Torsdag-Fredag 17-18 November



Nästa gång som jag och Rakel åker till Sverige lovar vi att stanna längre.  I dag har det varit full fart. Det hela började med att det kom några gubbar och flyttade in ett piano, i vårt rum i morse. Sen var vi på långprommenad med hunden ute i vinterkylan. Rakel hade  sina vanliga kälder, overall och åkpåse och tjock mössa på. Det var KALLT  Men hon sov gott. Sen tog vi pendeln in till stan och åt världens godaste lasange hos Farmor. Och Kerstin fick äntligen träffa Rakel.  Sen var vi tvungna att rusa till Mats jobb  och möta honom och sen åkte vi hem.  Det är strejk i T-banan så det var ganska trång. Men man är ju rutinerad från London. Sverige har varit underbart men tråkigt att man inte har hunnit träffa alla.  Sen kom vi hem och jag lagade tacopaj till hela familjen. Och självklart han vi även med en lite ommöblering i san Lundquist anda efter middagen. Så nu står soffan på övervåningen. Dagen avslutades med ostbågar och Idol. Riktigt Fredags mys. Men det ska bli så härligt att komma hem.  Nappflaskan är fortfarande ratad, och annars har det inte hänt så mycket nytt.
morfar
Torsdag
I dag har Rakel för första gången fått uppleva minus grader. Det var tur att hon fick den där fina overallen av morfar i går. För i dag har det varit riktigt kallt.

Tricket  för att få henne att sova hela nätterna är ju att hon är vaken hela kvällarna ;) Men det kan väll inte vara någon fara ? Eller kommer hon att vara uppe till kl 23.00 nu fram tills hon blir 5 år.

Var hemma hos vår  FD granne i dag Susanne och fikade, och träffade lilla söta Alvina snart 1. Och hon menade på att Rakel skulle sova mycket mindre på eftermiddagen och på så sätt skulle man kunna få henne att  sommna kl 7 och sova hela kvällen.  Ja det är alltid något man ska tänka på.

Vi var även uppe på Mats jobb i ca  40 sekunder. Har lovat att det ska bli en liten längre visit i morgon.  Sen var vi och hälsatde på Gunnel och Rolf  (min farmor och farfar).  I dag har varit ett riktigt fika marathon. Tyvärr så sov Rakel i vagnen hela tiden när vi var där. Och nu på kvällen har vi varit hemma hos Nina och Matheo i Skarpnäck. Matheo hade lagat jätte god Italiensk tonfiskpasta. Och Rakel provade Ninas badkar. Stackars Nina skå åka till centralen kl 1 i natt och hämta Matheos Italienska kompisar, köra dom till Aspudden där dom ska bo och sen åka tillbaka till Skarpnäck. Jag rekommenderade sovmorgon för henne imorgon. Det var iaf super mysigt att träffa Nina igen. Rakel låg i hennes knä och sög på tummen halva kvällen.  Och vi tittade på Dolcevita, och åt ostbågar. Just nu sitter jag i köket i trångsund. Rakel ligger på fällen brevidmig på köksbordet och gymnastiserar. Kl är 23.00 Sverige tid. (22 Rakel tid). Hon borde sommna innan kl 24..

Vi saknar dig pappa Fredrik, det känns riktigt jobbigt att vara i från honom nu. Men snart åker vi ju hem (ja London känns hemma) Puss och kram vi älskar dig.

Och tack för alla gulliga inlägg, vi saknar er okså, men när vi kommer i Januari lovar vi att hälsa på dig. Och Cissi så fort vi har lite bättre ekonomi så kommer jag och Rakel. Men du vet ju hur det är. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0