Kultur



Var pa Bio i gar och sag MICMAC ni vet han som gjorde Amelie. Han ar lite rolig med det dar jag forvantar mig alltid att han ska boka biobiljetter till Diehard.

Men nej han drar med mig och mamma pa svartvita tyska stumfilmer, gillar Fanny och Alexander, och nu den har?! Den var faktiskt riktigt bra men jag somnade som en sten jag ar for gammal for 9 bion. Och pa everyman sitter man som i egna soffor med fotpall vin och kuddar sa man kan snosa ratt gott. Till middag blev det akta italiensk pizza, kandes som vi var pa Cio Cio i Stockhkolm. Det ar ovanligt i London med akta kvalitets pizza.

Ar det inte fantastiskt jag har lyckats hitta en smart intelligent och kultiverad AMERIKAN.  Jag sager det till honom ibland. Att det ar helt otroligt var kultiverad han ar for att vara Amerikan.


Det har var nog min uppfattning om Amerikanare PRE Big

Bor i stooor enplansvilla med 3bilsgarage, har en eller flera enormt stora bilar. Blonderad fru med silikonbrost, vita tubsockor, chinos. Vanliga stora t-shirts med rund hals, sadans har antagligen inte setts i Sthlm sedan 1990.

Pa helgerna grillas det i tradgarden, dricks ol, amerikansk fotboll. Mycket sport. Mannen jobbar tjänar pengar kvinnan gor allt i hemmet.  Vilket ar helt självklart.

Pappa ledighet och gamstalldhet finns inte pa samma satt som vi ar vana vid. Men alla verkar nojda med hur det ar. For sa ska det vara.


Vad fick jag

Ja han har bade chinos och vita tubsockor i garderoben och jag han anvander dom ibland tillsammans. Det ar lustigt alla hans gamla klader ar ocksa 3 stl for stora. Americans verkar gilla baggy. Han kallar alla ny klader som jag föreslår for Euro= tight.  "Malin I cant wear this it's to euroooo" Han  gillar vin, ol och Whiskey sa klart helst amerikanska.

Ord som ofta forekommer ar dude, awesom och babe.

Men det ar skont han ar sa otroligt chilled, jag har aldrig aldrig traffat en manniska som ar sa otroligt lugn och stabil och aldrig hetsar upp sig,

Han kan tappa sin planbocker har hant 2 gr pa ett ar, mobiltelefoner tror han ar inne pa sin 3e, kreditkort tror det har hant 4 gr, han glommer saker han ar vimsig. Men det ar skont, for skulle jag gora samma sak sa skulle det vara no problems

 

Och visst hans vaska fran Mexico fortfarande ar ouppackad, det kan vara lite storigt. Men jag lar mig och det ar faktiskt inte mitt problem.

 

Men det basta av allt som jag alskar honom allra mest for ar att han tror pa mig, jag duger som jag ar,  jag ar bra, och han stottar mig till 100% i hans ogon ar jag tillracklig.

Och han avgudar mig och tycker att jag ar den mest fantastiska kvinnan ever, och vem skulle inte tycka det se vad snygg jag var i morse.







Kommentarer
Postat av: Nina N

Håller med Mr Big - du är en BABE ;)

2010-03-03 @ 19:51:27
Postat av: Charlotte

Så otroligt fin hem! Du måste visa mer :)

2010-03-03 @ 20:34:44
Postat av: johanna

Lovely!

Klart du är hans favvo!

Snygging!

Kram Johanna

2010-03-03 @ 22:55:09
Postat av: linda

diggar din kofta... den ar supersnygg!

2010-03-03 @ 23:03:28
URL: http://legallysophie.wordpress.com
Postat av: Millah

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)



Ha det bra :)

Kramar // Millah

2010-03-04 @ 15:48:14
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0