Hallon Suffle
Jag fick Jan Hedhs senaste kokbok "efterätter, tårtor och godasaker"av svärmor i julklpapp som jag nu bakar mig igenom. Medans haglet öser ner utanför. Inget vidare påskväder. Tänkte att vi kunde äta dom små godingarna i morgon när farbror Jacob kommer hit på middag. För det stod i receptet att man kunde spara dom i frysen upp till en vecka. Perfekt tänkte jag då är dom förbereda och klara tills i morgon. Men det var ju bara en hake ogräddade!!! Så i kväll får vi äta Hallonsuffle med Elin och så får Jacob cheescake i morgon istället. Fredrik undrar nog vad jag håller på med. Bakar helt galet...
Kommentarer
Postat av: joohanna
SNYYYYGGT!
Och gott ser det ut, fas snyggt oxå.
Glad Påsk!
Hör av mej nästa vecka, vi är i Kalmar och firar påsk!
Kram Johanna
Postat av: anna
mums vad det ser gott ut. Lyckades ni äta upp alla i går? Ja visst var vädret helt underbart i går, ser ju inte ut att bli bättre i dag heller. Jag vill ha sol och värme.
Postat av: Cissi
Åh, vad goda de ser ut! Man får (nästan) lust att smaka på skärmen...
Postat av: Ellas Inspiration
Smarrigt det ser ut! Ha en fortsatt bra dag (trots vädret)!
Trackback