet i från halsen.

Nåja det var två alkolister som satt vid sin vanliga resturang och söp. den ena hade en klumpfot och den andra hade en puckelrygg...Leia den finska tomten får fortsätta sin historia vid tillfälle..några av nissarna ringde just på dörren och frågade om Pekka ville med till O´Learys. pekka är lite osäker på stavningen på O´Learys men det har ganska god öl där.
Snart är det jul!det skall vi fira! hej då!

2005-11-02 @ 16:57:15
Postat av: Petter polis ber om ursäkt!

-godag Rakel. du känner inte mig, jag heter petter polis, fast med stort P framför ettter.
det är lika bra att erkänna det. förledd av den finska jultomten Pekka så trodde jag att detta var Leia eller möjligen Leias mammas sida. jag ber om ursäkt för detta pinsamma misstag.
hoppas att du har överseende och vkan vända detta till något positivt. du kanske kan ha nytta av mina små visdoms ord. Pekka skall du ej lyssna till, det är en slarvpelle.

mvh Petter polis

2005-11-02 @ 17:12:54
Postat av: Malin

Hej Petter polis det är helt OK, jag vet vem du är och var din brevlåda bor.;-) Mamma blogg och lilla Rakel är kompisar med lilla leia och hänger med henne mest hela tiden. Jag lovar att framföra dina små historier.

2005-11-02 @ 20:57:02
URL: http://mamma.blogg.se
Postat av: Petter

hej Malin och Rakel!
Jag hade en liten idé om två figurer Pekka och petter polis. Fick för mig att "mammabloggen" var Jennys, läste rubriken och spann vidare på den. När jag sen faktiskt läste vad som stod förstod jag att jag skickat fel..skrattade för mig själv när jag upptäckte det. Själv sitter jag hemma och har semester, pluss att jag är sjuk, pluss att det regnar. Så det är risk att Pekka mfl dyker upp igen.
Ha det bra!
mvh Petter

2005-11-03 @ 14:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0