Jag har ont i halsen sa det ar synd om mig.

Har antligen  hittat perfekta snygga och varma vinter skor till Isak. Det ar valdigt svart, for har gar alla runt i sandaler aret runt. Overall pa barn existerar inte. Har har alla valdigt "fina" opraktiska klader till sina barn. Men kanske for att det inte ar lika kallt. Forra vintern hade dom bara skaljacka "alla POP "med fleece och det far funka i ar med. Nar jag hamtar upp Rakel pa skolan kom hon ofta utdrallandes i bara t-shirten nar det det ar +8 grader. 

Sjalv fryser jag gammt har av precis samma anledning i Sverige har man canada goose, curling,  vinterkangor och langkalsonger, har struttar jag fortfarande runt i kavaj eller som i dag mjukisbyxor och dunvast. Jag orkar inte halla pa och piffa bara for att hamta barnen i skolan. Jag ooooorrrrrrkar inte.  Och jag har inte ens snygga coola mjukisbyxor utan L gammla universitets gympa byxor. Jag borde ta ett kort...


Lyckades skruva upp varan nya lampa i vardagsrummet, men den ar for kort, kan man saga sa den sitter alldeles for hogt upp det ser hellt sjukt ut. Sa nu maste jag hitta en silver fargad lang stav... nagonstans pa interrnet sa jag kan forlanga hela makaparen orkaaaaar inte med det heller.


Kommentarer
Postat av: Anna

Kan du inte be affären du köpte lampan i om hjälp? Dom kanske inte har en sån "pinne" men dom kanske vet var du kan få tag på en? =)

2010-11-19 @ 11:12:28
Postat av: Sara

Jag haller med kolla med affaren och sag fixa lampan nu! Snygga skor till Isak x

2010-11-19 @ 13:13:15
URL: http://londonsmile.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0