Hemma igen...

Sa ar man tillbaka efter 1 vecka i PARADISET. Hade jag inte barn hade jag flyttat dit i forrgar.


Vi har hunnit med en hel del. Dom forsta 3 dagarna bodde vi pa flott hotell i Southbeach. Forsta natten tog jag fel dorr ut fran duschen. Varat rum (svit) var som en mindre lagenhet och nar jag vaknar upp ur min dvala star jag naken i en trappuppgangen som ar varan fire exit och kan inte komma tillbaka. Trodde jag skulle do. Har ingen aning om hur jag hamnade dar. Dom enda tva utganagarna ar groundfloor reception eller rooftop terrace dar en av South beach storsta nattklubbar ligger. Kanner inte for att ga upp naken mitt i en nattklubb. Sa jag springer runt i  trapphuset och forsoker forgaves hitta nagot att satta pa mig och till slut. Finner jag en tinimin liten handuk. En sadan man har pa golvet framfor badkaret.

 

Som tur ar ar jag vid det har laget sa borttappad sa jag hamnar i receptionen for den delen dar folk bor. Ja det har hotellet har aven permanenta hyresgaster. Den snalla damen i receptionen ringer pa security som kommer med storre handuk och escorterar mig bakvagen tillbaka till rummet.

Kan saga att all personal pa hela hotellet visste vem jag var efter den insidenten.

 

Resten av tiden stannade vi ute hos en av vara kompisar pa Key Biscane, spenderade en natt pa Ritz Carlton, I loooove Ritz Carlton.  Det  var en underbar tripp. Jag gillar det att hanga med killarna aven om man jag nastan bitvis svalt ihjal pa kuppen. Dom ater ju aldrig. Jag sa till Maria, om vi gar nagonstans dar dom serverar mat och inte bara alkhol at. For du vet aldrig nar det blir mat nasta gang. Jag har lart mig. Men varje kvall gick vi ut och at god middag  min favorit resturang pa hela trippen var Sugar Cane  dar dom serverade Tapas to die for.

Annars hade vi en perfekt mix av Solade, bad, poolbar, god mat, och fantastiska nattklubbar.  

Ush det var inget roligt att komma hem hade kunnat stanna i 3 veckor till och i morgon borjar skolan.

 

Sophie tyvarr inga Converse, shoppade forsta dagen och sedan dess har jag inte sett roken av en affar.  




Kommentarer
Postat av: Athaar

Hej!



Alla som "gillar" (när du har klickat på länken här nedanför klickar du bara på gilla knappen nedanför min godispåse som heter sun breeze) min godispåse får länkningar den 26/9 och jag kommenterar på era bloggar i 3 veckor, klicka bara på länken här nedanför!



http://www.dinpase.se/#/18469



P.S. Glöm inte att kommentera på min blogg att du har gillat min godispåse!:) Och om du inte vill behöver du inte få nån länkning eller kommentar, du behöver alltså bara "gilla".

2010-09-20 @ 17:30:22
URL: http://cutishalwaysuknow.blogg.se/
Postat av: Anna S

Du bara måste skriva en chiclitbok om ditt liv de senaste åren. Visa upp bloggen för en redaktör, och de kommer ge ut dig direkt. Hotellincidenten är bland det roligaste jag läst på länge.

2010-09-21 @ 10:38:19
Postat av: Sophie

Ingen fara! Låter som om ni har haft det underbart. Vilken lyxlirara du är. Stort lycka till med skolan nu. Det kommer att gå jättebra!!

2010-09-22 @ 20:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0