svenska skolan

  

Var pa mote pa Svenska ambassaden i Lördags, dar vi pratade om den svenska skolan som vi ska starta. Super spännande och engagerande.

Och stort tack till alla er som engagerat sig sa mycket mera en vad jag gjort.

Tanken ar att vara barn pa detta satt kan fa  lite hem spraksundervisning. Som alla vet ar det mycket lattare att lara sig flera sprak om man ar trygg med sitt hemsprak.

Aven svenska staten tycker att det ar sa viktigt sa att dom ar villiga och hjälpa till och betala. Svenska helg skolor som denna finns over hela världen.

Sa nu letar vi lokal for fullt. Det har ar ju ingen heltids skola skola utan bara en ”helg skola” antagligen kommer det att bli 2 timmar pa Lördag eller Sondag förmiddag.  

Men det ar kul att kolla pa lokaler fundera pa upplägg och leta efter larare. Nu har vi valt Styrelse och Rektor och jag tror det kommer bli ett bra projekt.

 

Undertiden var barnen och Mr Big som ryckte in pa Barnkalas, hos en av dom svenska pojkarna i Rakels klass. Enligt rapport hade det gatt bra.

 

Sondagen slappade vi bara gick till parken, drack varm chocklad kastade lov, promenerade hem och lagade gastronom middag. Barnen fick hemgjorda hamburgare, vi at

Saffrans pasta,  med en rora bestående av rakor, chili, cremefraich, getost, butternut squash, spenat och lime. Det ar sa gott sa man nästan dor.

 

 

For er som undra, pa GAP kopte jag

Marinbla dunvast, brun sticka polotroja och 3 langarmade undertrojor(marin,  brun och vit, ), eftersom jag inte ager en enda. Rakel fick också ny kläder i helgen Svarta Stövlar,  jeans kjol,, och 2 st skona byxor att ha i skolan. Jag holl mig hart från att kopa alla fina toppar och klanningar. Ingen ide nar hon maste ha skol t-shirt och skol jumper.

 

 


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilket SUPER fint kort pa dig och barnen maste du ju nastan rama in!!

Och kortet pa dig och mannen ar ju bara for sott xxx

2009-10-19 @ 20:13:54
URL: http://londonsmile.wordpress.com
Postat av: Madde

Bra att du engagerar dej, fina du. Vi har en svensk skola har i Fort Lauderdale pa helgerna oxa men brukar inte ga dit med Vendela. Har ni SWEA i London? Och himmel o pannkaka va snygg klanning du hade i Colombia!

2009-10-20 @ 14:23:43
URL: http://madhag.blogg.se/
Postat av: Rebecca

HTTP://ITSABOUT.BLOGG.SE har frågestund ikväll 18.00-19.00



www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

www.itsabout.blogg.se

2009-10-21 @ 14:24:45
URL: http://itsabout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0