Veckan som gick,


Sweet sweet Rachel Khoo...

Veckan som gick,

När man åker bort blir veckan sa där kort och härlig. I onsdags kväll gick vi på middag hemma/ restaurang. En bekants bekants som vi säger i Sverige Rachel Khoo har studerat på Le Cordon Bleu och håller privata middagsbjudningar. Det ar som att gå på restaurang men istället for restaurangen äter man hemma hos någon i en mycket hipp lagom overstylade lägenhet.


Det var vi och ca 12 personer till. Men jag som älskar socialisera hade inget problem. Det ar lite lustigt det där hur alla har som sina egna värdar, mode, design, finans, och ibland sa trampar man ner i "fel" krets. Vilket ar roligt. Alla ar upptagna av sin lilla grej och sfär. Sa nu hamnade vi i mat vin och fina franska restauranger sfären. Till bordet hade jag en mycket essentrisk lesbisk kvinna från Californien som specialiserar sig i att importera in ovanliga viner från Osterike, Georgien osv.


Maten och vinet var fantastiskt, 6 rätter. Om jag ska försöka beskriva det kommer jag inte att göra det rättvisa, dels for jag knappt vet vad vi at och for att mitt mat vokalubar inte ar fantastisk. Men maten var fantastisk och allt var sa vacker serverat. Tyvärr inga kort for jag har ju fortfarande ingen telefon.


Bord dekorationerna var gjorda av 2 japanska tjejer, och jag fick med mig några vatten flaskor hem som de designat. Ska spara en till mamma..


Först ut 3 små kex med egen gjorda små tuber, typ kalles kaviar tub men pytte små, med 3 olika krämer i som man kunde "mala" och designa sina egna kex,

2a rätten var något slags Ginger tea med Chicken stock base tror jag, till detta fick man små spett mycket vackert med kott och gransaker på men i miniatyr, dessa doppade vi i teat och kokade. Sa ni fattar små spett om man kan koka det i tea.

3e rätten var Anka, plommon och sallad

4 En slags flader slush heter saker något finare ..

5 Små kakor fyllda med poppy seed, choklad och ingefära.

6 Vi at någonting mera också men jag kommer inte ihåg..


Nar jag blir rik ska jag bjuda med alla mina harliga London tjejer på en kväll som den ..


http://www.rachelkhoo.com/ om ni vill läsa mera


Ja det är härligt livet rullar på och det känns som jag är inne i en virvel vind varje morgon vaknar jag och tänker det är for bra för att vara sant. Det är för bra.
Sen tänker jag, att livet ar orättvist att vissa människor alltid har det sa svart vissa glider igenom livet på en rak macka. Själv ar jag någonstans mitt i mellan.

Men jag gillar det då uppskattar man det som man har.


Kommentarer
Postat av: ida

ja det förstår jag ska du flytta tbx till sverige igen? :)

2009-04-17 @ 14:39:32
URL: http://idaochsara.blogg.se/
Postat av: Anonym

ser fram i mot att få den vattenflaskan.

kram mamma

2009-04-17 @ 21:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0