Rakel gillar lekis

Helgen
Lördag hade tänkt åka till Windsor med barnen men det spö regnade så när vi satt i bilen bestämde vi oss för en tur till IKEA istället. Där mötte vi Mari, Ben och Aina som också var där och helg shoppade lite. Vi handlade nya lampor i köket som Fredrik i dag (söndag) har skruvat upp på undersidan av kökskåpet så att dom lyser ner på diskbänken i vårt väldigt mörka kök. För att få fast dom var han tvungen att skruva ner hela köksskåpet *2. Så det tog ju lite längre tid en beräknat. Så idag Söndag har vi bara varit hemma det regnar ju bara hela tiden så det är ju inte så roligt att vara ute heller.
Men det blir nog en till IKEA tur i veckan för jag såg några väldigt fina blomgirlanger som jag vill klä in min julpinne i så att den nu blir en vår pinne, och sen behöver vi lite mera sladd till lampan.. så klart.

image441
Isak 8 månader i dag

Fredag
Dags för Rakels lekis igen. Lämnade henne nästan direkt och hon grät inte alls när jag gick. Jag och Isak åkte i väg på 1 års kalas hemma hos Freja. Där vi blev bjudna på smarrig M&S tårta. Kändes konstig och tomt att vara ute utan Rakel så där och så hoppas man ju att hon har roligt på sitt håll. Men när jag hämtade henne kl 4 lekte hon som bäst med dom andra barnen och enligt fröknarna hade det gått bra. Hon hade sjungit och dansat och deltagit i alla aktiviteter.
Jag och några andra som jag hänger mycket med har pratat om att åka någonstans i England det finns ju så många vackra ställen. Hyra ett hus 1 vecka i juni och ta med oss alla barnen. Tror det skulle vara mysigt och roligt. Kan man laga god middagar på kvällarna och göra roliga saker på dagarna med barnen. Lika väl som att gå här hemma och dra. Så nu tok surfar jag på engelska cottages som man kan hyra finns hur mycket som helst och inte speciellt dyrt. Så det kan jag rekommendera om någon vill se country life i England på semestern.


Rakels och Isaks rum..


Torsdag
Regn regn inte en endaste snöflinga har skymtat på hela vintern men regnat har det gjort desto mera. Stuvade in mina barn i bilen och åkte hem till Anna där vi hade en soft morgon med mycket lek. Till lunch lagade vi årets första våfflor det är så gott jag skulle lätt kunna ät 10 stycken men man får ju tänka lite på figuren.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack detsamma! Det var jättekul att ses. Vilket fint kort på Ruben och Rakel på rutschbanan. Lycka till med researchen på stugor i England. Kolla in Welcome Cottages, jag har hyrt stugor genom dem tidigare och de har mycket och välja mellan. Vad kul att det går så bra med Rakel på lekis, duktig tjej! Kram, Malin

2008-01-19 @ 00:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0