VECKA 26 Grattis Rakel på Namnsdagen

Nu åker vi till Sverige ses snart kram.....skriver när vi är hemma igen...


Tisdag
Nu är det äntligen klart med Isaks pass. Jag pratade med skattemyndigheten i går och dom faxade hans person bevis till ambassaden så nu har jag hämtat ut det. 85 pund... men det var det värt. Sen gick jag en sväng med barnen på stan och kollade in REAn som inte riktigt börjat men lite.. Rakel fick en namnsdags topp från GAP (helt ärligt hade jag faktisk glömmt bort det) Isak vaknade efter en stund och ville äta fick rodda runt ett tag innan jag hittade ett bra ställe att amma på tillslut hamnade vi på Starbucks där jag mutade Rakel med en klubba sen satt hon som ett ljus medans jag ammade Isak. Hon är verkligen duktig.
Nu i kväll har jag faktiskt sytt lite och det var väldigt avkopplande att göra något annat. Isak han har som Anna Wahlgrens skriver kvälls klubb. Han är vaken och kommer inte till ro vilket slutar med att han blir över trött och bara gråter. Inte roligt för någon av oss.

Måndag
Måste ringa amabassaden ochkolla hur det går med Isaks pass.

Kommentarer
Postat av: Nina W

Stort GRATTIS till stora tjejen Rakel på namnsdagen!!!!! Ska bli så kul att ses snart. KRAMAR i massor till världens härligaste unge.
/Nina

2007-06-26 @ 07:55:51
Postat av: Cissi

Jag ber att fa joina i namnsdagsgratulationerna da! - tack Nina :) Loggade in for att se om ni fortfarande haller er flytande, kul att se att alla mar bra igen! Nar kan jag ringa och praaaata? (aven om jag fattar att det ar litet mycket just nu...) Kram kram! Cissi

2007-06-26 @ 15:20:35
URL: http://cissiandval.blogg.se
Postat av: Cissi

E ni tillbaka annu? Tack tack for de fina presenterna till pluppen!
Kram!

2007-07-09 @ 06:43:54
URL: http://cissiandval.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0