Myshelg med mamma och bortglommda nycklar


Hittade dom har fina lamporna i en butik, sadan skulle jag vilja ha i koket..



Jag har bara en uppsattning nycklar till min lilla lgh, och i fredags lamnade jag dom pa jobbet for MR Big han skulle ga ut pa kvallen och da tankte jag att det var praktiskt om han hamtade upp dom dar sa behovde han inte vacka alla nar han kom hem. Men det gjorde han inte. Sa i helgen hade vi inga hem nycklar sa varje gang vi skulle in fick en av oss  (las Mr Big) klattra over den hoga muren fran parken.. in i tradgarden och ta oss in genom den olasta tradgarsdorren.

Annars var helgen var mins sagt intensiv. I lordags var vi forst pa gudade tur i Hampstead och kikade runt. Jag kopte fina whiskey kristall glas och karaff till Mr Big "man room" som han vill ha i huset pa loppis, fick dom till ett riktigt fynd pris. Sedan drog vi vidare pa barnkalas och min mamma fick traffa massor av Rakels ocjh Isaks kompisar. Efter det var vi helt slut och drog hem at god mat och tittade pa Dirty Dancing. En underskattad film.

I sondags akte vi faktiskt in pa stan. Gick pa Fortum and Mason och jag hittade en mycket bra present till MR Big pappa. Rakel hon grat lite over allt fint dom hade dar inne som hon ville ha och jga inte ville kopa.
Kopte lite julgransdekorationer, fikade drog kande och klammde pa allt det fina. Barnen var helt okej aven om det ar " hardwork" och ga med dom pa stan en hel dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0