Saknar er...

Jag saknar mina barn, jag vill inte aka till Californien. Jag vill vara hemma och gosa med mina gullungar. Stryka dom over pannan nar dom sover. Lasa godnatt saga. Lyssna pa hur dom andas stoppa om dom i deras sangar, baka lussebullar och julbaka. Det skulle vara Okej att ga till jobbet VARJE dag om jag fick se dom VARJE kvall.


Men det gor jag inte. Tank er sjalva om du skulle se dina barn 2 timmar per vardag kvall varannan vecka... Det har jobbet suger AP balle. Jag vill jobba mindre och vara mera med mina barn. 

Jag har ju ansokt om reducerad arbetstid. Men jag vantar fortfarande pa svar. Men jag har sagt det. Far jag det inte sa slutar jag och det vet dom om sa det ar inget jag behover hymmla om har pa bloggen. Sa far jag vall soka jobb pa Space NK eller natt. 


Jag gillar och jobba och jag menar inte att man maste vara hemma pa heltid hela tiden men det har ar bara for mycket.  Det kanns sa fruktansvart meningslost och sitta pa jobbet och rulla tummarna medans nagon annan passar mina barn ? Vad ar vitsen tank om jag far cancer i morgon eller planet stortar.

Man lever bara en gang. Fragade om jag fick ha dom lite extra i kvall det ar ju inte min vecka men det gick inte. Saklart..   Sa om det ar nagon dar ute som har ett bra forslag pa ett varannan vecka jobb sa mottages alla tips tacksamt. 




Trost shoppade det har pa lunchen, ska ha det pa Lordag ovanpa min roda klanning sa jag ser ut som en riktig liten nisse. Strumporna ar goor mysiga i Angora.. 


Och titta vad jag sag i tidningen i morse... Pappa jag onskar mig Lisas nya CD i julklapp..

 

Kommentarer
Postat av: Madde

Fy va taskig han e, gor sakert sa for att javlas med dej.. Stackars barn, dom borde alltid fa va med sin mamma. Mammor ar bast!

2009-12-12 @ 14:26:58
Postat av: Sara

Gumman var stark! Tanker pa dig.. det ar klart att han gor det for att javlas! Men du vet att han skadar BARA sina egna barn och vinner inget pa att vara san. Barn ar smarta, mycket smartare an vad vi tror. Du ska se att det blir bra tillslut.. du ar bast! Kram

2009-12-12 @ 17:41:18
Postat av: Sara

Klart vi ska ga pa LISA! :D

2009-12-12 @ 17:41:55
Postat av: smultronunge

Stackars dig!:(

2009-12-13 @ 12:07:10
URL: http://smultronunges.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0