V 39 Nu får vi besök

Söndag
Dagen D, vi ska gå på bröllopsmässa, biljetterna var bokade sen en månad tillbaka, vi gick upp fönadehåret sminkade oss och gjorde oss fina man kan ju inte se ut hur som helst när man ska på brölllopsmässa. Det känndes nästan som att jag skulle gifta mig själv. Tänk vad roligt att Nina har allt det där framför sig, pyssel och fix hela långa vintern. Mässan var rolig men helt hysterisk tänk er 5000 galna brudar...jag var verkligen tacksam över att Rakel var hemma i tryggt förvar med sin pappa. Dom hade modevisningar och massor med montrar med klänningar. Så Nina hon provade och provade. Men jag tror hon fortfarande är fast för den första klänningen. Själv gick jag och trånade lite på alla fina rosa klänningar som har kommit. När vi gifte oss ville jag verkligen ha en ljusrosa klänning men det fanns knappt... Men självklart fanns det hur många som helst nu.

På lördagen gick vi upp tidigt och Rakel stannade hemma med pappa, och jag och Nina åkte in till stan för att fortsätta jakten på tärnklänningar, näbbklänning och brudklänning. Men idag blev det inte lika mycket provat eftersom Nina fortfarande drömmde om den fina klänningen hon provade i fredags men vi hade roligt. Och tittade på bla fina papper till inbjudningskorten. Samt åt en braklunch på YO SUSHI jag älskar det stället. Maten åker runt på små rullband och så plockar man det man vill ha. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst. När vi kom hem hade Fredrik handlat god mat och lagat massa godpplock mat så vi åt ännu mera och avslutade kvällen med att somna till The Davinci kode
Söndag

Fredag
Min kära vän Nina har varit här på besök över  helgen. Och man kan lungt säga att det har gått i bröllopets tecken. Nina och Jonas ska nämligen gifta sig i sommar och jga har fått den stora äran att vara tärna och då får man ju styra upp lite. Så i fredags var vi på provning i en väldigt fin liten butik här där vi bor. Där Nina såklart hittade sin drömklänning den andra som hon provade. Rakel hon skötte sig fint var lite orlig att hon skulle riva runt bland alla väldigt fina vita klänningar. Men hon hittade ett par provskor som hon lekte med under den timme som vi hade provning. Till middag lagade vi goda creeps. Jag har bara ätit och ätit hela helgen.

kidsen
På träff hemma hos Lotten och Leo  från v Milla, Aina, Leo, Rakel och lill Nathan

Torsdag
Fredrik kom hem efter en kvart imorse tydligen hade det gått en propp nånstans på vägen mellan där vi bor och jobbet. Så inga tåg gick och Fredrik fick snällt arbeta hemmifrån. Själv så dammsög jag och våttorkade alla golven. Rakel hjälpe mig att torka dörrarna till garderoben med en egen liten trasa. Sen tog vi bussen hem till Lotten där vi hade våran vanliga mammaträff som vi har på torsdagar. Och som alltid hade vi det väldigt trevligt.

filur2

Onsdag
Idag efter vår gymnastiki morse  åkte vi till IKEA Sigrid var med och assisterade, passade Rakel bar mina grejer. Vad skulle jag göra utan henne.Vi hade det väldigt trevligt åt god lunch, fikade. Rakel lyckade hälla ut en hel fläderblomsdryck i barnvagnen. Blött blev det men då var vi nästan hemma. När jag stod där på bussen med vagn kassar och hyllor kom det dessutom på en rullstol. Och dom tar upp halva bussen och då var det bara så rörigt. Då önskade jag att jag hade en bil.... Nu har vi iallafall handlat konsoller så vi kan sätta upp lite hyllor hemma och slipper ha kablarna upptejpade på vägen så det blir lite fint tills Nina kommer i morgon.

Tisdag
Rakel hon hade show idag i kyrkan, alla barnen satt snällt i ringen när det var dags för sång utom Rakel som stod i mitten och dansade och sjöng högt för att överösta den frireligösa sångledaren. Som jag kallar för Carola, nu gör alla andra okså det och det är ingen som vet vad hon heter på riktig. Hon är lite läskig det liksom lyser i ögonen på henne och allt är alltid såååå trevligt och framför allt härligt....Jag kan bara inte småprata med den kvinnan..

Rakel sov sen gottgott hela vägen hem.
Jag misstycker starkt när hon gör det för då vill hon vara uppe hela kvällen med oss.
Men i kväll hände något oväntat. Normalt när hon lägger sig så får hon sin flaska i sin säng dricker upp den och så får man sitta brevid tills hon somnar. Det brukar gå ganska snabbt om hon är trött. Men i kväll tog hon flaskan ålade runt som hon brukar göra när hon bara är halvtrött. Drack upp sin flaska och krävde påfyllning, vilket hon fick. Och sen lämnade jag henne därinne, och 30 min senare sov hon. Inte ett knyst, blev  helt paff satt här hemma framför datorn och bara väntade på att höra hennes skrik... När jag kollade till henne senare verkade det dessutom som hon hade somnat utan nappen ????? Tänk vad skönt om hon kan lägga sig själv, när kan dom börja laga mat??

Hon åt 5 !!!!!!!!!!!!!!! korvar och lite makaroner till middag idag. (jag som tycker hon är liten i maten) Det blir alltid svenskhusmanskost på tisdagar för då har vi varit i Svenskaffären och bunkrat.

kyrkan

Rakel, Joushua, Sigrid Ida och lilla Astrid i kyrkan idag

Tisdag
Ägnade morgonen åt att få tag i mitt jobb. Ja jag har ju faktiskt fortfarande ett arbete även om det känns väldigt avlägset. Rakel kollade på TV medans jag satt i telefon och betalade räkningar. Ush jag får lite dåligt samvete men hon tycker ju att det är kul. Just nu äter hon banan med skal på. Det är hennes favorit skalar jag den så skakar hon på huvudet och blir galen. Bananskal är väl inte farligt?
Igår när jag skulle gå och lägga mig trodde jag att vi hade en likmask i sängen (varför vi nu skulle ha det) Men det var bara en okokt snabbmakaron puhh. Hur hamnade den där. Helt otroligt vad konstiga saker som hamnar överallt när man har barn.


Måndag
Regn regn all tvätt som jag tvättade igår och inte hunit plocka in hänger nu på tvättlinan alldeles dyngsur.
Jag väntar på solen och hoppas att det torkar snart.  Rakel kör runt med sin lilla vagn och sina två handväskor som hon hängt på kanten och min gammla mobil. Undra hur hon uppfattar mig. I dag blir det nog bara hemma dag.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Hahaha! Ja, Malin, jag tänkte direkt på dig när du beskrev Rakel med barnvagn och handväskor... barn lär sig ju framför allt genom att härma!!! Gullunge! KRAM

2006-09-25 @ 18:17:05
Postat av: Sara

Jag saknar er.. allt ar toppen har i Sverige!

2006-09-26 @ 18:14:07
Postat av: Nina L

Hej. Nu har jag bokat biljett. Jag kommer på kvällen 24/10 och åker hem på kvällen 27/10. Ska bli jättekul! Kram, Nina

2006-09-26 @ 22:04:14
Postat av: Malin

gud vad glad jag blir det ska bli jätte kul.. Vilka tider blev det.. Var det dyrt.. Ser verkligen fram imot att ses och ÄLTA...

2006-09-26 @ 23:06:55
URL: http://mamma.blogg.se/
Postat av: NinaW

Hej goa vänner! Lite respirr i magen... tänkte bara säga att enligt operatören ska min telefon fungera i England!! Så jag sms:ar när jag har landat!! Åh, det ska bli såååå kul att få se er igen. LÄNGTAR!

2006-09-28 @ 08:47:17
Postat av: Kusin Johanna

hej!
Lilla Rakel e så söt när hon sitter där i soffan!
Vilka fina stora blå ögon hon har!
Roligt att se alla barnen uppradade!
Vad e det för mamma-grupp?
Var träffades ni?
Kram Jojan

2006-09-29 @ 22:20:20
URL: http://babydream.blogg.se
Postat av: Johanna

hej!
Rakel går väl nu? helt?
Ska bli spännande att läsa om bröllop...
E det kompisen som ska get married?
Kram J

2006-10-01 @ 07:58:09
URL: http://babydream.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0