Senaste nytt

Vecka 20- Senaste nytt
Söndag
Fortsatt regn  idag har vi haft en mysig hemma dag och städat kollat på film och återhämtat oss från gårdagens matfrossa.

Lördag
Eurovisionsongcontest äntligen, åkte till svenskaffären och laddade upp med ostbågar grillchips och lösgodis. Hela dagen har det bara regnat det har regnat här nu i 10 dagar jag tror jag blir tokig. På kvällen hade vi en liten middag med Angel och Nadia, ett tyskt par en  tjej från honkong och hennes kille så vi var väldigt internationella. Men vi blev väl alla lika förvånade när  FINLAND !!!! vann helt otroligt. Känndes lite som ett antiklimax.  Vi har nu även införskaffat en babymonitor så vi kan hör när Rakel vaknar på övervåningen väldigt fiffigt.


Rakel i sin fina bilstol, Anoushka och Rakel kramas i vår fina soffa.
Fredag
Jag hade så sett fram i mot att få umgås lite med Fredrik prata med Nina och se premiären av BigBrother men det ville inte Rakel som hade tantrum i går kväll och bara skrek. Övertrött sammtidigt som tandvärk så kl 22 sov vi hela familjen. I morse när vi vaknade kände jag mig okså sjuk så i dag blir det ingen mamma träff utan vi ska bara vara hemma.  Träffade Sigrid på eftermiddagen jag kan inte bara vara hemma en hel dag. Rakels läggning tog i dag bara 9 minuter, hoppas hon sover nu. Fredrik har jobbat sin sista dag på sitt frilans jobb och nu ska vi äta pekinganka och mysa.

Torsdag
Rakel sov lite bättre i natt men vaknade vid 3 och var så febrig så vi fick ta av henne pyjamasen och bada med kalla handukar och pyssla om henne lite så blev det bättre. Hon får sova i vår säng nu när hon är så ynklig hoppas det inte blir en vana bara. Idag åkte vi ut till Ruslip och hälsade på Jenny och Leia som vi inte sätt på år och dar det var super mysigt och roligt att tjejerna fick leka lite. Leia var okså himmla förkyld så då kunde dom smitta varandra.

Onsdag
Efter en sömnlös natt Rakel vaknade hela tiden jag hoppas det är hennes tänder så vaknade vi och var så tröttaa. Onsdagar är Sigrids ledig dag så vi ville hitta på något kul och bestämmde oss för att åka till IKEA vädret har varit riktigt tråkigt hela veckan. Vi hade det riktigt mysigt och köpte med oss lite svenskmat. När vi  åkte hem tog vi bussen vilket vi inte skulle gjort för det tog 500 år....

Tisdag
Idag är det ganska mulet vi ska nog gå ut på vår daglig promenad och sen blir det kanske en tur till kyrkan och till svenskaffären. Vårt messmör är slut. Rakel äter numera en liten smörgås varje morgon med stor aptit.

Måndag
Idag var vi inne i stan träffade Viveka som skulle hitta en klänning som hon ska ha på ett bröllop nästa vecka inte det lättaste när man är gravid. Rakel har blivit en liten vilding och i morse ramlade hon från våran säng ner på golvet lite läskigt men hon verkade mest bli rädd.

Vecka 19- Strålande sol

Söndag
Rakel hon bade kryper och reser sig upp numera.
Vi bor fortfarande i det lilla huset pa garden. Men det ar super mysigt. I dag har vi bara varit hemma och tagit det lungt
I dag fick jag reda pa att var alskade lilla hund Charlie har dott kandes riktigt tommt i hjartat riktigt sorgligt aven om det var vantat.

Lördag
Idag var det fullt upp först gick vi en promenad i parken och efter det en heldag på stan handlade lite nya t-tröjor och fikade med Sigrid. Fredrik hade nog bara tänkt sig en liten tur på stan men till hans förtret så blev det en hel dag så han var lite kinkig efter det.
Men vi han med ett besök på  pizzahut och Rakel at en hel pizza slice alldeles sjalv och till efteratt en massa glass. Hon ar numera jatte duktig pa att ata.

När vi kom hemm fick  Rakel fick nan slags allergi reaktion hennes fotter och hander svullnade upp det sag ut som hon hade fatt sma bett. Men hon fick lite medecin och det ar borta nu. Hon verkade inte bry sig alls men man blir ju lite orolig. Men kanske fick hon det efter att vi hade varit i parken eller så är hon allergisk mot pizzahut !!! Tur att dom inte frågade på apoteket vad hon hade ätit.

På kvällen åkte vi hem till Viveka som fyllde år och hade fest och fick helt underbar god mat. Super trevligt.

Fredag
Var med Sigrid i parken och Rakel ålade runt på gräset. På kvällen gick vi ut med Elin och åt på vår lokala Indiska resturang, Rakel sov självklart inte men hon var nöjd och glad och satt i vagnen hela tiden och åt naaan bröd.

Torsdag
I dag var jag och rakel och träffade Stephani som bor i Ealing och ska ha en till liten bebis om 2veckor jag hoppas så det blir en liten tjej för då har hon en hel garderob som hon kan få låna. Det skulle vara så kul om Rakels kläder kom tillanvändning lite mera. Vi hade jätte mysigt gick till lekparken med Oskar och kollade på alla djuren och på kvällen kom Fredrik hem till dom och vi åt middag tillsammans.

Onsdag
Idag fyller Viveka år och vi var hembjudna till henne på lite picnic i parken. Så först åkte vi till stan och handlade present och sen tog vi bussen till parsonsgreen. Martin (hennes man) hade bakat en helt underbar Svenskgräddtårta som vi tryckte i sig. Rakel var väldigt nyfiken på björnbären och kladdade ner sin fina vita spetsklänning som jag aldrig trodde skulle bli ren men efter lite specialbehandling när vi kom hem så blev den faktiskt det.

Tisdag
Hade tänkt att gå till kyrkan men ingen av mina kompisar skulle dit och Viveka hade 30års kris så vi gick på stan istället. Stackars barn som bara får sitta i barnvagnen medans deras föräldrar (mammor) bara är och shoppar. Efter shoppingen  tog vi en langpromenad och gick bla till Hollandpark dar Rakel fick premiar sitta i sandladan det tyckte hon var kul men hon ville ata sanden hela tiden och det var lite ackligt.

Måndag
Ja ha nu jobbar Fredrik det känns ju lite konstigt att vara helt själv hemma, men vi ska nog klara oss i dag ska vi bara vara hemma och städa pyssla och handla mat. Så jag kan vara den perfekta hemmafrun och ha maten på bordet när Fredrik kommer hem. enda kruxet är att vårt kylskåp är ca 30*30 cm så man får planera sin shopping. Men det går in 1 liten mjölk 1pkt messmör, ost, smör och typ kycklingfiler om man lägger dom i påse.

Vecka 18

Det var ett tag sedan sist men bredbandsuppkopplingen fungerar lite daligt. Forhoppningsvis blir det battre snart. Sen sist har vi hunnit med en massa saker. Men nagra av hojdpunkterna var, ett tivoli besok med Anoushka och Angel, Rakel sov sa hon akte ingenting.

Johanna min kusin har varit har och halsat pa (Sigrids storasyster) jatte kul att traffa henne och lilla Ingrid som ar Rakels pyssling  tror jag att det blir. Dom ar lika gammla sa det blir kul nar dom blir lite aldre och kan leka. Har ar det omsom regn och omsom sol.


Kommentarer
Postat av: Jenny och Leia

Ja, det där med att få tänder är en riktig kamp både för föräldrar och barn! Som tur är så går det över ganska snabbt! Hoppas ni fått sova bättre i natt och att du fått se på BB nu... Vi får verkligen ha karantän här ute om vi nu lyckas få vattkoppor, vi håller tummarna för det... Kram Jenny.

2006-05-20 @ 17:25:13
URL: http://leiasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0