Vecka 15

Torsdag
Rakel fick nästäppa i natt kanske kombinerat med mardrömmar och bestämmde sig för att vakna var 20e minut typ hela natten. Tillslut sommnade hon i vagnen vid 5, och då sov vi gott hela familjen. I morse gick hon upp med sin älskade pappa så jag fick SOVA, underbart. Nu har Nina och Jonas kommit och vi har ätit god middag.
 
Onsdag
Fick sovmorgon i morse, min älskade man gick upp med Rakel väldig uppskattat. Så efter som jag var så pigg och utvilad i morse så bestämmde jag mig för att städa. Jag har skrubbat och fejat hela dagen,badrummet skiner. Rakel hatar dammsugaren men får hon sitta i sin spjälsäng med nappen och mina nycklar är det okej. Antar att hon känner sig säker och trygg då. Var ute på en liten promenad på eftermiddagen hela familjen och det var mysigt.

Tisdag
Idag så gick jag en hurtig promenad hela vägen till Putneybridge i raskt tempo, kanske kan man bli av med lite extra fett till sommaren. I Putney träffade jag Viveka och vi åkte till Wimbeldon jag  har aldrig varit där innan men det var verkligen mysigt. Kollade lite i affärer och åt lunch. Sen åkte vi hem till Viveka efter som jag lovat att passa Rebecca medans hon klippte sig, det var ju lättare sagt en gjort, så fort Rebecca såg Rakel började hon stor tjuta, och Rakel ryckte alla leksaker som Rebecca tyckte var roliga ur händerna på henne. Dessutom både kryper och klättrat Rebecca som är 1.5 månad äldre, ganska bra så jag hade fullt upp.

Måndag
Idag var vi bara hemma och vilade upp oss efter semester, dom var här från Dexter två gånger och visade lägenheten vår mäklare har blivit snäll som socker och kommer i tid. Så att jag sa ifrån verkar ha fungerat.  Rakel övar på sina kryp moves, om hon är i sängen kan hon kommma upp på alla 4 och står och gungar fram och tillbaka det ser för roligt ut. Fick senaste nummret av junior (typ som ELLE fast för barn ) Och där kunde man läsa om Detoxing for babies och att Jamie Olivers barn 3, 4 år ännu inte fått smaka glass. Det är ju helt sjukt. Här är folk verkligen helt galna i att all mat måste vara OOOOOOrgaaaanisk annars döööödr man. Självklart vill man ge det som är bäst för sitt barn men hela den här organiska debatten den tror jag inte riktigt på. Känns som att det bara för att sälja mera för oroliga småbarnsföräldrar kan du lura i vad som helst. Rakel äte iaf mycket bättre nu när vi kommit hem och det är skönt.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hej Miss Anti-Organic! :p
Hur kul som helst att lasa din blogg! Du skulle kunna publicera den nya bestsellern "En Svensk Mamma i London" baserat pa allt det har! Jag star for editing! Ska vi testa med "debutantforlaget" dar min klasskompis lyckades publicera sin? Sedan kan jag kompletteran med en "En Svensk Mamma i Singapore" och sa gor vi en hel bestseller-serie! :) Fast det ar nog minst ett ars vantetid tills jag kan borja... :) Kram kram!

2006-04-11 @ 10:52:48
Postat av: Malin Ahlin

Vad kul att du tycker det är roligt att läsa, jag försöker vara så rolig som jag bara kan ..

2006-04-11 @ 21:45:50
URL: http://mamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0