Operation Volvo 940....to rescue

Anna var ledig i dag sa jag och barnen hade en ledig dag tillsammans. Borjade inte bra kunde inte hitta badkars pluggen och ringde stackars Anna kl 8.00 och väckte henne kanske hon visste var mina fiffiga barn kunde ha gömt den.  Dumma mig tänkte ju inte på att normala människor som inte har två barn och har ledigt sover. Förlåt!

I dag hade jag och barnen mission fixa bilen och jag tänkte det finns 3 sätt att göra det här på. 
1Ta med sig en man, men eftersom jag inte har någon gick det bort
2 Åka dit och låtsas som att man vet vad man pratar om. Visst jag har läst på lite, men inser mina begränsningar att även om man lärt sig tre biltermer på engelska så är det inte samma sak som att man är mekartjej
3 Använda all min kvinnliga charm och köra på jag vet ingenting om någonting. 

Efter lite övervägande så kändes alternativ 3 som det bästa, så efter att ha fönat håret, sminkat mig. Rotat fram den kortaste kjolen och dom högaste klackarna körde vi min älskade gamla bil till verkstan. Där jag blinkade med ögonfransarna, och förklarade att jag som ensamstående heltidsarbetande  två barnsmamma absolut inte kan köra runt i en bil som inte fungerar. Dom lovade att titta på den och göra sitt bästa. Så det var bara att hålla tummarna, när jag kom tillbaka 5 timmar senare, var bilen nytvättad, spolarvätskan påfylld, dom trasiga lamporna utbytta, alternater belt och steering beelt (fråga mig inte vad det heter på svenska) Samt samtliga 4 sparkpluggs utbytta. Motorn tvättad, det där sista vad dom riktigt tvättade vet jag inte ens. Men allt till ett mycket bra pris. Så jag betalade glatt, stuvade in mina barn i bilen och körde hem i min bil som nu spinner som en katt. Så vem har sagt att man behöver en man för att ta bilen till garaget..?


Kommentarer
Postat av: Nina N

Go Malin!!!!

2008-11-28 @ 08:50:44
Postat av: Sara

Underbart.. ja en svensk ursnygg tjej som kor upp i sin Volvo 940 maste typ vara arets hojdpunkt for de dar gubbarna! Haha ;)

2008-11-28 @ 11:46:41
Postat av: johanna

JA, det är så man måste göra!

Och varför inte? sin kvinnliga charm!!!!

Kram Johanna

2008-11-28 @ 16:53:37
Postat av: johanna

JA, det är så man måste göra!

Och varför inte? sin kvinnliga charm!!!!

Kram Johanna

2008-11-28 @ 16:53:49
Postat av: Anonym

du är grym!

2008-11-29 @ 20:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0