Så var man helt plötsligt 4...

HELGEN
Ja tänk nu är man tvåbarns mor. Vad konstig hur livet förändras. Lilla Isak han bara ammar, sover, bajsar och kissar. Det är ju helt klart annorlunda att byta blöja på en liten pojk han har hunnit kissa ner hela sig själv ett antal gånger nu men då har man ju en bra anledning att byta kläder. Det är konstigt hur man glömmer när jag var gravid "oroade" jag mig bara för förlossningen men det är ju det som kommer sen som är jobbigt.  Nu sitter man här med bröst som Dolly Parton och känner mig allmänt om och skör och trött, trött trött.  Ja ni som fött barn vet vad jag menar.

För så klart ska han äta mest på natten. Inte som sin stora syster som bara sov och inte åt alls sina första 3 dygn. Fredrik har varit super pappa och i går var Rakel och han ute på stan hela dagen så vi fick sova här hemma och kom hem med sushi och Molton Brown tvålar.  I dag har vi varit hemma hela familjen Sara med familj kom förbi en kortis och klappade på Isak. Och jag tror Rakel verkligen uppskattade att få leka lite med andra barn. Får se om jag får i väg Fredrik till vår lokala playgroup i  morgon..

I morgon kväll kommer farmor, och det ser vi verkligen fram i mot.
Men det är så underbart med en liten gosig bebis hemma...så det är värt alla vakna nätter i världen

Kommentarer
Postat av: Nina P

STORT GRATTIS TILL HELA FAMILJEN! Malin, du är en sån supermamma, jag är så himla imponerad av dig. Isak ser helt underbar ut! Stor kram!

2007-05-21 @ 09:02:41
Postat av: Cissi

GRATTIS GRATTIS! Kul att han kom tidigt, du som var sa otalig! Och jag som just tankte pa er i helgen och undrade om det var dags att borja leta ljusblatt... Vila upp dig sa mycket det bara gar! Fast jag laste nagonstans att eftersom dagsljus ar jobbigt for ogononen for sma bebisar sa ar det tydligen trevligare att ha dem stangda pa dagen.... Jaja, han fattar val snart. Bamsekramar och pussar pa alla fyra (!!!!).

2007-05-21 @ 10:13:24
URL: http://cissiandval.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0