Resten av vecka 8

GRATTIS KUSIN LINNEA FÖRLÅT ATT JAG GLÖMMDE BORT DIG

Fredag
Sara kom hit, stackarn jag hade min inplanerade storstädning. Men eftersom hon är en sådan toppen vän så hjälpte hon till. Så vi dammade och damsög och våttorkade och snackade skit tillsammans. Sen somnade Rakel och sov i 3 timmar. Då tvingade jag stackars Sara till ännu mera arbete. Jag fick nämligen rosa super fina Marimekko lakan av min kära mor i julklapp problemet är att det var singel påslakan, som nu super händiga Malin och Sara  har förvandlat till 2 dubbel påslakan, samt ett litet påslakan sätt med matchande kudde till Rakel. Det blev så fint. Så Sara hjälpte mig att sprätta, nåla och klippa. När Rakel vaknade tog vi bilen till Ikea, där vi åt glass och varmkorv. Efter det blev det tid för lite lek hemma hos familjen Balagoun. Se kortet nedan när dom nybadade tjerna busar i Mias säng. Sen skjutsade super duper snälla Sara oss hela vägen hem så jag slapp åka kommunalt hem vilket skulle tagit oss minst 1 timme. Väl hemma åt vi en trevlig middag men sen fick Fredrik roia sig själv medans jag satt upp till kl 1 och sydde påslakan, till oss och till Rakel och  små gulliga örngott med vingar (jag kopierade min kära kusins mönster) Som jag nog behöver en beskrivning till för min blev inte riktigt lika proffsiga. Men jag tror min kära mor textillärararen skulle varit nöjd.
brudarna
bad

Rakel i skåpet...
Torsdag
Fullrulle hela dagen först kom Ylva hit med Oskar 2,5 år och Ebba 5 månader som jag och Rakel passade i 2,5 timmar cirkus medans Ylva var hos doktorn. Herregud tänk att ha 3 barn hur orkade mamma med 4!!!
Först gick allt som en dans till Rakel och Oskar började slås om ett litet lejon och Oskar bet av Rakel halva fingret typ (hon är värsta märket men det började inte blöda) Rakel blev helt galen och alla skrek. Som tur var somnade hon gott utan kink i sin säng så då hade jag "bara" Oskar och Ebba. Men då satte Ebba igång så klart och var ledsen och det är nästan värre när dom är så små. Men vi fixade biffen. När Ylva kom tillbaka var det dags att springa till simmskolan, det är så underbart att glida ner i den varma poolen och kunna ägna sig helt åt Rakel. För när man är hemma är det alltid en massa annt fix och jox. Men när vi badar har vi kvalitets tid bara hon och jag det är så mysigt. Sen var vi hemma hos Aina och lekte. Och jag fick en super duper fin kokbok som tydligen är Italiens motsvarighet till vårkokbok "The silver spoon" som tack för alla kläder jag lånat ut till lill Aina. Det tyckte jag var väldigt gulligt och omtänksamt, det är alltid roligt med uppskattning. TACK TACK MARI

Onsdag
Här är det  inte snöstorm utan 15 grader varmt och sol. Träffade Ylva med barn och gick till lekparken och åt medhavd matsäck. Här gör vi tvära svängar från glammlivet på sloansquare till medhavd matsäck  och galonbyxor. Sen var Rakel så trött så hon sov 3 timmar i sin vagn i vårt badrum. Brukar köra in henne där om hon somnar på vägen hem alla barn verkar sova himmla gott därinne. Sen gick vi och storhandlade mat. Ylva fick med sig en massa av Rakels gammla kläder hem till Ebba. Känns bra för själen att rensa ut lite när man köpt mycket nytt. Fredrik kom hem tidigt med med SUSHI!!!! som vi mumsade i oss hela familjen. Rakel äter bara toppingen, hon verkligen älskar laxen, räkorna och tonfisken. Sojan och sjögräset går också ner men riset är inte lika poppis.

Våra res/besöks planer ser ut så här
Jörgen med familj kommer och hälsar på 2 februari-3mars
Jag och Rakel åker på vår sista resa till sverige och hälsar på morfar  16-21 mars
Farmor och farfar kommer över påskhelgen.. vi längtar så hela familjen
Mormor och morfar kommer kristihimmelsfärd vi längtar efter er också

Så fullt upp med andra ord..

Kommentarer
Postat av: Linnea

Tack så mycket! Det gör inget att du glömde, jag är inte världsbäst på att komma ihåg födelsedagar heller :) Kram

2007-02-26 @ 15:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0