Vecka 20 nu kommer mormor, morfar2 och morbröderna...

Torsdag
Nu har dom kommit. Idag tillbringade vi hela dagen i Crouchend och gick i alla små gulliga butiker. Jag var på MVC och Rakel fixade i trädgården med mormor.

s?tis

Onsdag
Idag/ I natt kommer Mormor, Mats och Elias och Isidor. Det ska bli kul att ha dom här några dagar. För Isidor är det dessutom första gången. Men först ska vi på gymnastik och efter det 1 års kalas hemma hos Emil. (Det går ryckten om smörgås tårta jag hoppas så dom är sanna) Jag borde sytt ett sådant där fint örngott till honom eller bett min kära kusin. Men det har jag ju glömt så klart.

Tisdags
kl 11.30 i morse skulle vi ha en elektriker här. När tror ni han dök upp kl 13.15. Jag hatar verkligen att vänta på hantverkare. Varför är dom alltid sena. Visst nu är man "hemma fru" men jag har faktiskt också ett liv. Vi storhandlade på morgonen inför familjen Lundquist ankomst och sen gick vi hem och väntade. Rakel var trött och gnällig men jag vill inte lägga henne eftersom EL-killen skulle komma närsomhelst...
Han fixade iaf lamporna i hallen. Och sa åt mig att köpa Salt och nån annan slags vätska till diskmaskinen som förmodligen bara var ihop kloggad. Då känner man sig ju lite dum. (typ använd diskmedel så ska du se att det blir rent, ja mammaa...) Hoppas den fungerar efter det.
Sen åkte vi till kyrkan som vanligt. Rakel sov gott på vägen in. På hemvägen mötte vi Fredrik som hade varit i Bristol över dagen. Och jag åkte i väg på Barnklädes REA med Camilla. Härligt att få lite ledigt på kvälls kvisten. Det blev några fynd även denna gång. Natten till Onsdag gick så där, ingen välling där är jag BESTÄMMD. Men vid 4 tiden skrek hon så hjärtskärande så hon fick komma ner och gosa med sina föräldrar, men jag tror faktiskt hon hade drömmt. Men det får inte bli en vana för vi ska inte gå från dricka välling på nätterna till att sova med mamma och pappa.

Måndag
I natt började kampen. Rakel hon dricker 1 eller ibland två flaskor mjölk när hon går och lägger sig. Sen brukar vi hiva in en flaska till i hennes säng innan vi går och lägger oss. Och sen vaknar hon dessutom ibland för en till. Vi kan ju inte ha en snart två år gammal dotter som trycker i sig 1 liter mjölk på en dålig natt och snart kommer en ny bebis. Så nu är det bestämmt. Det blir inge mera...Hon vaknade 1 gång i natt jag klappade llite på henne och sen somnade hon om. Och i dag har hon faktiskt ätit mera en vanligt. Jag lagade till och med middag vilket jag inte gjort på ca 4 veckor. Den sysslan är nämligen numera överlämpad på min man. Men han jobbade sent i kväll typiskt. Och det hade jag glömmt bort så klart.
I morse åkte vi hem till Sara det är hennes "lediga" dag i dag. Lika trevligt som vanligt. Sara blev kallad på ett akut litet jobb möte så jag blev lämnad med 3 små tjejer men det gick bra. Tova sov och Rakel och Mia vilade framför TVn. Jag hade tänkt att vi skulle åka på våra vanliga playgroup efter lunch men sen blev det så sent och Rakel somnade gott i bilen så vi åkte hem istället. Anna, Albin och Matthew kom förbi och yrde runt lite. Fredrik jobbar sent i kväll och jag har passat på och sy ett par fina vita linnebyxor till Rakel. Av ett par av mina gammla avlagda byxor. Jag är så himmla glad över min symaskin. Tack snälla Daniella..

Kommentarer
Postat av: Sara

Du ar en riktig liten kampe! Sta pa dig.. :)

2007-05-15 @ 11:31:45
Postat av: johanna

Hej!
Duktigt av er!
Ja, det e väl lika bra att avvänja.
FAKTISKT!
Det enda positiva med att amma så länge var att när jag avvänjde så gav vi ingen välling på natten.
SKÖNT!
Men rakel har i och för sig sovit bra väl!?
NU..kan ingrid sova en natt när hon är typ 22 månader.
Kom precis på att hon fyller faktiskt 2 om precis 2 månader på dagen i dag.
Vi hörs!
Du är så duktig!
Kram Johanna

2007-05-16 @ 08:51:08
Postat av: Nina W

That´s my girl!!!!!!

2007-05-17 @ 19:24:44
Postat av: Lars

Grattis på födelsedagen önskar Lars Elle Orvar Agnes ha det riktigt bra.

2007-09-19 @ 21:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0