Vecka 35 Ensam hemma

Söndag
Försäkring bolaget hade tyvärrstängt när jag väl hade köpt min stora bil så jag fick åka tillbaka i dag för att hämta upp den och sen köra över typ halva London men det gick ju bra nu står dne parkerad här utanför. Resten av dagen tillbringades tillsammans med man och barn i lekparken

Lördag
Herregud att ha 4 barn under 2 år hemma är minst sagt hektiskt det är som en utfodringscentral. Fredrik åkte in till High st Ken för att byta en rock han köpte i Fredags. Jag och Viveka gjorde vårt bästa för att få alla barn kläderna och få ut dom ut ur huset så snabbt som möjligt. Vi tog dom till parken där dom rännde runt.
Sen åkte jag barnfri med Viveka till stan för att träffa Erik och kolla på bilen. Volvo 940 från 96, 1000 pund.
Prutade ner den 75 pund och nu är den min, Men den är kvar i Streatham Hill för jag måste försäkra den och skatta den innan jag kan köra hem den i morgon. Den är stor stor som att köra en pansarvagn. Men den känns säker stor och trygg passar mig perfekt. Bild kommer

Fredag
Åkte in till Regentspark med barnen och träffade farbro Jakob som hade tagit en dag ledigt för att umgås med mig och barnen vi fikade skvallrade och promenerade mycket trevligt. Stackar Jakob har ingen som helst erfarenhet av barn man han fick öva på att jaga barn på lekplats och att köra vagn han lär sig nog snart.
Sen träffade jag Viveka på vägen hem. Fredrik hade lagat god middag som vi åt tillsammans med en massa vin och ännu mera smått och gott när alla barnen hade somnat. Vivekas man är upptagen i helgen så hon och barnen hade sleepover.

http://www.facebook.com/album.php?aid=14044&l=7b6e6&id=744811409

Torsdag
Vilken underbar underbar dag. Strålande solsken och 26+. Vi hade mammaträff med min mammagrupp i Kew garden som är en väldigt stor och känd botanisk trädgård.Vi tog tåget dit genom hela stan men det tar bara 30 minuter för att det är tåg inte tunnelbana. Det gick riktigt smidigt vi var 5 mammor och 7 barn. Väl där gick vi först till stora lekparken lekte och hade picnic och sen var alla barnen helt slut och nästan alla somnade på stubben så vi mammor kunde gå runt och njuta av den fantastiska trädgården i lugn och ro.
Sen gick vi till en stor "beach" tyvärr utan vatten men med palmträd som dom byggt upp mitt i trädgården för i sommar har dom haft "medelhavstema" och det grävdes friskt kan jag lova. Vi stannade kvar enda till kl 17. Innan vi begav oss hemmåt med trötta barn och rusningstrafik. Lite små svettigt men det gick det också. När vi skulle byta tåg lyckades jag tappa min handväska mellan perrongen och tåget och såg för mitt inre hur mina 250 punds glasögon hade satt sin sista potatis det skulle varit så typiskt mig. Men dom klarade sig som tur var, jag fick en snäll tågvärd att fiska upp den när tåget hade åkt.
Min telefon har dessutom gått het i dag det har ringt en massa om bilen. Och när vi kom hem så kom det en tjej och kollade på den och test körde den. Så hon kom tillbaka nu senare i kväll och köpte den för 750 pund, vi köpte den för 600 och sen köpte jag nya däck för 150 så vi gick plus minus noll. I helgen ska jag åka och kolla på en ny bil.

Onsdag
Nu har jag satt ut vår lilla bil på annons. För ett högre pris en vad vi köpte den för. Man är ju smålänning trots allt. Och telefonen har gått het hela dagen. Kanske skulle man bli bilhandlare ? ;)
Pappa tyckte att vi nog skulle sälja den eftersom att topplocket nog kommer behöver bytas och det är dyrare en bilen. Så förhoppningsvis får vi den såld snabbt, till nån som vet lika lite om bilar som jag. Det ska komma nån och kolla på den i kväll. Mitt engelska orförod är nu utökat med en massa engelska bil termer. Sen har jag förståss börjat spana på en ny bil och jag ska kolla på en riktig goding i helgen. Stackars Fredrik först tjatar jag om semester, sne om hus köp och nu är min senaste obbsession BILAR. Men man måste ju ha nått projekt. Annrs går Pippi fortfarande på högvarv här hemma.

Tisdag
Åkte in till Viveka och hälsade på. Tyvärr hade jag ju heltförträngt att det var tunnelbane strejk denna vecka.
Så det var minst sagt trafik kaos. Men tillslut kom vi fram. Vi hade en riktigt härlig dag tillsammans solen sken och vi var i parken hela dagen. Vi stannade på middag för jag hade ingen lust att sitta fast i trafiken. På vägen hem så hämtade vi upp Fredrik som hade varit inne i stan på nåt slags event med selfridges och Chanel. Med sig hem hade han med sig suveräna goodiebags innehållandes Chanels coco parfym, och duschcreme. Mascara, läppstift och kajal från MAC ett snyggt armband från BROWNs och en orkidee så det var lilla julafton här hemma. Tänk vad lite presenter piggar upp.

Måndag
Idag ska vi nog bara vara hemma och ta det lugnt. Rakel och mamma började morgonen med lite pippi, dvs Rakel tittade mamma sov. Så Isak fick lite sovmorgon. Nu ska vi äta frukost.
Åh vad jag är präktig, nu har vi promenerat fram och tillbaka till affären, sytt nya kuddöverdrag till kuddarna i soffan och bakat en paj med alla björnbär som vi plockade igår.

Kommentarer
Postat av: johanna

pippi!!!!
Ingrid ÄLSKAR DORA!
dododododo Dooora!

2007-09-06 @ 10:20:06
Postat av: Malin

Ja det är ju bra att veta här finns det ettstort DORA utbud av grejer.,..

2007-09-06 @ 21:32:59
Postat av: johanna

åååh vet du!
Just nu skriver jag på min nya mac.
En jäkligt snygg vit sådan bärbar isängen!!!
Skriver du oxå i sängen.
Jag e så lycklig över min nya leksak!!!
JAA! Om du hittar ngt "dorigt" så e Ingrid j-intresserad.
Kram Johanna.

2007-09-06 @ 23:42:05
Postat av: Nina N

Malin du är ju helt grym! Bilförsäljare och köpare. Well done! Sen att du även är en supermorsa är ju ingen nyhet, men jag är imponerad av dig!!
Stor kram från Nina N

2007-09-09 @ 09:14:31
Postat av: johanna

det låter som en bra ide´.
det med att köpa stor och trygg volvo.
Trots allt e de stora bilarna lite mer trygga o krock-säkra.
Allt för barnfamiljerna!!!

2007-09-09 @ 13:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0