Dom senaste dagarna

image573

Sedan i torsdags har Alex och hans flickvän som vi numera kallar Magda Winehouse huserat här hemma. Och Jörgen han åkte hem i dag. Visst det är mycket folk i vår lilla 2 bedroom men så länge ens gäster städar och sköter sig själva är det lugnt.
I torsdags var jag på mammaträff, jag ÄLSKAR våra mamma träffar alla känner varandra bra, barnen leker bra och man kan verkligen få prata av sig. Det är sådan vänner som man verkligen kan vara ärlig med och inte måste putsa på sanningen med. Det är så skönt att få ventilera.
Jag fortsätter att söka min jobb ännu har det inte lett till något mera en 1 interjuv, men jag håller tummar och tår för att jag ska hitta något. För jag klarar inte av att "bara" vara hemma med barnen 24/7. Jag måste komma ut och vara lite vuxen inte bara mamma.
I fredags kväll satt jag barnvakt hemma hos Anna. Och i dag var jag och Rakel på 3 års kalas utan lillebror och pappa. Det är så mysigt att göra någonting själv med sina barn i bland. Vi tog bussen dit utan barnvagn och satt högst upp. Och då tänker jag "jag ser ljuset i tunneln" dom kommer inte att vara små för evigt. Dom växer upp till stora självständiga individer. I dag har det varit 21+ hela dagen och i kväll kommer några av Fredriks kompisar över och vi ska grilla.

Kommentarer
Postat av: johanna

hej!
Jättefin bild på Jättefin Rakel!

2008-04-26 @ 20:00:43
Postat av: Lotta

haller tummarna för ditt jobbsökande!! kraaaaaaam

2008-04-28 @ 11:06:57
URL: http://www.gottablandat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0