Kräftskiva 2009


Jag har lite börjat vänja mig vid det har hattandet fram och tillbaka, mellan mig och L. Men det är fortfarande svårt. Dagarna innan vi ses är dom bästa.


Vi mottes på flygplatsen i Fredags morse och jag kände mig nervös som en 14 åring, sen tog vi tillsammans flyget till Göteborg. På Landvetter lunchade vi med pappa skrev under lite finans papper och åt en god lunch tillsammans. Roligt att han åkte ända till Göteborg for att träffa oss.


Avalon Hotell

Inne i Göteborg checkade vi in på Avalon hotell, det var overaskning. Jag hade gett honom 3 alternativ, men sen nar vi landade hade han glomt bort vilket han hade bokat.!!!

Hotellet var verkligen fint och mysigt med en pool uppe på taket, men sa långt kom vi aldrig for när vi kände for att gå dit var det stängt. Sverige är lite segt på det sättet. Ja menar vilket hotell med självaktning och en roof top pool bar stänger en Fredag kväll...


Avenyn...



JA ja vi mötte upp med de andra på Liseberg, jag har inte varit på Liseberg på en himmla massa år, och aldrig med någon som vågar åka mera attraktioner en jag.  Vi åkte alla bergochdalbanor jag gillade den i trä mest. Gick på Tyrolen det var också en ny grej att åka bergodalbana med magen full av ol.


Så klart missade vi våran hotell frukost, och sen blev det så där stressigt. Vi hade en systembolags beställning for 5 personer. Och jag försökte förklara for Amerikanen, det här är enda stallet vi kan köpa alkohol på och varan buss går om 40 min, missar vi denna buss går nästa om 3 timmar. Snacka om landet. Men jag gjorde som jag gör med mamma ibland lurade honom och sa att bussen gick 12.30 istället for 12.50 for jag hatar och stressa.

Men så klart när det var 5 min kvar tills bussen skulle gå bestämde han sig for att vandra i väg och köpa kaffe. Men vi han med bussen sa klart.,


Kräftskivan var helt fantastisk dom hade kopt 28 kg havs kräftor och Svenska insjö kräftor jag åt nog 2 kg själv. Hade knappt tid att sjunga. Det var en mycket lyckad tillställning och L han klarade sig bra. Vi flog hem tillsammans till London och hade middag på flygplatsen så nu är det bara 11 dagar kvar tills vi ses igen.


Tjejerna forbereder..

Luke, Rachel och Mark

Landis, Okand man, och Alex

Alla fotograferar bordet

Det blir suddigare och suddigare

The crew..

Skont att komma hem i hyfsad tid och ha tid for att packa upp i lugn och ro. Vaknade en timme förtidigt i morse for klockan var fortfarande på Sverige tid. Kom inte på det forrens jag var utanför huset och undrade varför sopporna inte var hämtade ännu.

Så jag gick in och sov en timme extra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0