stolar

Jag sitter fortfarande på hotel I Mayfair och nickar och ler. Ganska tråkigt men grymt god mat, bilder kommer i morgon. Undertiden så surfar jag på möbler, jag har hittat vita köks stolar till vårt runda köksbord, och stolar som jag tror kommer passa till varat matsalsbord. Vad tycker ni

 

Försökte ladda upp en bild på vårat mat bord men det kan ni ju kika på om ni går in under kategorin hus. 

 

På fredag kommer dom och packar och flyttar alla våra grejer super lyxigt. Men I går kunde jag inte låta bli att packa lite jag också, så jag och barnen packade allt som ar roligt att lätt att packa, Böcker. Sen tog jag ner alla tavlor. Ja menar ju mindre dom behöver packa på fredag dessto snabbare går det och så spar vi ju lite pengar.


Kommentarer
Postat av: Emma

Skitsnygga stolar, vill oxå byta till sådana. observera att ikea har liknande modell i barnmatstol som passar åt rakel å isak. finns i vitt. kostar 350 st.

2009-12-02 @ 16:53:14
Postat av: malin

Ja vet, amerikanen där hemma tyckte det var konstiga plast stolar. Ja sa dom är inte i plast och dom är enkla praktiska lätta att torka av. Han tror inte att dom är bekväma. Men jag har bestämt mig sådan stolar blir det.



2009-12-02 @ 16:59:46
Postat av: Emma

ja man brukar ju få sin vilja igenom vad gäller sådant:)

2009-12-03 @ 10:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0