En fin helg

Ahh vilken härlig helg den bästa på länge faktiskt på många sätt och vis.


I fredags kväll träffade jag min mamma grupp en snabbis på en väldigt mysig pub i Highbury,

http://www.the-albion.co.uk/ sådana Engelska pubbar älskar jag med stora trädgårdar, gott vin och mat. Och folk som bara hänger..



MIn underbar oppna spis, i Sovrummet....

I lördags åkte vi på utflykt ner till West London och gick på Whole foods. http://www.wholefoodsmarket.com/

En helt underbar affär, det är en 3 vånings stor super lyxig mataffär, Amerikansk, finns tydligen overallt i US men hur ska jag veta det jag har ju bara varit i Miami. :) Så Ken var i extas, for honom är det väll som att åka till Svenska affären. Båda barnen somnade som stockar lagom tills vi kom dit så vi kunde gå runt i lugn och ro i säkert 2 timmar och titta på ostar i det stora Ost rummet. Vin, kött och fiskar och mera Ostar.
Isak somnar sott, under kavajen
 
Rakel ostar

Min favorit glass.. all time.-

åt en fantastisk lunch och shoppade fin fin middags mat. Ostar, ostar ostar.. till och med Kantareller hade dom där. (Ja det är lite stort kantareller är väldigt svart att få tag på men har säljs det till det facila priset av £30 kg det ar ju nästan 450 kr, jag köpte typ 10st :) inte kg.. )


När kiddsen vaknade rullade vi över till Zara. Stackars Rakel hon har inte fått nya skor på år och dar. Och hon fick välja helt sjalv. Trodde verkligen hon skulle gå för ett par chock rosa converes med paljetter på, men nej hon ville ha ett par vita ballerina. Roligt att hon har lite egen stil. Det blev även en söt rosa stickad klänning och en gullig grå kofta till.



Rakel provar skor, det blev dom vita uppe till vanster..

Stackars Isak han fick ingenting jag försökte faktiskt. Men han har så mycket kläder och så får det vara helt enkelt det är bara så mycket roligare att köpa kläder till tjejer.


åkte hem till Ken på sleepover, barnen älskar att vara där förstår inte riktigt varför, han har ju knappast ett rum fyllt med leksaker. Men dom är påhittiga dom små liven och han har ju ett badkar, i sitt stora harliga lyxiga badrum. Kanske är det därför.. Ja jag fattar inte det, han har en 2 bedroom flat med 3 badrum, det ar ju helt stört. Hur tänkte dom när dom byggde den där lägenheten.



Tittade på min alltime favorit serie Brothers and Sisters, det basta avsnittet nästan. Nu är det så spännande så jag håller på och dö. Och det håller en av huvudkaraktarerna också på att göra mera säger jag inte. Men det känns ibland som den där familjen är min familj. Jag tänker när jag börjar titta att  åh nej nu ar det bara 35 min kvar... nej inget går upp mot ett nytt avsnitt av B & S

Det leks flitigt med det nya dockskapet..


Kommentarer
Postat av: Marie

Hej svejs! :) Vi har en liten sotnings-skola på denna länk: http://maskara.se/2009/04/09/sa-fixar-du-sotningen/ Men sotningen är som sagt en klassiker och vi kommer självklart skriva mer om just sotningen... Bara att hålla ut ;)

2009-04-27 @ 17:49:37
URL: http://maskara.se
Postat av: Hanna

E det min gamla spegel jag ser hanga pa vaggen bakom dockskapet? :-)

2009-04-29 @ 09:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0