Räven är borta & jag påskpyntar

Torsdag
I går när Fredrik kom hem var det dags för oss att skotta räv. Jag hade nog föreställt mig i huvudet att den där lilla räven var ungefär lika stor som en chäfer. Men det var den inte snarare mera som en lite cockerspaniel. Men död var den och stel så det var relativt enkelt att få ner den i den blå IKEA kassen som grannen donerat. Just nu ligger den på framsidan med resten av sopporna och väntar på upphämtning. Det känndes otroligt skönt när det väl var gjort.
I dag packade jag och barnen in oss i Volvon och körde genom hela London ner till Viveka Rebecca och Philip där vi som alltid blev bjudna på en god lunch. Rakel och Rebecca lekte själva nästan hela förmiddagen dom är så stora nu. Innan jag åkte hem gick jag till min favorit affär http://www.fulhamgardencentre.com/ som har så mycket fina saker. Massor från Gisel Graham http://www.giselagraham.co.uk/ jag skulle kunna köpa hur mycket som helst.
När vi kom hem hade Fredrik köpt med sig krabba hem. Nej nu ska jag gå och lägga Rakel och förbereda lite inför min påsk fest jag ska ha i morgon.

image470
Min fina påskgren som hänger i taket..rosa så klart
image471
MIn fina kruka som jag shoppade i dag

Kommentarer
Postat av: anna

det var ju tur att ni lyckade få bort den lille räven till slut........ha en trevlig påskträff idag.
Glad påsk
anna

2008-03-20 @ 08:16:47
URL: http://www.brojer.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0