Ensam hemma

Helgen
Bolognesen blev helt fantastisk faktisk kanske inte riktigt lika underbar som Matheos (Ninas X och Italienare) Men den bästa jag lagat. På Lördagen kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde. Var hemma och packade upp alla grejer. Fredrik var hos frissan och jag hämtade bilen på verkstan och våra nya 7an stolar som vi köpt till vårt fina bord. 
På kvällen kom Elin henne har man inte sett på 1000 år så det var lots of catching up to do.. mycket trevligt. kl 23 fick Fredrik ett ryck och började rensa ut våra linne garderober så Elin fick med sig en hel del gammla handukar hem nu när Fredrik shoppat nya från Ralph Lauren i USA. Vi har nu bestämmt att från och med nu ska vi köpa ordentliga grejer och inte nöd shoppa på IKEA utan bygga ett riktigt hem får se hur det går. 

På Söndagen fyllde ISAK 6 MÅNADER tänk vad tiden går. Han har fått en liten tand, kan nästan sitta upp och äter mera en hans stora syster. Dessutom sover han som en prins på nätterna och är glad gämmt. Våran lilla gullunge.
Vi firade med att följa med Elin som skulle till just IKEA för att köpa en BILLY, men vi handlade inget mera en värmeljus och servetter.

Fredag
Dom var och hämtade bilen i morse det var tydligen batteriet. Måste säga att det var hur smidigt som helst, jag behövde inte ens gå ut. Jag gick ju ner med nycklarna igår till verkstan. Sen ringde dom nu i eftermiddags och sa att den var klar. Jag bad dom även att byta vindrutetorkare och trasiga glödlampor man får ju passa på. 
Jag och barnen var hemma hela dagen. Hanna kom förbi och vi gick till parken. Både Rakel och Isak var hur trötta som helst redan kl 5 och kl 18.30 sov dom båda två. isak han lägger sig nukmera med sin syster kl 19 vaknar kl 23 dricker en flaska och sover sedan till kl 07.00 jag hoppas verkligne att det håller i sig. Det är så underbart att få sova hela nätter. Nu ska jag och Fredrik äta spagetti Bolgnes som jag gjort efter äkta Italienskt recept den har puttart i snart 1,5 timmar så jag hoppas den smakar därefter.

Torsdag
I går hade jag tjejmiddag här hemma mycket lyckat. Vi åt sallad med färksa fikon, parmaskinka och parmesan. Balsamglaserad kyckling med couscous och spenat och till efterätt pecannöts chokladpaj med Hallonsås. Så super gott tyckte jag att det var och det hoppas jag dom andra också gjorde. När Hanna skulle åka hem hade hon fått punka så vi fick ringa på taxi. Sen åkte hennes man med vändande bil tillbaka och bytte däck kl 1 på natten... När vi stod där ute i går natt och väntade på hennes taxi så lovprisade jag vår gammla VOLVO som går som tåget. Det skulle jag inte gjort för i morse när jag packat in barnen i bilen och vi skulle åka och hämta pappa så startar inte bil H-vetet.. Så vi tog tåget istället. Jag hade inte hjärta att säga till Rakel att "nu går vi hem"
Men det gick bra och Fredrik blev glad när vi mötte honom vid Paddington. Nu på eftermiddagen har vi gått igenom Fredriks resväska och alla fina presenter, handukar från Ralph Lauren, kläder till båda barnen och till mig och julklappar. Ingen glömd och alla väldigt nöjda. Efter att ha konsulterat pappa (min pappa) ringde jag till verkstan (ush sånt tycker jag är så jobbigt att göra sådana saker på engelska) Men dom var trevliga och dessutom specialister på Volvo och Saab ibland ska man ha tur. Så jag gick ner och lämnade nycklarna till dom i dag och i morgon kommer dom hit och kollar på bilen och fixar den förhoppningsvis.

Onsdag
I kväll ska jag ha lite folk över på middag det ska bli mysigt. Just nu är våran rörmockare här och fixar kranen i köket som inte fungerar. Rakel sitter och trycker i soffan och tittar på Alladin, hon tycker han är lite läskig. Så fort han är klar ska vi i väg på softplay med grannen.

Tisdag
En ganska seg dag, var hemma för Svenskakyrkan har jul stängt. Hanna och barnen kom förbi. Jag bakade en "chocolat cocacolacake" som blev gansigka god. Isak han äter numera som en hel häst. Det finns inget stopp i honom. Trots att jag bara trycker i honom på dagarna vaknar han endå på nätterna och ska ha mera. Saknar Fredrik. det är ganska jobbigt och vara själv med barnen först i nästan 2 veckor i Sverige och så nu..Men i morgon (torsdag)kommer han hem.
14509-40214509-40014509-39814509-397

Pyssel pyssel och mera pyssel. Var hemma hela dagen trots att solen sken och fixade här hemma. Jag målade om Rakels säng i söndags kväll. Det blev väldigt fint men tog så klart mycket längre tid en vad jag hade trott. Så i dag har jag sytt ett litet överkast och fina kuddar. Saknar Fredrik som är i USA.

Kommentarer
Postat av: johanna

hej!
vad fina ni är och vad duktig du är!
jag känner mej verkligen i underläge, i mean it!
Du e ju helt otrolig!!!
Kram Johanna

2007-11-12 @ 21:47:40
Postat av: Malin

Du det låter bara mera en vad det är. Vi har fortfarande pyjamas på och kl är 11...

2007-11-13 @ 12:10:21
Postat av: johanna

lyx man och lyxpappa som kommer hem med paket och ralph lauren m.m.
KUL!
/johanna

2007-11-15 @ 22:36:42
Postat av: Jenny

Fy vad jobbigt när inte bilen startar! Jag skulle blivit tokig när man har två barn med sig dessutom... Starkt gjort av dig att ta tåget! Kul med en massa presenter, tycker K kan åka till NY nästa gång istället för Helsingfors : )
Kram jenny.

2007-11-16 @ 09:37:46
URL: http://leiasundberg.blogg.se
Postat av: Nina L

Hur blev bolognesen? Så bra som vi hoppades efter att ha puttrat så länge?! Kram

2007-11-17 @ 17:19:40
Postat av: Siri.

men jösses, vilka söta barn du har!

2007-11-18 @ 14:10:13
URL: http://siriakvelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0